aby założyć posty i tematy.

Wonder Woman

PreviousPage 6 of 6

Już jutro na HBO Go premiera zwiastuna. Nie mogę się doczekać!

Marek Pilarski and Szaman have reacted to this post.
Marek PilarskiSzaman

Obejrzałem sobie i mam podobną opinię jak Mierzwiak. Pierwsza godzina nie jest zła. Siedziałem trochę zdziwony skąd te złe opinie. Turniej Amazonek zapowiada coś co będzie wizualnie dużym WOW. Niestety im dalej tym gorzej, pod koniec trochę przewijałem. Efekty specjalne w scenach na autostradzie i w pogoni za samolotem wyglądają jakby firma, która je robiła wygrała rządowy przetarg gdzie liczy się najniższa cena. Diana jak lata przypomina postacie aniołów z filmów z lat 50. Końcowe 20 minut to jest wstyd jeśli chodzi i o treść i realizacyjnie.

Co do sensu powrotu Steva moja rozkmina jest trochę śmieszna.

Spoiler
Diana musiała mieć jakieś życzenie, a musiała je mieć po to, żeby w scenie z Cheetah okazało się, że je cofnęła.

Szaman and Mierzwiak have reacted to this post.
SzamanMierzwiak

Jestem na 38. minucie WW1984 i póki co podoba mi się. 🙂

He, dla mnie pierwsze pół godziny też było dobre, później był zjazd w dół.

No mnie bardziej podobała się druga część filmu.

Cytat z janko data Kwiecień 3, 2021, 21:31

He, dla mnie pierwsze pół godziny też było dobre, później był zjazd w dół.

O ja, w idealnym momencie zatrzymałem, bo faktycznie od razu później zjazd w dół. 😛

A ja mam właśnie wrażenie, że nie było to niszczące dla filmu, tylko dzięki pandemicznemu zamieszaniu rozeszło się po kościach jak zły to obraz. Jeszcze w 2019 scenariusz byłby chłostany tygodniami, a być może nawet zakończyłaby się kariera Patty Jenkins. Dobrym porównaniem jest tutaj Amazing Spider-Man 2 i kariera Marca Webba.

Zgadzam się, zresztą widząc nowy wpis w tym temacie złapałem się właśnie na tym, że tak zwyczajnie zapomniałem już o tym filmie i mam wrażenie że właśnie to go spotkało; nie nazwałbym go złym, po prostu takim, o którym łatwo zapomnieć.

I pomyśleć że zaczęło się od naprawdę fajnego teasera z Blue Monday 🙂

Grace dodatkowo powiedziała jakiś czas temu, że słyszała, że trzecia WW ma być filmem "vs."

W finale sequela nie dała rady wiatrowi więc z kim może walczyć w trójce, ze spadającymi liśćmi?

PreviousPage 6 of 6