aby założyć posty i tematy.

Thor

PreviousPage 2 of 10Next

Bo trener mu suszy głowę, że nie puści go w obecnej formie na plan, gdy Hemsworth tak wygląda 🙂

Cytat z Szaman data Listopad 22, 2020, 01:16

O matko, rzeczywiście jak indyjski pociąg 🙂

https://www.instagram.com/p/CH1GotzpTrZ/?igshid=115n4boo0131c

Cytat z Szaman data Listopad 22, 2020, 01:16

O matko, rzeczywiście jak indyjski pociąg 🙂

https://www.instagram.com/p/CH1GotzpTrZ/?igshid=115n4boo0131c

Tak a propos. Ciekawe, kto jeszcze zagra w tym filmie. Jest tam kilka ciekawych ról do obsadzenia. Linda, żona Hulka (idealna byłaby Margot Robbie i pewnie też Samara Weaving, choć obie mogłyby też zagrać... drugą żonę Hogana ;)), a także cała rzesza przeciwników Hulka jak Earthquake czy Andre the Giant. A ponieważ kariera HH to w dużej części lata 80-te, liczę na sporo amerykańskiego (i nie tylko) heavy metalu 🙂

I jeszcze a propos Thora, ciekawostka, choć taka chyba bardziej do Hyde Parku 😉 Od kilku dni mam kotkę. Rasową, więc imię nosi "z nadania". Wabi się Friga, a w miocie była jeszcze jedna kotka, jej siostra Freya. Kołatało mi, że skądś znam te imiona. I jakież było moje zdziwienie, gdy się okazało, że Friga i Freya to boginie Asgardu, a Friga (a dokładniej Frigga) to żona Odyna i oczywiście matka Thora. W MCU postać tą, jak dobrze wiecie, odtwarzała Rene Russo.

Szaman has reacted to this post.
Szaman

O, czyli wygląda na to, że Christian Bale jako Gorr, rzeźnik Bogów schowa się pod toną charakteryzacji. Jego tradycyjna metoda Stanisławskiego chyba tym razem nie zadziała. Chyba 🙂

Na tym obrazku widzę BARDZO wkurzonego Voldemorta 🙂

Ja też 😀 Czyli będą musieli coś wymyślić. Tutaj inna grafika, to się jednak na motion capture skończy.

Zmiana daty premiery z lutego 2022 na 6 maja 2022.

Jaimie Alexander na pokładzie.

Jakoś nigdy nie byłem jej fanem w tej serii. Wydawała mi się postacią zbędną (albo niewykorzystaną). Przemknęła w tle, machnęła dwa razy mieczem i tyle.

Kolejni Strażnicy dołączają do obsady

Podobno Matt Damon powróci z epizodem

Zdjęcia ruszają w tym tygodniu.

Ruszyły prace na planie

https://www.instagram.com/p/CKf4dEGJDNG/?utm_source=ig_embed

Pierwsze zdjęcia z planu

Po pierwsze, dobrze że Fathor już sobie poszedł.

Po drugie, co on ma na sobie? 😀

Przymierza się do zaśpiewania The Final Countdown. 😛

Szaman and Mierzwiak have reacted to this post.
SzamanMierzwiak

To mój najbardziej oczekiwany film MCU (spośród czterech, które w ogóle mnie interesują, obok drugiego Strange'a, nowego Spider-Mana i GotG Vol. 3). Seria trzyma niezły poziom, zakończenie Endgame zostawiło Thora w ciekawym towarzystwie, a powrót dziewczyn Thora z części 1-2 daje mi nadzieję, że jeszcze wyniknie z ich wątków coś ciekawego, mimo iż w Ragnaroku zostały tak okropnie olane (co zwłaszcza w przypadku Jane nie miało za grosz sensu). Fotki bardzo fajne, oby covid zbytnio nie dawał im się we znaki.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

To ja na przekór powiemy, że mnie Thor 4 na razie interesuje absolutnie najmniej. Pomimo, że Ragnarok to topka MCU, lubie Portman/Tesse/Alexander oraz sam Thor (obok Clinta) to jedyny członek Avengers z pierwszego filmu którego nie mam serdecznie dość. Mimo to absolutnie nie umiem się tym projektem w żadnym stopniu ekscytować i chętnie zamieniłbym go na cokolwiek innego. Zarówno SM3, DS2, Shang-Chi (ale tylko z powodu Leunga) czy Black Widow stawiam wyżej o Eternals, na które cholernie mocno czekam, nie wspominając.

Wymieniłeś wszystkie powody dla których powinieneś czekać, po czym napisałeś, że nie czekasz i wolisz Black Widow. Coś tu nie gra 🙂

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

No o to chodziło. Pomimo tego, że właściwie mam same powody by czekać to nie czekam ani trochę.

Na BW czekam bo Pugh i Taskmaster a poza tym względnie (poza lataniem i rozpierdolem z udziałem kazdej możliwej latającej maszyny powietrznej) podobały mi się zaprezentowane trailery.

PreviousPage 2 of 10Next