Wonder Woman
Cytat z Marek Pilarski data 15 stycznia, 2021, 18:55SPOILER!!!!!!
https://twitter.com/Kayne_Martin/status/1350042877691355136?s=20
Potwierdzacie @ci, którzy już widzieli? 😉
SPOILER!!!!!!
https://twitter.com/Kayne_Martin/status/1350042877691355136?s=20
Potwierdzacie @ci, którzy już widzieli? 😉
Cytat z Mierzwiak data 15 stycznia, 2021, 19:46Tak 🙂
By the way, powtórzyłem film bo mama bardzo lubi jedynkę i chciała obejrzeć.
Nie bolało. To durny, głupiutki i rozczarowujący film, ale hejt jaki go spotkał (spotyka?) uważam za mocno przesadzony, ale też nie nieuzasadniony, ot jego siła jest raczej nieadekwatna do tego czym ten film jest i w jakim stopniu jest szkodliwy.
Tak 🙂
By the way, powtórzyłem film bo mama bardzo lubi jedynkę i chciała obejrzeć.
Nie bolało. To durny, głupiutki i rozczarowujący film, ale hejt jaki go spotkał (spotyka?) uważam za mocno przesadzony, ale też nie nieuzasadniony, ot jego siła jest raczej nieadekwatna do tego czym ten film jest i w jakim stopniu jest szkodliwy.
Cytat z Marek Pilarski data 15 stycznia, 2021, 21:19Cytat z Mierzwiak data Styczeń 15, 2021, 19:46Nie bolało. To durny, głupiutki i rozczarowujący film, ale hejt jaki go spotkał (spotyka?) uważam za mocno przesadzony, ale też nie nieuzasadniony, ot jego siła jest raczej nieadekwatna do tego czym ten film jest i w jakim stopniu jest szkodliwy.
Super, nie mogę doczekać się na seans kinowy w 2022 roku. 🙂
Cytat z Mierzwiak data Styczeń 15, 2021, 19:46Nie bolało. To durny, głupiutki i rozczarowujący film, ale hejt jaki go spotkał (spotyka?) uważam za mocno przesadzony, ale też nie nieuzasadniony, ot jego siła jest raczej nieadekwatna do tego czym ten film jest i w jakim stopniu jest szkodliwy.
Super, nie mogę doczekać się na seans kinowy w 2022 roku. 🙂
Cytat z Szaman data 17 lutego, 2021, 21:21Tak z ciekawości- ostatnią znaną datą polskiej premiery kinowej był 12 lutego, mamy 17 lutego i nic nie zapowiada aby film wszedł w najbliższym czasie. Strona Warnera głosi, że wejdzie "wkrótce". Ogólnie mam wrażenie, że o WW84 już zapomniano.
Tak z ciekawości- ostatnią znaną datą polskiej premiery kinowej był 12 lutego, mamy 17 lutego i nic nie zapowiada aby film wszedł w najbliższym czasie. Strona Warnera głosi, że wejdzie "wkrótce". Ogólnie mam wrażenie, że o WW84 już zapomniano.
Cytat z Mierzwiak data 17 lutego, 2021, 21:34W ramach uzupełnienia: wydanie UHD z polską wersją językową wychodzi w UK już 22 marca 🙂
W ramach uzupełnienia: wydanie UHD z polską wersją językową wychodzi w UK już 22 marca 🙂
Cytat z Ernest Kubica data 17 lutego, 2021, 21:48Gdyby 12 lutego otworzyły się multipleksy to premiera by była. Teraz czekają pewnie czy otwarcie kin będzie przedłużone, myślę że będą chcieli wypuścić na Dzień Kobiet
Gdyby 12 lutego otworzyły się multipleksy to premiera by była. Teraz czekają pewnie czy otwarcie kin będzie przedłużone, myślę że będą chcieli wypuścić na Dzień Kobiet
Cytat z Szaman data 17 lutego, 2021, 21:55Racja, racja. Bardziej chciałem nawiązać do tego jak przez sytuację pandemiczną i politykę Warnera z HBO Max, wielka superprodukcja zaginęła w akcji na polskim rynku.
Racja, racja. Bardziej chciałem nawiązać do tego jak przez sytuację pandemiczną i politykę Warnera z HBO Max, wielka superprodukcja zaginęła w akcji na polskim rynku.
Cytat z Marek Pilarski data 17 lutego, 2021, 22:03Ja czekam, żeby móc wydać 20 zł na bilet kinowy. 😛
Ja czekam, żeby móc wydać 20 zł na bilet kinowy. 😛
Cytat z Ernest Kubica data 17 lutego, 2021, 22:56Cytat z Marek Pilarski data Luty 17, 2021, 22:03Ja czekam, żeby móc wydać 20 zł na bilet kinowy.
Chyba jesteś jednym z niewielu. Parę osób czeka jeszcze na IMAXa.
Cytat z Marek Pilarski data Luty 17, 2021, 22:03Ja czekam, żeby móc wydać 20 zł na bilet kinowy.
Chyba jesteś jednym z niewielu. Parę osób czeka jeszcze na IMAXa.
Cytat z Szaman data 22 lutego, 2021, 12:22Niespodziewany zwrot akcji. 1 kwietnia premiera na polskim HBO Go.
https://twitter.com/FilmozercyCOM/status/1363810149702500352?s=19
Niespodziewany zwrot akcji. 1 kwietnia premiera na polskim HBO Go.
Film #WonderWoman1984 od 1 kwietnia dostępny będzie na platformie #HBOGO.https://t.co/Uh7DgFYhqL
— Filmożercy.com (@FilmozercyCOM) February 22, 2021
Cytat z Marek Pilarski data 22 lutego, 2021, 14:35To taki primaaprilisowy żart? 😛
To taki primaaprilisowy żart? 😛
Cytat z Marek Pilarski data 22 lutego, 2021, 14:44A tak na poważnie, to w sumie nie mają na co czekać. Rządzący już gadają o trzeciej fali, więc bardziej prawdopodobne jest ponowne zamknięcie kin niż dalsze otwieranie rynku. Można się zastanawiać, czemu tak późno, bo do tego czasu chyba wszyscy zdążą spiracić, ale pewnie wcześniej nie mogli, a w ogóle w marcu jest #SnyderCut...
A tak na poważnie, to w sumie nie mają na co czekać. Rządzący już gadają o trzeciej fali, więc bardziej prawdopodobne jest ponowne zamknięcie kin niż dalsze otwieranie rynku. Można się zastanawiać, czemu tak późno, bo do tego czasu chyba wszyscy zdążą spiracić, ale pewnie wcześniej nie mogli, a w ogóle w marcu jest #SnyderCut...
Cytat z Marek Pilarski data 22 lutego, 2021, 14:46Cytat z Szaman data Luty 22, 2021, 14:41Żart już był, 18 lutego wstawili Snyder Cut które okazało się zwiastunem
Hmmmm??
Cytat z Szaman data Luty 22, 2021, 14:41Żart już był, 18 lutego wstawili Snyder Cut które okazało się zwiastunem
Hmmmm??
Cytat z Szaman data 22 lutego, 2021, 14:51https://hbogo.pl/filmy/liga-sprawiedliwosci-zacka-snydera-zwiastun
https://hbogo.pl/filmy/liga-sprawiedliwosci-zacka-snydera-zwiastun
Cytat z Marek Pilarski data 22 lutego, 2021, 14:56Aha, ludzie myśleli, że już film wrzucili? 😉
Aha, ludzie myśleli, że już film wrzucili? 😉
Cytat z Szaman data 22 lutego, 2021, 14:59Mam nadzieję, że nie, ale widziałem, że Upflix się machnął, a potem usunął 🙂
Mam nadzieję, że nie, ale widziałem, że Upflix się machnął, a potem usunął 🙂
Cytat z Marek Pilarski data 22 lutego, 2021, 15:32Dostałem potwierdzenie, że nie planują premiery kinowej przed 1 kwietnia.
Dostałem potwierdzenie, że nie planują premiery kinowej przed 1 kwietnia.
Cytat z Szaman data 22 lutego, 2021, 15:36Dobra decyzja. Powyżej napisałeś w punkt. Jakby jeszcze WW służyła do rozreklamowania w Polsce startu HBO Max to byłoby idealnie (wiem, że zanosi się na jesień).
PS. Chociaż może w sumie Godzilla vs Kong nadawałoby się bardziej, WW wielu widziało na piracie.
Dobra decyzja. Powyżej napisałeś w punkt. Jakby jeszcze WW służyła do rozreklamowania w Polsce startu HBO Max to byłoby idealnie (wiem, że zanosi się na jesień).
PS. Chociaż może w sumie Godzilla vs Kong nadawałoby się bardziej, WW wielu widziało na piracie.