Matrix
Cytat z Szaman data 7 września, 2021, 17:53No wizualnie to chyba będzie miazga, a jednocześnie nie widzę tutaj pustego kopiowania trylogii.
No wizualnie to chyba będzie miazga, a jednocześnie nie widzę tutaj pustego kopiowania trylogii.
Cytat z Marek Pilarski data 7 września, 2021, 17:56https://thechoiceisyours.whatisthematrix.com/
Za każdym razem jak się kliknie w którąś z pigułek, pokazuje inne ujęcia, przypuszczalnie urywki ze zwiastuna.
https://thechoiceisyours.whatisthematrix.com/
Za każdym razem jak się kliknie w którąś z pigułek, pokazuje inne ujęcia, przypuszczalnie urywki ze zwiastuna.
Cytat z Szaman data 7 września, 2021, 18:04Bardzo podoba mi się to co zobaczyłem. Kombinacji jest chyba mnóstwo, więc może już poczekam do czwartku 🙂
Nawet kampania jak za starych czasów viralowych, chciałoby się powiedzieć- wreszcie!
Bardzo podoba mi się to co zobaczyłem. Kombinacji jest chyba mnóstwo, więc może już poczekam do czwartku 🙂
Nawet kampania jak za starych czasów viralowych, chciałoby się powiedzieć- wreszcie!
Cytat z Mierzwiak data 7 września, 2021, 18:14Lepszej okazji na użycie tego gifa nie będzie:
Ależ to pięknie wygląda!
Lepszej okazji na użycie tego gifa nie będzie:

Ależ to pięknie wygląda!
Cytat z Mierzwiak data 7 września, 2021, 18:39Ale fajne, teaser na bieżąco generuje godzinę w której oglądamy 🙂
Sporo nowych ujęć tam można zobaczyć, i widzę że jest kilka scen które wyglądają jakby w jakiś sposób powtarzali, a na pewno nawiązywali do wydarzeń z jedynki.
Ale fajne, teaser na bieżąco generuje godzinę w której oglądamy 🙂
Sporo nowych ujęć tam można zobaczyć, i widzę że jest kilka scen które wyglądają jakby w jakiś sposób powtarzali, a na pewno nawiązywali do wydarzeń z jedynki.
Cytat z Marek Pilarski data 7 września, 2021, 21:22O, widzę, że kanały filmowe na YT skleiły już te dwa montaże, które się pojawiają po wybraniu pigułki i sprzedają to jako teaser filmu. 😛
O, widzę, że kanały filmowe na YT skleiły już te dwa montaże, które się pojawiają po wybraniu pigułki i sprzedają to jako teaser filmu. 😛
Cytat z Marek Pilarski data 8 września, 2021, 09:23Można już sobie czekać na zwiastun
https://www.youtube.com/watch?v=9ix7TUGVYIo
Można już sobie czekać na zwiastun
Cytat z Kuba data 8 września, 2021, 09:45Moje zainteresowanie marką jest tak wielkie że nigdy w całości poza jedynka nic nie obejrzałem, ale cholera - ten film wygląda fantastycznie wizualnie.
Moje zainteresowanie marką jest tak wielkie że nigdy w całości poza jedynka nic nie obejrzałem, ale cholera - ten film wygląda fantastycznie wizualnie.
Cytat z Szaman data 8 września, 2021, 10:45Dobra okazja żeby nadrobić/powtórzyć 🙂 Zobaczysz jakie to dziwne i wyróżniające się na tle współczesnych superprodukcji.
Dobra okazja żeby nadrobić/powtórzyć 🙂 Zobaczysz jakie to dziwne i wyróżniające się na tle współczesnych superprodukcji.
Cytat z Mierzwiak data 8 września, 2021, 11:01Ja nawet Jupiter Ascending ostatnio doceniłem. Nie wiem co Lilly i Lana brały pisząc to i kręcąc, ale polubiłem to dziwadło 🙂
Ja nawet Jupiter Ascending ostatnio doceniłem. Nie wiem co Lilly i Lana brały pisząc to i kręcąc, ale polubiłem to dziwadło 🙂
Cytat z Kuba data 8 września, 2021, 11:03To ja do tego filmu tolerancje mam zerową 🙂 za to muszę wrócić znowu do Atlasu Chmur bo bardzo lubię ten film, strasznie niedoceniony. Zwłaszcza jego soundtrack i forma.
To ja do tego filmu tolerancje mam zerową 🙂 za to muszę wrócić znowu do Atlasu Chmur bo bardzo lubię ten film, strasznie niedoceniony. Zwłaszcza jego soundtrack i forma.
Cytat z Mierzwiak data 8 września, 2021, 11:05Powtórkę Atlasu (pierwszą od czasu kina) dokładnie dzisiaj zaplanowałem sobie na nadchodzący weekend. Speed Racer też wjedzie.
Powtórkę Atlasu (pierwszą od czasu kina) dokładnie dzisiaj zaplanowałem sobie na nadchodzący weekend. Speed Racer też wjedzie.
Cytat z Szaman data 8 września, 2021, 12:13Speed Racer jest dla mnie zupełnie nieoglądalny. Aż mi niedobrze było od tych fragmentów co widziałem 🙂 Tu dopiero można zadać pytanie co one brały 🙂
Speed Racer jest dla mnie zupełnie nieoglądalny. Aż mi niedobrze było od tych fragmentów co widziałem 🙂 Tu dopiero można zadać pytanie co one brały 🙂
Cytat z Marek Pilarski data 8 września, 2021, 16:59Ja nie widziałem nigdy Rewolucji. A Reaktywację raz, bardzo dawno temu. Więc przed Zmartwychwstaniami też nadrobię/powtórzę.
Ja nie widziałem nigdy Rewolucji. A Reaktywację raz, bardzo dawno temu. Więc przed Zmartwychwstaniami też nadrobię/powtórzę.
Cytat z Janko data 9 września, 2021, 13:59Zaraz się zacznie. Pierwszy raz oglądam na żywo premierę zwiastunu, ale też dawno tak nie czekałem podekscytowany na film.
Zaraz się zacznie. Pierwszy raz oglądam na żywo premierę zwiastunu, ale też dawno tak nie czekałem podekscytowany na film.
Cytat z Szaman data 9 września, 2021, 14:07Moim zdaniem klimatu z trylogii tutaj niewiele, ale przez to, że zwiastun staje na własnych, dziwacznych nogach nie ma wrażenia recyklingu mimo pewnej powtarzalności motywów. Bardzo dobry zwiastun, chociaż nie mam takiego WOW jak np przy Batmanie z Pattinsonem.
Czyli Matrix uległ resetowi, a Thomas Anderson przeżył swoje życie między 1999 a 2021 rokiem tak, jakby nigdy nic się nie wydarzyło?
Moim zdaniem klimatu z trylogii tutaj niewiele, ale przez to, że zwiastun staje na własnych, dziwacznych nogach nie ma wrażenia recyklingu mimo pewnej powtarzalności motywów. Bardzo dobry zwiastun, chociaż nie mam takiego WOW jak np przy Batmanie z Pattinsonem.
Czyli Matrix uległ resetowi, a Thomas Anderson przeżył swoje życie między 1999 a 2021 rokiem tak, jakby nigdy nic się nie wydarzyło?