Wonder Woman
Cytat z Mierzwiak data 8 marca, 2021, 20:11Już jutro na HBO Go premiera zwiastuna. Nie mogę się doczekać!
Już jutro na HBO Go premiera zwiastuna. Nie mogę się doczekać!

Cytat z Ernest Kubica data 3 kwietnia, 2021, 18:57Obejrzałem sobie i mam podobną opinię jak Mierzwiak. Pierwsza godzina nie jest zła. Siedziałem trochę zdziwony skąd te złe opinie. Turniej Amazonek zapowiada coś co będzie wizualnie dużym WOW. Niestety im dalej tym gorzej, pod koniec trochę przewijałem. Efekty specjalne w scenach na autostradzie i w pogoni za samolotem wyglądają jakby firma, która je robiła wygrała rządowy przetarg gdzie liczy się najniższa cena. Diana jak lata przypomina postacie aniołów z filmów z lat 50. Końcowe 20 minut to jest wstyd jeśli chodzi i o treść i realizacyjnie.
Co do sensu powrotu Steva moja rozkmina jest trochę śmieszna.
[spoiler]Diana musiała mieć jakieś życzenie, a musiała je mieć po to, żeby w scenie z Cheetah okazało się, że je cofnęła. [/spoiler]
Obejrzałem sobie i mam podobną opinię jak Mierzwiak. Pierwsza godzina nie jest zła. Siedziałem trochę zdziwony skąd te złe opinie. Turniej Amazonek zapowiada coś co będzie wizualnie dużym WOW. Niestety im dalej tym gorzej, pod koniec trochę przewijałem. Efekty specjalne w scenach na autostradzie i w pogoni za samolotem wyglądają jakby firma, która je robiła wygrała rządowy przetarg gdzie liczy się najniższa cena. Diana jak lata przypomina postacie aniołów z filmów z lat 50. Końcowe 20 minut to jest wstyd jeśli chodzi i o treść i realizacyjnie.
Co do sensu powrotu Steva moja rozkmina jest trochę śmieszna.
Cytat z Marek Pilarski data 3 kwietnia, 2021, 21:24Jestem na 38. minucie WW1984 i póki co podoba mi się. 🙂
Jestem na 38. minucie WW1984 i póki co podoba mi się. 🙂
Cytat z Marek Pilarski data 3 kwietnia, 2021, 23:40Cytat z janko data Kwiecień 3, 2021, 21:31He, dla mnie pierwsze pół godziny też było dobre, później był zjazd w dół.
O ja, w idealnym momencie zatrzymałem, bo faktycznie od razu później zjazd w dół. 😛
Cytat z janko data Kwiecień 3, 2021, 21:31He, dla mnie pierwsze pół godziny też było dobre, później był zjazd w dół.
O ja, w idealnym momencie zatrzymałem, bo faktycznie od razu później zjazd w dół. 😛
Cytat z Szaman data 26 sierpnia, 2021, 22:37A ja mam właśnie wrażenie, że nie było to niszczące dla filmu, tylko dzięki pandemicznemu zamieszaniu rozeszło się po kościach jak zły to obraz. Jeszcze w 2019 scenariusz byłby chłostany tygodniami, a być może nawet zakończyłaby się kariera Patty Jenkins. Dobrym porównaniem jest tutaj Amazing Spider-Man 2 i kariera Marca Webba.
https://twitter.com/DiscussingFilm/status/1431006192646635521?t=u2NvobEOr-kcKGRe09DTtg&s=19
A ja mam właśnie wrażenie, że nie było to niszczące dla filmu, tylko dzięki pandemicznemu zamieszaniu rozeszło się po kościach jak zły to obraz. Jeszcze w 2019 scenariusz byłby chłostany tygodniami, a być może nawet zakończyłaby się kariera Patty Jenkins. Dobrym porównaniem jest tutaj Amazing Spider-Man 2 i kariera Marca Webba.
Patty Jenkins says moving ‘WONDER WOMAN 1984’ to day-and-date on HBO Max was “the best choice in a bunch of bad choices at the moment” and a “heartbreaking experience.”
She adds that it was “detrimental to the movie.”
(Source: Deadline) pic.twitter.com/b2UXKZw0do
— DiscussingFilm (@DiscussingFilm) August 26, 2021
Cytat z Mierzwiak data 26 sierpnia, 2021, 22:52Zgadzam się, zresztą widząc nowy wpis w tym temacie złapałem się właśnie na tym, że tak zwyczajnie zapomniałem już o tym filmie i mam wrażenie że właśnie to go spotkało; nie nazwałbym go złym, po prostu takim, o którym łatwo zapomnieć.
I pomyśleć że zaczęło się od naprawdę fajnego teasera z Blue Monday 🙂
Zgadzam się, zresztą widząc nowy wpis w tym temacie złapałem się właśnie na tym, że tak zwyczajnie zapomniałem już o tym filmie i mam wrażenie że właśnie to go spotkało; nie nazwałbym go złym, po prostu takim, o którym łatwo zapomnieć.
I pomyśleć że zaczęło się od naprawdę fajnego teasera z Blue Monday 🙂
Cytat z Szaman data 5 listopada, 2021, 14:38https://twitter.com/GraceRandolph/status/1456380107401138181?t=Fp75hH5YI12nyKNQLHHbYg&s=19
Here's some more tea for you -
there's a good chance #WonderWoman3 will feature #SashaCalle's #Supergirl
& maybe some other female #DC heroes!
I'm hearing #Hawgirl is being considered...LOVE IT - hopefully it will be like #GrudgeMatch animated episode...#DCEU #WonderWoman pic.twitter.com/UmAFdJQBjg
— Grace Randolph (@GraceRandolph) November 4, 2021
Cytat z Marek Pilarski data 5 listopada, 2021, 22:33Grace dodatkowo powiedziała jakiś czas temu, że słyszała, że trzecia WW ma być filmem "vs."
Grace dodatkowo powiedziała jakiś czas temu, że słyszała, że trzecia WW ma być filmem "vs."
Cytat z Mierzwiak data 5 listopada, 2021, 23:09W finale sequela nie dała rady wiatrowi więc z kim może walczyć w trójce, ze spadającymi liśćmi?
W finale sequela nie dała rady wiatrowi więc z kim może walczyć w trójce, ze spadającymi liśćmi?