aby założyć posty i tematy.

Matrix

PreviousPage 3 of 13Next

No wizualnie to chyba będzie miazga, a jednocześnie nie widzę tutaj pustego kopiowania trylogii.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

https://thechoiceisyours.whatisthematrix.com/

Za każdym razem jak się kliknie w którąś z pigułek, pokazuje inne ujęcia, przypuszczalnie urywki ze zwiastuna.

Bardzo podoba mi się to co zobaczyłem. Kombinacji jest chyba mnóstwo, więc może już poczekam do czwartku 🙂

Nawet kampania jak za starych czasów viralowych, chciałoby się powiedzieć- wreszcie!

Mierzwiak

Lepszej okazji na użycie tego gifa nie będzie:

Ależ to pięknie wygląda!

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Ale fajne, teaser na bieżąco generuje godzinę w której oglądamy 🙂

Sporo nowych ujęć tam można zobaczyć, i widzę że jest kilka scen które wyglądają jakby w jakiś sposób powtarzali, a na pewno nawiązywali do wydarzeń z jedynki.

Przyznaję, coraz bardziej się jaram.

Mierzwiak

O, widzę, że kanały filmowe na YT skleiły już te dwa montaże, które się pojawiają po wybraniu pigułki i sprzedają to jako teaser filmu. 😛

Można już sobie czekać na zwiastun

Moje zainteresowanie marką jest tak wielkie że nigdy w całości poza jedynka nic nie obejrzałem, ale cholera - ten film wygląda fantastycznie wizualnie.

Dobra okazja żeby nadrobić/powtórzyć 🙂 Zobaczysz jakie to dziwne i wyróżniające się na tle współczesnych superprodukcji.

Mierzwiak and Kuba have reacted to this post.
MierzwiakKuba

Ja nawet Jupiter Ascending ostatnio doceniłem. Nie wiem co Lilly i Lana brały pisząc to i kręcąc, ale polubiłem to dziwadło 🙂

To ja do tego filmu tolerancje mam zerową 🙂 za to muszę wrócić znowu do Atlasu Chmur bo bardzo lubię ten film, strasznie niedoceniony. Zwłaszcza jego soundtrack i forma.

Powtórkę Atlasu (pierwszą od czasu kina) dokładnie dzisiaj zaplanowałem sobie na nadchodzący weekend. Speed Racer też wjedzie.

Speed Racer jest dla mnie zupełnie nieoglądalny. Aż mi niedobrze było od tych fragmentów co widziałem 🙂 Tu dopiero można zadać pytanie co one brały 🙂

Kokanime 🙂

Szaman

Ja nie widziałem nigdy Rewolucji. A Reaktywację raz, bardzo dawno temu. Więc przed Zmartwychwstaniami też nadrobię/powtórzę.

Szaman

Zaraz się zacznie. Pierwszy raz oglądam na żywo premierę zwiastunu, ale też dawno tak nie czekałem podekscytowany na film.

Mierzwiak

Piękne. Zupełnie inny klimat niż w trylogii i to mi się bardzo podoba.

Moim zdaniem klimatu z trylogii tutaj niewiele, ale przez to, że zwiastun staje na własnych, dziwacznych nogach nie ma wrażenia recyklingu mimo pewnej powtarzalności motywów. Bardzo dobry zwiastun, chociaż nie mam takiego WOW jak np przy Batmanie z Pattinsonem.

Czyli Matrix uległ resetowi, a Thomas Anderson przeżył swoje życie między 1999 a 2021 rokiem tak, jakby nigdy nic się nie wydarzyło?

Mierzwiak
PreviousPage 3 of 13Next