aby założyć posty i tematy.

BO Polska

PreviousPage 13 of 70Next

Najwięcej faktycznie będzie miał Psi Patrol, ale nie dość, że to nadal pokazy przedpremierowe, to jeszcze UIP, które i tak nie poda wyniku po premierze. 😛

Serio Psi Patrol jest tak mocny żeby na przedpremierowych (max. kilka seansów dziennie) wyprzedzić film Dębskiej (kilkanaście)? Wiem, że i tak się nie dowiemy, ale jakoś nie mogę uwierzyć.

Nie wiem, jak Zupa nic szła w piątek i dzisiaj. W opolskich Heliosach ma w ten weekend po cztery seanse dziennie. Psi Patrol dzisiaj i jutro ma po trzy seanse.

Jutro:

Zupa nic jutro - 8 seansów w obu kinach, w tej chwili biletów kupionych: 58

Psi Patrol - 6 seansów w obu kinach, w tej chwili biletów kupionych: 768, przy czym trzy seanse wykupione do ostatniego miejsca, trzy pozostałe prawie do ostatniego miejsca.

Nie mam pojęcia, jakie to ma przełożenie na resztę kraju...

Widzę, że w Heliosach są jakieś grupowe seanse Psiego Patrolu, które są wypełnione w dużym stopniu. Na innych tytułach prawie nie ma wykupionych biletów, ale myślę, że jednak regularne seanse przyciągną więcej widzów niż takie pojedyncze wydarzenia.

W Tomaszowie Pieski mają po 2 seanse dziennie i też jest już tylko po kilka wolnych miejsc na każdym. Przez to mogą jakieś inne filmy familijne lub animacje zyskać, bo ktoś się wybierze do kina nie sprawdzając rezerwacji i może pójdzie na coś innego jak już drałował przez pół miasta.

Wydaje mi się, że Free guy może mieć więcej niż przed tygodniem. Nie pokuszę się o wytypowanie zwycięzcy po wczoraj nie patrzłem a dzisiaj tylko późno wieczorne. Mistrz ma chyba największy procent zajętości sal ale mało seansów i nie we wszystkich kinach, Zupa nic ma dużo seansów, ale widzów na seansach po kilkunastu, Free guy wyglądał na tych wieczornych dobrze, ale to już były ostatnie pojedyncze, a nie wiem jak te wcześniejsze. Zwycięzcy zakręcą się w okolicach 50 tys. Jutrzejszy dzień wg mnie może dużo zmienić bo ma padać i ta handlowa niedziela

Deadline podaje, że przychody Free Guy w Polsce zmalały o 21% i że film ten jest nadal numerem jeden (pod względem przychodów).

Ciekawe skąd wiedzą, że polskie filmy go nie wyprzedziły. Spadek o 27% to ok. 11 tys. mniej. Nie bardzo chce mi się wierzyć, że wystarczy 31-32 tys. na pierwsze miejsce w tym tygodniu.

Sorry, 21%. Czyli gdzieś 33,5 tys.

Też mało - stawiałbym 38-40tys. dla pierwszego miejsca.

Marek Pilarski has reacted to this post.
Marek Pilarski

U mnie dziś spora widownia na Mistrzu. Byłem zaskoczony. Słabo na Czarnym młynie, ale byłem dość wcześnie i nieźle na przedpremierowym Najmro.

48 889 widzów na otwarcie Zupy nic. Najlepszy wynik dla polskiego filmu w tym roku i numer jeden weekendu.

Czarny młyn 30156

Mistrz 26249

Candyman 14766

Zabójczy koktail 5043

Kraj 1780

Marek Pilarski has reacted to this post.
Marek Pilarski

O, chyba spory i niespodziewany sukces Czarnego Młynu.

Dziwisz się? Spójrz na plakat, kto nie chciałby tego obejrzeć? 🙂

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Dla mnie zaskoczenie, po ostatnich wynikach polskich filmów fabularnych liczyłem ledwo na 10 tys. Mocna była promocja, wyskakiwał mi z każdej lodówki.

Cytat z Ernest Kubica data Sierpień 31, 2021, 14:36

Dla mnie zaskoczenie, po ostatnich wynikach polskich filmów fabularnych liczyłem ledwo na 10 tys. Mocna była promocja, wyskakiwał mi z każdej lodówki.

Naprawdę? Ja raz natknąłem się w kinie na zwiastun i nawet nie zapamiętałem tytułu. Gdyby nie to, nie skojarzyłbym co to za film.

A gdzie to tak promują?

Na facebooku, w telewizji, a na youtube wyskoczyła mi reklama gdzie wypowiadali się na jego temat zaraz po premierze aktorzy, celebryci itp.

Czarny młyn z przedpremierowymi ma już prawie 50 tys., a Mistrz prawie 30 tys. To bardzo dobre wyniki, zdecydowanie lepsze niż można się było spodziewać.

Niesamowite co wyczynia Luca! W 11. tygodniu zwiększył swoją widownie do 18 tys. i łącznie ma już blisko 750 tys. Po starcie z poziomu 28 tys. Ciekawe czy uda się osiągnąć mnożnik x30.

Luca ma już lepszy mnożnik niż W głowie się nie mieści, które po 42 tys. na otwarcie zgromadziło w sumie 952 tys. Tyle że tamten miał po pierwszym weekendzie już ponad 103 tys., bo były przedpremierowe.

PreviousPage 13 of 70Next