aby założyć posty i tematy.

Thor

PreviousPage 4 of 10Next
Cytat z Juby data Kwiecień 7, 2021, 12:22

Chris nabity jak zawsze. Chociaż z tych zdjęć największe wrażenie robi jego żona. Ona ma 25 lat, tak? <3

A, właśnie sprawdziłem, ile ma lat, bo wiedziałem, że jest starsza od Chrisa.. Ona w tym roku kończy 45 lat... o_0

Bale z nową fryzurą i wagą

Crowe wygadał się kogo gra w filmie.

Spoiler
Gra Zeusa.

Pozwoliłem sobie edytować Twój wpis. Jak dajesz tweet do spoilera i chesz, żeby był on widoczny, to link trzeba dać to osobnej linijki. 😉

O, dzięki! Właśnie zastanawiałem się jakie zaklęcie trzeba rzucić 🙂

A tak przy okazji, widzę, że żaden z serwisów jednak nie uznał tego za spoiler 🙂

Zapowiedź kolejnego cameo, a może ten ktoś jedynie przechodził z australijskimi tragarzami 🙂

Spoiler

https://twitter.com/CultureCrave/status/1393446161227255814?s=19

Chris wygląda trochę jak Tiger King. 😛

Ten blond u niego nigdy nie wygląda do końca realistycznie 🙂 Chociaż raz nie pokazywali niepotrzebnych, pozerskich fucków, więc wrzuciłem.

Nowe zdjęcia z planu

Koniec prac na planie

Teraz Taika będzie miał więcej czasu dla Rity i Tessy. 😛

Moją pierwszą myślą po zobaczeniu zdjęć było a co na to żona. Ale okazuje się, że w tym roku ogłosili rozwód po 10 latach. Chyba znowu sukces artystyczny nie poszedł w parze z prywatnym.

Z całej trójki to zdecydowanie Tessa bawi się najlepiej. Zdjęcie zrobione dzień po tamtym

Ogólnie myślałem, że ona bawi się na co dzień z Janelle Monae, ale nie jestem na bieżąco z informacjami. 😛

Cytat z Kuba data Maj 29, 2021, 16:49

Z całej trójki to zdecydowanie Tessa bawi się najlepiej. Zdjęcie zrobione dzień po tamtym

To nie jest brat Hemswortha? Wysłać ich wszystkich do dalekiej Australii i już się zaczęło 🙂

Znalazłem info, że to niejaki Zac Stenmark.

On jakby te ręce miał z plastiku, jakby był bazarową figurką He-Mana z Polski lat 90-tych 🙂

https://twitter.com/CultureCrave/status/1399865173163208704?s=19

Śmieszne są komentarze o Chrisie-sterydowcu. Oczywiście nie wiem co tam poza krwią greckich, tfu, nordyckich bogów płynie w jego żyłach, ale przecież on na tę formę pracował ponad dekadę o czym ludzie zdają się zapominać.

To co się będzie działo po Eternals 😀 Nie znam się, nie wypowiadam, ale argument o dekadzie pewnej pamięci mięśniowej i regularnych ćwiczeniach do mnie przemawia. Zresztą nieznany Chris grał kiedyś w horrorze z Millą Jovovich, coś o wyspie w tytule i pamiętam, że już tam imponował formą.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak
PreviousPage 4 of 10Next