aby założyć posty i tematy.

Venom

PreviousPage 4 of 7Next

Sam mówił że nagrał już kilka występów

Znakomita informacja dla fanów Diuny

Przesadzają już z tym, wiem, że z Bondem nie chcą ale muszą, ale jego zostawili i podkopują sobie zarówno Venoma i Morbiusa. Jeśli przeniosą gluta na 21 stycznia, to muszą zabrać napakowanego, 50-letniego wegetarianina na inny termin. Niedługo wampir będzie przesuwany od 2 lat. Nie ma sensu trzymać ich dłużej w lodówce.

PS. Nie wierzę, że zamkną nas całkiem na jesieni, ale mogę się mylić.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak
Cytat z Szaman data Sierpień 25, 2021, 05:51

Jeśli przeniosą gluta na 21 stycznia, to muszą zabrać napakowanego, 50-letniego wegetarianina na inny termin.

Złoto 🙂

Szaman has reacted to this post.
Szaman
Cytat z Szaman data Sierpień 25, 2021, 05:51

Przesadzają już z tym, wiem, że z Bondem nie chcą ale muszą, ale jego zostawili i podkopują sobie zarówno Venoma i Morbiusa.

Bond nie jest od Sony. 😉

Szaman

Co ja mam nawalone w tej głowie z tym Bondem od Sony, przypominasz mi to już 5 raz 😀

Jeszcze dodam, że trochę rozumiem Sony, bo chociaż cieszymy się z wyników większości produkcji to jednak one wcale tak bardzo nie powalają przy głębszej analizie. Tylko, że oni dochodzą do momentu w którym zarobią mniej nie z powodu pandemii, a zabicia zainteresowania.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak
Cytat z Szaman data Sierpień 25, 2021, 09:20

Co ja mam nawalone w tej głowie z tym Bondem od Sony, przypominasz mi to już 5 raz 😀

Cztery poprzednie Bondy były dystrybuowane przez Sony, więc się zakodowało. 😉

Co ciekawe, nawet w czasach Bondów od Sony w Polsce dystrybutorem było Forum Film, a nie UIP. Podobnie zresztą było z Hobbitami, które nie były u nas dystrybuowane przez Warner Bros., tylko właśnie Forum Film., które odpowiada w Polsce za dystrybucję filmów MGM.

Szaman

A Pogromcy nie nadawaliby się bardziej niż Venom na 15.10? Są duchy, Halloween niedługo, kampania tego filmu i tak już stoi na głowie i marnuje potencjał. Obraz Reitmana jest gotowy, pokazano go na CinemaCon.

Grace coś wczoraj mówiła o sprzedaniu Venoma Amazonowi. Osobiście tego nie widzę - jeśli Sony faktycznie chce mieć jakieś swoje pajęcze uniwersum, to dziwna byłaby taka jego fragmentyzacja; jedne filmy w kinach, inne w serwisie który nie jest nawet związany z Sony... Bez sensu.

Nie wierzę, niedawno podpisali umowę z Netflixem, więc skąd nagle w tym wszystkim Amazon.

Mieli trzy niezłe tytuły na 2020 rok, oparte na popularnych licencjach. Wszystko im się spieprzyło.

Variety dementuje pogłoski o przeniesieniu filmu na styczeń.

https://variety.com/2021/film/news/spider-man-no-way-home-trailer-avengers-endgames-24-hour-record-1235048973/

Trochę nowych zdjęć:

Na moje oko rzeczywiście wygląda na oficjalną grafikę pod plakat, ale już parę razy dałem się nabrać 🙂

Zapomnieli o Golden Gate i helikopterach.

Marek Pilarski and Szaman have reacted to this post.
Marek PilarskiSzaman

Golden Gate jest xD

Szaman and Mierzwiak have reacted to this post.
SzamanMierzwiak

Szaman

Oficjalnie:

Najlepszy plakat tej słabej kampanii, co nie znaczy, że jakoś szczególnie mi się podoba. Zyskuje głównie kolorystyką i dolnym Carnagem. Niestety obydwa potwory u góry plakatu wyszły naprawdę słabo i nadal nie są tak różne od siebie jakbym chciał.

Fryzura Woody'ego niesamowicie rozprasza i naprawdę nie wiem dlaczego nie mogli po prostu nawiązać do jego najbardziej popularnego wizerunku, czyli dawnej wersji z zakolami. Zamiast tego koniecznie chcieli podkreślić jaki to on jest psychopatycznie psychopatyczny.

PreviousPage 4 of 7Next