aby założyć posty i tematy.

Flash

PreviousPage 5 of 12Next

Chrystusie, co ona ma na brzuchu?

Na rękach też ma coś co udaje mięśnie. Może na filmie nie będzie rzucać się w oczy.

Pewnie to wymodelują jakoś używając CGI.

Ogólnie zdjęcia pochodzą ze sceny powiązanej z końcówką filmu i

Spoiler
procesem ojca Allena

Auto robi wrażenie

Cytat z Kuba data Czerwiec 20, 2021, 17:42
Cytat z Szaman data Czerwiec 20, 2021, 17:38

Masz zdjęcia z peleryną?

Widziałem rano filmik z Twittera, ale z oddali i baaaardzo niewyraźny, nic szczerze wartego odkopywania. Jedynie wyraźnie widać, że jest ta peleryna.

Swoją drogą, patrzac po kampanii np Diuny, mogliby sie juz nauczyc, że warto dac odpowiednie oficjalne zdjęcia przedstawiające postaci zanim ich designy powyciekają w ten sposób. Keaton nagle z zaskoczenia wrzucony w pełnej glorii i chwale to by złamał internet.

Cytat z Szaman data Czerwiec 20, 2021, 19:00

Auto robi wrażenie

Chyba Bugatti.

Już wiem co mi nie pasuje w tym kostiumie - to że nie jest w całości niebieski, a ten czerwony akcent częściowo pochłania logo na piersi przez co jest ono mało czytelne, a czerwone rękawy sprawiają że całość wygląda bardziej jak kostium Spider-Mana.

Na ten moment uważam ten kostium za okropny.

Auto Wayne'a klasa, kupuję takie z następnej wypłaty 😉

To "pochłanianie" loga to podobno ma być jakiś konkretny, powiązany z fabułą i różnicami między wersjami Kryptończyków zabieg, co brzmi całkiem ciekawie.

Btw Bruce Keatona "powrócił" nam w ciekawą rocznice 😉

Cytat z robgordon data Czerwiec 20, 2021, 21:32

Chyba Bugatti.

This Bonkers Vision Mercedes-Maybach 6 Concept Stars as Batman’s Daily Driver in ‘The Flash’

Mercedes 🙂

Cytat z Mierzwiak data Czerwiec 24, 2021, 07:14
Cytat z robgordon data Czerwiec 20, 2021, 21:32

Chyba Bugatti.

This Bonkers Vision Mercedes-Maybach 6 Concept Stars as Batman’s Daily Driver in ‘The Flash’

Mercedes 🙂

A jednak.

Chyba stać go aby zabrać do domu? 🙂

Są nowe concept arty

Ciekawe kogo chowają pod tym spoilerem.

Ktoś pstrykał fotki na planie. Korzystajcie póki są 🙂

https://twitter.com/Guayo_channel/status/1416387056864006155?s=20

Ależ im to wycieka 😀 Zmienili coś w Batmobilu? Bo na mój pierwszy rzut oka, chyba nie. Kostium Supergirl jest w porządku, ale coś w nim sprawia, że wygląda jak plastikowa figurka, prawdopodobnie brak butów równoważących pelerynę.

PS. Przyznam się do czegoś głupiego, po 25 latach zauważyłem, że ma nietoperze na kołpakach 😀

Jeszcze jedno zdjęcie Batmobilu

Nigdy bym nie przypuszczał że ten Batmobil pojawi się jeszcze na ekranach.

Można 30 lat nie zmieniać auta? Można 🙂 Mnie fascynuje ta chwila nieuwagi na planie która spowodowała takie zdjęcia. No chyba, że to kontrolowana akcja.

PreviousPage 5 of 12Next