aby założyć posty i tematy.

Alien

PreviousPage 8 of 10Next

Oficjalnie.

Tak jak pisałem wcześniej. Bardzo mi się podoba, równie proste, co efektywne i z takim retro posmakiem.

robgordon has reacted to this post.
robgordon

Jeszcze raz usłyszę, jak Grace mówi że mogliby bring back Winonę Ryder, która grała w filmie dziejącym się 239 lat po Romulusie to chyba mózg mi wypłynie uszami.

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Obcy: Romulus na Disney Plus 21 listopada.

robgordon

Niezbyt zachęcający opis, brzmi jak kolejny remix tego co już było, i to nie raz.

“When a mysterious space vessel crash-lands on Earth, a young woman (Sydney Chandler) and a ragtag group of tactical soldiers make a fateful discovery that puts them face-to-face with the planet’s greatest threat. As members of the crash recovery crew search for survivors among the wreckage, they encounter mysterious predatory life forms more terrifying than they could have ever imagined. With this new threat unlocked, the search crew must fight for survival, and what they choose to do with this discovery could change planet Earth as they know it.”

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Wydanie płytowe Romulusa dostało "poprawione" wiadome cameo.

Skąd cudzysłów? Bo według mnie wygląda to dalej koszmarnie.

Alien Romulus - Rook CGI Updates BluRay vs Digital
byu/Davidedby inLV426

Gdyby nie ten efekt, powiedziałbym, że to Romkowi należy się w tym roku Oscar za najlepsze vfx. Ale, że ^^ to chyba jednak znowu Diuna.

No rzutuje, ale kusiłoby mnie jednak wybrać Obcego za całokształt efektów. To powyżej jest do przeżycia jak przypomnę sobie Luke'a w Mandalorianie 🙂

robgordon

Richtman twierdzi, że w sequelu Romulusa czeka nas odmłodzona Ripley. Oby nie.

https://www.worldofreel.com/blog/2025/1/22/de-aged-ripley-in-romulus-sequel

WOW, i to nie w pozytywnym sensie...

Zdjęcia do sequela Romulusa możliwe jeszcze w tym roku.

https://www.worldofreel.com/blog/2025/2/15/fede-alvarez-wants-to-shoot-alien-romulus-sequel-this-year

Im więcej pokazują tym większy mam odruch wymiotny.

Fanowski projekt poprawy kolorystyki i niektórych efektów A3. Fajne, temu filmowi jak i czwórce przydałby się remaster, bo ich aktualne wersje HD mają już ponad 22 lata na karku.

Yezu... A niektórzy śmiali się z ekipy z Romulusa.

Alvarez miał więcej wyczucia, ale jeszcze nie jestem zniechęcony.

PreviousPage 8 of 10Next