aby założyć posty i tematy.

Wonder Woman

PreviousPage 5 of 6Next

SPOILER!!!!!!

https://twitter.com/Kayne_Martin/status/1350042877691355136?s=20

Potwierdzacie @ci, którzy już widzieli? 😉

Tak 🙂

By the way, powtórzyłem film bo mama bardzo lubi jedynkę i chciała obejrzeć.

Nie bolało. To durny, głupiutki i rozczarowujący film, ale hejt jaki go spotkał (spotyka?) uważam za mocno przesadzony, ale też nie nieuzasadniony, ot jego siła jest raczej nieadekwatna do tego czym ten film jest i w jakim stopniu jest szkodliwy.

Cytat z Mierzwiak data Styczeń 15, 2021, 19:46

Nie bolało. To durny, głupiutki i rozczarowujący film, ale hejt jaki go spotkał (spotyka?) uważam za mocno przesadzony, ale też nie nieuzasadniony, ot jego siła jest raczej nieadekwatna do tego czym ten film jest i w jakim stopniu jest szkodliwy.

Super, nie mogę doczekać się na seans kinowy w 2022 roku. 🙂

Tak z ciekawości- ostatnią znaną datą polskiej premiery kinowej był 12 lutego, mamy 17 lutego i nic nie zapowiada aby film wszedł w najbliższym czasie. Strona Warnera głosi, że wejdzie "wkrótce". Ogólnie mam wrażenie, że o WW84 już zapomniano.

W ramach uzupełnienia: wydanie UHD z polską wersją językową wychodzi w UK już 22 marca 🙂

Gdyby 12 lutego otworzyły się multipleksy to premiera by była. Teraz czekają pewnie czy otwarcie kin będzie przedłużone, myślę że będą chcieli wypuścić na Dzień Kobiet

Racja, racja. Bardziej chciałem nawiązać do tego jak przez sytuację pandemiczną i politykę Warnera z HBO Max, wielka superprodukcja zaginęła w akcji na polskim rynku.

Zaginęła, to fakt, ale ponad 11 tysięcy ocen na filmwebie jest.

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Ja czekam, żeby móc wydać 20 zł na bilet kinowy. 😛

Cytat z Marek Pilarski data Luty 17, 2021, 22:03

Ja czekam, żeby móc wydać 20 zł na bilet kinowy. 😛

Chyba jesteś jednym z niewielu. Parę osób czeka jeszcze na IMAXa.

Niespodziewany zwrot akcji. 1 kwietnia premiera na polskim HBO Go.

To taki primaaprilisowy żart? 😛

Żart już był, 18 lutego wstawili Snyder Cut które okazało się zwiastunem 🙂

A tak na poważnie, to w sumie nie mają na co czekać. Rządzący już gadają o trzeciej fali, więc bardziej prawdopodobne jest ponowne zamknięcie kin niż dalsze otwieranie rynku. Można się zastanawiać, czemu tak późno, bo do tego czasu chyba wszyscy zdążą spiracić, ale pewnie wcześniej nie mogli, a w ogóle w marcu jest #SnyderCut...

Szaman has reacted to this post.
Szaman
Cytat z Szaman data Luty 22, 2021, 14:41

Żart już był, 18 lutego wstawili Snyder Cut które okazało się zwiastunem 🙂

Hmmmm??

https://hbogo.pl/filmy/liga-sprawiedliwosci-zacka-snydera-zwiastun

Aha, ludzie myśleli, że już film wrzucili? 😉

Mam nadzieję, że nie, ale widziałem, że Upflix się machnął, a potem usunął 🙂

Marek Pilarski has reacted to this post.
Marek Pilarski

Dostałem potwierdzenie, że nie planują premiery kinowej przed 1 kwietnia.

Dobra decyzja. Powyżej napisałeś w punkt. Jakby jeszcze WW służyła do rozreklamowania w Polsce startu HBO Max to byłoby idealnie (wiem, że zanosi się na jesień).

PS. Chociaż może w sumie Godzilla vs Kong nadawałoby się bardziej, WW wielu widziało na piracie.

PreviousPage 5 of 6Next