aby założyć posty i tematy.

Flash

PreviousPage 4 of 12Next

A coś nie zadziałało 🙂 W każdym razie, wydaje mi się, że zmienili trochę materiał na taki bardziej szarawy i "zbrojowaty" (?). Nie wiem czy dobrze kombinuje, ale to całkiem ładna, wierna replika  w której mam nadzieję Keaton będzie miał bogatsze możliwości ruchu. Czyli w sumie wszystko to czego życzyłem sobie po wizualiach powrotu Batmana.

To jest kostium z Batman Returns, a przynajmniej na to wskazuje pokazany fragment.

Dokładnie, widać po nietoperzu. Dlatego nazwałem go repliką. Nie wiem czy to wyszło czytelnie w tym co napisałem 🙂 Fajnie, że odbudowali tamten kostium i mam nadzieję, że troszeczkę go udoskonalą bo bardzo go lubię, na przykład mogliby sprawić aby Keaton ruszał głową, aby miał szersze ramiona i peleryna tak bardzo nie krępowała jego ruchów.

Flash dostanie, a jakże, nowy kostium:

https://www.instagram.com/p/CQGuXYzBPxt/?utm_medium=copy_link

Wygląda lepiej niż na grafice z sierpnia. Nigdy nie lubiłem wdzianka od Snydera, jak dla mnie przekombinowane, a Miller wyglądał jak obwiązany sznurkiem.

https://www.theilluminerdi.com/2021/06/14/the-flash-cameo-grant-gustin/

Kolejne mocne źródło potwierdza Gustina

A tymczasem żona Muchettiego polubiła posty o dołączeniu Gustina do obsady 😉

A kostium Supergirl może być fajny, ciekawy koncept dobrali. Po stroju Flasha zreszta też się sporo spodziewam.

Jak na razie kostiumy zostawiły u mnie pozytywne wrażenie, wypadają bardzo, jakby to powiedzieć, szlachetnie na tych fragmentarycznych zdjęciach.

Ja myślę że takie same wycinki kostiumów mógłby zrobić Netflix promując (dla odmiany) takie Jupiter's Legacy, Amazon przy The Boys czy ktokolwiek przy którymkolwiek komiksowym projekcie i można by napisać o nich dokładnie to samo.

Przepraszam ale nie podnosi mi to pulsu 🙂

Podobno Supergirl na pierwszym zdjęciu z planu

Video z planu

A Ben chyba faktycznie 5 minut w filmie będzie maks bo ciągle w USA baluje 😛 chyba, że dograją jego sceny w Atlancie co byłoby o tyle dziwne, ze Gustin ma polecieć do UK, podobno.

Ładnie mu doklelili włosy, wygląda jak za starych czasów. Supergirl spoko, kolejna po Battinsonie fryzura mocno kojarząca mi się z powracającymi latami 90-tymi. Zakładam, że komputerowa peleryna to formalność.

Jeszcze jedno nowe

Cytat z Szaman data Czerwiec 20, 2021, 17:32

Ładnie mu doklelili włosy, wygląda jak za starych czasów. Supergirl spoko, kolejna po Battinsonie fryzura mocno kojarząca mi się z powracającymi latami 90-tymi. Zakładam, że komputerowa peleryna to formalność.

Tak, na scenach na ziemi ma normalnie dowieszoną peleryne. Ogólnie wygląda na to, że nie robią Kary a Larę.

Masz zdjęcia z peleryną?

Swoją drogą mają chyba mocno napięty harmonogram, że kręcą w niedzielę.

Cytat z Szaman data Czerwiec 20, 2021, 17:38

Masz zdjęcia z peleryną?

Widziałem rano filmik z Twittera, ale z oddali i baaaardzo niewyraźny, nic szczerze wartego odkopywania. Jedynie wyraźnie widać, że jest ta peleryna.

Swoją drogą, patrzac po kampanii np Diuny, mogliby sie juz nauczyc, że warto dac odpowiednie oficjalne zdjęcia przedstawiające postaci zanim ich designy powyciekają w ten sposób. Keaton nagle z zaskoczenia wrzucony w pełnej glorii i chwale to by złamał internet.

Szaman has reacted to this post.
Szaman
PreviousPage 4 of 12Next