BO Polska
Cytat z Marek Pilarski data 1 września, 2021, 17:11Cytat z robgordon data Czerwiec 26, 2021, 16:29Cytat z Marek Pilarski data Czerwiec 26, 2021, 11:35In the Heights jednak bez polskiej premiery
Czyli co, czekać na HBO?
Albo na VOD i DVD w październiku. 😉
https://www.facebook.com/lysyzmarvela/posts/247522674042248
Cytat z robgordon data Czerwiec 26, 2021, 16:29Cytat z Marek Pilarski data Czerwiec 26, 2021, 11:35In the Heights jednak bez polskiej premiery
Czyli co, czekać na HBO?
Albo na VOD i DVD w październiku. 😉
Cytat z Marek Pilarski data 1 września, 2021, 17:18A, i dodali polski podtytuł: Wzgórza marzeń. 🙂
A, i dodali polski podtytuł: Wzgórza marzeń. 🙂
Cytat z Marek Pilarski data 1 września, 2021, 17:19Kurde, mogłem wtedy wrzucić tę wiadomość na fanpage. Każdy szanujący się scooper by tak zrobił. xD
Kurde, mogłem wtedy wrzucić tę wiadomość na fanpage. Każdy szanujący się scooper by tak zrobił. xD
Cytat z Mierzwiak data 1 września, 2021, 18:38Cytat z Marek Pilarski data Wrzesień 1, 2021, 17:18A, i dodali polski podtytuł: Wzgórza marzeń.
Ach tak, te słynne Nowojorskie wzgórza 🙂
Cytat z Marek Pilarski data Wrzesień 1, 2021, 17:18A, i dodali polski podtytuł: Wzgórza marzeń.
Ach tak, te słynne Nowojorskie wzgórza 🙂
Cytat z Ernest Kubica data 2 września, 2021, 22:55Maratony After mają masakryczną liczbę seansów w Heliosach, w większości kin to są chyba wszystkie sale jakie mają kina, ale rezerwacji samej trzeciej części nie jest na jutro zbyt dużo.
Maratony After mają masakryczną liczbę seansów w Heliosach, w większości kin to są chyba wszystkie sale jakie mają kina, ale rezerwacji samej trzeciej części nie jest na jutro zbyt dużo.
Cytat z Marek Pilarski data 5 września, 2021, 21:39Nie obserwowałem sprzedaży.. widziałem tylko kilka dni temu, że maratony After mocno obłożone w Opolu.
@admin - patrzyłeś może?
Nie obserwowałem sprzedaży.. widziałem tylko kilka dni temu, że maratony After mocno obłożone w Opolu.
@admin - patrzyłeś może?
Cytat z Fandorin data 5 września, 2021, 21:44Oczywiście mam na myśli oficjalne wyniki. Znowu zapomniałem o Psim Patrolu z UIP, który ma również oficjalną premierę i myślę, że mógłby włączyć się do walki o wygraną.
Oczywiście mam na myśli oficjalne wyniki. Znowu zapomniałem o Psim Patrolu z UIP, który ma również oficjalną premierę i myślę, że mógłby włączyć się do walki o wygraną.
Cytat z Ernest Kubica data 5 września, 2021, 21:48After wygra - było tyle chętnych na Maratony, że jeszcze w sobotę były w niektórych kinach. Chyba będzie ponad 100 tys. na otwarcie, ale spadek za tydzień będzie gigantyczny. Psi Patrol by wygrał bo UIP i tak podaje wyniki łącznie z przedpremierami - ze 160 by było.
After wygra - było tyle chętnych na Maratony, że jeszcze w sobotę były w niektórych kinach. Chyba będzie ponad 100 tys. na otwarcie, ale spadek za tydzień będzie gigantyczny. Psi Patrol by wygrał bo UIP i tak podaje wyniki łącznie z przedpremierami - ze 160 by było.
Cytat z Marek Pilarski data 5 września, 2021, 23:10A Shang-Chi? Nie będzie 100 tys.?
A Shang-Chi? Nie będzie 100 tys.?
Cytat z Ernest Kubica data 5 września, 2021, 23:41Raczej nie, ale nie patrzyłem w sobotę. wg mnie ok 85
Raczej nie, ale nie patrzyłem w sobotę. wg mnie ok 85
Cytat z Marek Pilarski data 6 września, 2021, 09:46Deadline podaje, że After 3 zarobiło u nas $538 tys. Przy obecnym kursie dolara i założeniu, że średnia cena biletu wyniosła 18 zł, daje to ok. 115 tys. widzów.
Choć jak policzyłem dla After 2 średnią cenę biletu (na podstawie danych o przychodach z BOM oraz kursie dolara sprzed roku), to wyszło tylko 16,2 zł. Zakładają taką samą średnią cenę biletu, After 3 mogło zgromadzić nawet 135 tys. widzów.
Deadline podaje, że After 3 zarobiło u nas $538 tys. Przy obecnym kursie dolara i założeniu, że średnia cena biletu wyniosła 18 zł, daje to ok. 115 tys. widzów.
Choć jak policzyłem dla After 2 średnią cenę biletu (na podstawie danych o przychodach z BOM oraz kursie dolara sprzed roku), to wyszło tylko 16,2 zł. Zakładają taką samą średnią cenę biletu, After 3 mogło zgromadzić nawet 135 tys. widzów.
Cytat z Szaman data 6 września, 2021, 13:53347 tys widzów na Psim patrolu, zapewne łącznie z przedpremierowymi
https://twitter.com/FilmozercyCOM/status/1434858972083900426?s=19
347 tys widzów na Psim patrolu, zapewne łącznie z przedpremierowymi
„Psi Patrol Film” zaliczył gigantyczne otwarcie w polskich kinach. Produkcja niemal dwukrotnie przebiła dotychczasowych rekord pandemii.https://t.co/bkBar8eXTO
— Filmozercy.com (@FilmozercyCOM) September 6, 2021
Cytat z Marek Pilarski data 6 września, 2021, 14:39Fajnie, że się w końcu czymś pochwalili. Głupio, że nie informują na bieżąco o wynikach wszystkich filmów.
Fajnie, że się w końcu czymś pochwalili. Głupio, że nie informują na bieżąco o wynikach wszystkich filmów.
Cytat z Mierzwiak data 6 września, 2021, 14:51Cytat z Marek Pilarski data Wrzesień 6, 2021, 09:46Deadline podaje, że After 3 zarobiło u nas $538 tys.
Miałem mikro zawał bo przeczytałem że 538 tys. widzów 😛
Cytat z Marek Pilarski data Wrzesień 6, 2021, 09:46Deadline podaje, że After 3 zarobiło u nas $538 tys.
Miałem mikro zawał bo przeczytałem że 538 tys. widzów 😛
Cytat z Marek Pilarski data 6 września, 2021, 14:58Ja miałem mikro zawał, jak zobaczyłem info o wyniku Psiego Patrolu.. nawet dwa... raz, że taki dobry wynik, dwa, że w ogóle go podali. 😛
Ja miałem mikro zawał, jak zobaczyłem info o wyniku Psiego Patrolu.. nawet dwa... raz, że taki dobry wynik, dwa, że w ogóle go podali. 😛
Cytat z Marek Pilarski data 7 września, 2021, 09:29After 3 - 99,9 tys. (przypuszczalnie wynik piątek-niedziela, ale że był grany od środy, to ogólnie będzie więcej, być może właśnie coś koło 135 tys.
Shang-Chi - 87 tys.
After 3 - 99,9 tys. (przypuszczalnie wynik piątek-niedziela, ale że był grany od środy, to ogólnie będzie więcej, być może właśnie coś koło 135 tys.
Shang-Chi - 87 tys.
Cytat z Szaman data 7 września, 2021, 10:00Przecież jak ktoś z Ameryki zobaczy, że Shang Chi wyprzedziły Psi Patrol i After 3 to zgłupieje 😀
Przecież jak ktoś z Ameryki zobaczy, że Shang Chi wyprzedziły Psi Patrol i After 3 to zgłupieje 😀
Cytat z robgordon data 7 września, 2021, 11:17Zawsze mi się w takich sytuacjach przypomina, że pierwsi Avengers zajęli w naszym rocznym zestawieniu miejsce gdzieś pod koniec drugiej dziesiątki i bardziej popularny był film Allena 😉
Zawsze mi się w takich sytuacjach przypomina, że pierwsi Avengers zajęli w naszym rocznym zestawieniu miejsce gdzieś pod koniec drugiej dziesiątki i bardziej popularny był film Allena 😉
Cytat z Ernest Kubica data 7 września, 2021, 21:54To prawie trafiłem z wynikami. W kolejny weekend After i Patrol będą miały duże spadki - After może nawet 60%. Patrolu i tak już raczej nie będą podawać, no chyba że przekroczenie pół miliona albo wyprzedzenie Luca. To drugie nie wydaje mi się możliwe bo publika jest mocno ograniczona wiekowo - góra 8 lat. Z drugiej strony towarzyszy im na seansach ktoś starszy, często nawet 2 osoby. Faktycznych widzów było gdzieś 150 tys. - reszta to osoby towarzyszące.
To prawie trafiłem z wynikami. W kolejny weekend After i Patrol będą miały duże spadki - After może nawet 60%. Patrolu i tak już raczej nie będą podawać, no chyba że przekroczenie pół miliona albo wyprzedzenie Luca. To drugie nie wydaje mi się możliwe bo publika jest mocno ograniczona wiekowo - góra 8 lat. Z drugiej strony towarzyszy im na seansach ktoś starszy, często nawet 2 osoby. Faktycznych widzów było gdzieś 150 tys. - reszta to osoby towarzyszące.