aby założyć posty i tematy.

BO Polska

PreviousPage 14 of 70Next
Cytat z robgordon data Czerwiec 26, 2021, 16:29
Cytat z Marek Pilarski data Czerwiec 26, 2021, 11:35

In the Heights jednak bez polskiej premiery

Czyli co, czekać na HBO?

Albo na VOD i DVD w październiku. 😉

https://www.facebook.com/lysyzmarvela/posts/247522674042248

A, i dodali polski podtytuł: Wzgórza marzeń. 🙂

Kurde, mogłem wtedy wrzucić tę wiadomość na fanpage. Każdy szanujący się scooper by tak zrobił. xD

Cytat z Marek Pilarski data Wrzesień 1, 2021, 17:18

A, i dodali polski podtytuł: Wzgórza marzeń. 🙂

Ach tak, te słynne Nowojorskie wzgórza 🙂

Marek Pilarski has reacted to this post.
Marek Pilarski

Maratony After mają masakryczną liczbę seansów w Heliosach, w większości kin to są chyba wszystkie sale jakie mają kina, ale rezerwacji samej trzeciej części nie jest na jutro zbyt dużo.

Kto wygra weekend? Shang-Chi czy After 3?

Nie obserwowałem sprzedaży.. widziałem tylko kilka dni temu, że maratony After mocno obłożone w Opolu.

@admin - patrzyłeś może?

Oczywiście mam na myśli oficjalne wyniki. Znowu zapomniałem o Psim Patrolu z UIP, który ma również oficjalną premierę i myślę, że mógłby włączyć się do walki o wygraną.

After wygra - było tyle chętnych na Maratony, że jeszcze w sobotę były w niektórych kinach. Chyba będzie ponad 100 tys. na otwarcie, ale spadek za tydzień będzie gigantyczny. Psi Patrol by wygrał bo UIP i tak podaje wyniki łącznie z przedpremierami - ze 160 by było.

Marek Pilarski

A Shang-Chi? Nie będzie 100 tys.?

Raczej nie, ale nie patrzyłem w sobotę. wg mnie ok 85

Marek Pilarski

Deadline podaje, że After 3 zarobiło u nas $538 tys. Przy obecnym kursie dolara i założeniu, że średnia cena biletu wyniosła 18 zł, daje to ok. 115 tys. widzów.

Choć jak policzyłem dla After 2 średnią cenę biletu (na podstawie danych o przychodach z BOM oraz kursie dolara sprzed roku), to wyszło tylko 16,2 zł. Zakładają taką samą średnią cenę biletu, After 3 mogło zgromadzić nawet 135 tys. widzów.

347 tys widzów na Psim patrolu, zapewne łącznie z przedpremierowymi

Marek Pilarski

Fajnie, że się w końcu czymś pochwalili. Głupio, że nie informują na bieżąco o wynikach wszystkich filmów.

Cytat z Marek Pilarski data Wrzesień 6, 2021, 09:46

Deadline podaje, że After 3 zarobiło u nas $538 tys.

Miałem mikro zawał bo przeczytałem że 538 tys. widzów 😛

Marek Pilarski

Ja miałem mikro zawał, jak zobaczyłem info o wyniku Psiego Patrolu.. nawet dwa... raz, że taki dobry wynik, dwa, że w ogóle go podali. 😛

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

After 3 - 99,9 tys. (przypuszczalnie wynik piątek-niedziela, ale że był grany od środy, to ogólnie będzie więcej, być może właśnie coś koło 135 tys.

Shang-Chi - 87 tys.

Przecież jak ktoś z Ameryki zobaczy, że Shang Chi wyprzedziły Psi Patrol i After 3 to zgłupieje 😀

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Zawsze mi się w takich sytuacjach przypomina, że pierwsi Avengers zajęli w naszym rocznym zestawieniu miejsce gdzieś pod koniec drugiej dziesiątki i bardziej popularny był film Allena 😉

Szaman has reacted to this post.
Szaman

To prawie trafiłem z wynikami. W kolejny weekend After i Patrol będą miały duże spadki - After może nawet 60%. Patrolu i tak już raczej nie będą podawać, no chyba że przekroczenie pół miliona albo wyprzedzenie Luca. To drugie nie wydaje mi się możliwe bo publika jest mocno ograniczona wiekowo - góra 8 lat. Z drugiej strony towarzyszy im na seansach ktoś starszy, często nawet 2 osoby. Faktycznych widzów było gdzieś 150 tys. - reszta to osoby towarzyszące.

PreviousPage 14 of 70Next