aby założyć posty i tematy.

Wonder Woman

Page 1 of 6Next

Myślicie, że w Warnerze zapadła już decyzja o przełożeniu premiery? Sporo stracą na Tenecie, ciężko spodziewać się innej decyzji.

Myślę, że tak. To nie jest dobry moment na premierę dla takiego filmu.

Pojawił się właśnie artykuł, rozważane jest przeniesienie na listopad, lub na grudzień w miejsce Diuny

‘Wonder Woman 1984’: Exhibition Braces For Another Release Date Change During Pandemic Post ‘Tenet’

Może poczekają na drugi weekend Tenet w Ameryce i Chinach, i wtedy podejmą decyzję. Ja bym wrzucał w takim przypadku WW84 na Święta, a Diunę przeniósł na początek następnego roku, może luty, choć tam teraz jest Eternals, więc może koniec stycznia?

Wrzuciłbym Wonderkę na Święta, a Diunę na 26 lutego. Dwa tygodnie po Eternals, razem z King's Manem i tydzień przed Pogromcami duchów. Dwa ostatnie są chyba trochę dla innego targetu, a Diuna wpisałaby się w ten sposób mocniej w nietypowy sezon oscarowy (czyli jak dobrze pamiętam nominacje w marcu i gala w kwietniu).

Wonderka przełożona, ale nie ma nowej daty.

https://www.wsj.com/articles/wonder-woman-sequel-delayed-by-at-t-s-warner-bros-studio-11599839648?redirect=amp#click=https://t.co/MQJRlzPaCa

A nie, jednak 25 grudnia

https://variety.com/2020/film/news/wonder-woman-1984-delayed-christmas-1234766774/amp/?__twitter_impression=true

Obstawiam, że to nie ostatnie przesunięcie.

W końcu mnie posłuchali..

Wonder Woman na okładce Rolling Stone

Grace sugeruje, żadne zaskoczenie, że WW84 też wyleci z grudnia.

Zarchiwizował ktoś moją wypowiedź z filmwebowego bloga gdy pisałem że Diuny i Wonderki nie zobaczymy w tym roku? 🙂

Przyznam, że aż do wczoraj nie wierzyłem. Sygnał jest jasny. Teraz "filmem nowego otwarcia" można określić chyba Mortal Kombat 15 stycznia, ale jako, że jego promocja jest zupełnie martwa to i tutaj spodziewam się przesunięcia. Dalej mamy King's Manów i nowego Kopciuszka które jeśli się ostaną to będą raczej za małe aby coś zmienić i tak o to przechodzimy do najważniejszej misji Pogromców duchów, 5 marca 2021 roku...

Wonderka powinna, razem z Wdową, trafić na streaming.

Przykre ale prawdziwe. Po trailerze z kawałkiem Blue Monday film złapał fantastyczny hajp, czy coś w ogóle z tego zostało? Ostatnio G.Randolph zwróciła uwagę że WW84 i Wdowa wydają się "starymi" filmami. Osobiście mam wrażenie że one wyszły ileś tam miesięcy temu i już dawno je oglądałem. Przedziwne uczucie.

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Patty Jenkins dementuje plotki o których słyszała Grace.

Patty dementuje "direct to streaming", czyli premierę z całkowitym pominięciem kin, ale jednocześnie pisze "Correct" w odpowiedzi na tweet mówiący o tym że WW84 będzie mieć premierę jednocześnie w kinach (tam gdzie się da) i na streamingu 🙂

Znowu będą musieli jakiś film jako test i eksperymentu wystawić. Był Tenet, był Mulan, ciekawe kto pierwszy zaryzykuje? Nagle producenci filmów kinowych i same kina znalazły się w miejscu, w którym znaleźli się ludzie w X-Menach: Ewolucja to powolny proces, ale czasami następuje nagły i błyskawiczny postęp. Nie chcieli widzieć zmian i się do nich dostosowywać, to zmiany przyszły po nich.

Wygląda na to, że Warner poczeka z decyzją o premierze aż do grudnia.

Patty Jenkins zachowuje optymizm w sprawie grudniowej daty premiery

Zobaczymy, co będzie się działo w Ameryce w najbliższych tygodniach. Patrząc na statystki, to nie wiadomo, czy są w pierwszej fali, czy już w trzeciej. W każdym razie od 23 października mają zostać otwarte kina w stanie Nowym Jork (poza samym miastem), oczywiście będą obostrzenia, ale to i tak mały krok w dobrym kierunku.

Page 1 of 6Next