aby założyć posty i tematy.

BO Ameryka i reszta świata

PreviousPage 22 of 90Next

Dobry hold. Mniejszy spadek niż TRON Legacy w swój pierwszy poniedziałek.

32 mln$ dla Spider-Mana z wtorku.

800 tys$ dla Kingsmana z przedpremierowych.

Moja prognoza Top10 na przyszły rok ułożona. Tylko jakoś ubiorę w słowa uzasadnienia, poznajduję fotki do każdego z filmów i wstawię całość po świętach. 🙂

Marek Pilarski has reacted to this post.
Marek Pilarski

Spider-Man: No Way Home ma po piątku $405,5 mln, co znaczy, że wynik Spider-Mana w Ameryce ($403,7 mln) został w końcu pobity, po 19 latach...

Juby and Szaman have reacted to this post.
JubySzaman

"Its happening again...- Bruce Wayne (Batman Forever, 1995)

😉

Teraz tylko czekać na pobicie wszystkich poprzednich części adjusted.

Marek Pilarski

Wystarczy "zaledwie" $637 mln. 😛

Na razie wszystko wskazuje, że będzie +$100 milionów więcej. 😉

Marek Pilarski

$81,5 mln / -69% / $467,3 mln

Myślę, że znów zaniżone o kilka milionów.

robgordon has reacted to this post.
robgordon

Warner Bros./Village Roadshow’s Matrix Resurrections saw $4.57M yesterday, +69% from Friday for a not-so-good $11.3M 3-day, $21.8M 5-day for the fourthquel in the 22-year old franchise — far lower than the $40M the studio was expecting over five days. 

‘Spider-Man: No Way Home’ 3rd Best Christmas Ever With $31.7M U.S.; Domestic At $467M+ & $1.05B WW – Sunday Update

Ja myślałem że świąteczne weekendy pomogą Eternals, a tu taka padaka. xD Czyli $165 mln na koniec i jedyny Marvel tego roku poza Top5 domestic.

Jakoś nie wpływa to na moją prognozę, ale wklejam na wypadek, gdyby komuś miało to ułatwić typowanie roku 2022.

Miniony rok był pandemiczny, więc go pomijam i cofam się do ankiety dotyczącej 2019 roku. Po tytule podaję miejsce w BO roku:

1. Avengers: Endgame - 1
  2. Captain Marvel - 5
  3. Star Wars: Episode IX - 6
  4. Spider-Man: Far From Home - 7
  5. Toy Story 4 - 3
  6. Glass - 24
  7. The Lion King - 2
  8. Aladdin - 8
  9. Dumbo - 22
  10. Joker - 9

W top 10 ankiety zabrakło Frozen II który był na 4. miejscu. (ponad $430 mln)

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Ale namieszałeś. Skywalker był trzeci, Captain Marvel szósta, Toy Story piąte, Glass 25., Dumbo 23., a Frozen II zarobiło $477,4 mln. 😛

Z tej dziesiątki Fandango aż dziewięć tytułów pokrywa się z moją listą na 2022 roku. Jak starczy chęci i czasu, może uda mi się ją opublikować dziś wieczorem.

Podaję wyniki Z DANEGO ROKU, a nie całościowe.

https://www.boxofficemojo.com/year/2019/?ref_=bo_yl_table_3

Ale zobacz też, że pandemia zaczęła się w marcu, gdy grudniowe filmy zdążyły się już wyszumieć, a Bad Boys 3 czy Sonic zdążyły jeszcze zostać przebojami.

W sumie racja, ale nie chce mi się już edytować 🙂

Co do ankiety 2022, zrozumiałbym tę Panterę gdyby żył Chadwick, ciężko mi uwierzyć że teraz ktoś na to czeka. Coś czuję że trailer tego filmu dla wielu osób będzie kubłem nie zimnej, ale lodowatej wody.

Szaman has reacted to this post.
Szaman
PreviousPage 22 of 90Next