aby założyć posty i tematy.

BO Polska

PreviousPage 22 of 70Next

Dziewczyny z Dubaju idą chyba na 200 tys., ja dawałem niecałe 140 tys.

Co Ty na to @admin?

Publicity stunt z Dodą i Sadowską walczącymi o wejście do montażowni nie poszedł na marne. Uff!

Wygląda na to, że poprzedni tydzień cludzie trochę odpuścili czekając na premiery tego weekendu. Ja dałem 134. Ktoś napisał, że na jego seansie 3/4 to były młode dziewczyny.

Cytat z Ernest Kubica data Listopad 27, 2021, 09:18

Wygląda na to, że poprzedni tydzień cludzie trochę odpuścili czekając na premiery tego weekendu. Ja dałem 134. Ktoś napisał, że na jego seansie 3/4 to były młode dziewczyny.

Czyżby uznały, że to świetny poradnik jak się dostać do tego biznesu? 😉

Piszecie o Dziewczynach czy Gucci? 😛

Ja tak obstawiałem:

Dubaj - 136

Gucci - 85

Encanto - 74

Zobaczymy, w jakim stopniu się to sprawdzi..

Ciekawe co głównie przyciąga w Polsce widzów na Dom Gucci - marka Gucci czy Lady Gaga?

Gaga, efektowny trailer z przebojem w tle, historia oparta na faktach?

Obstawiam ponad 100 tys., na moim seansie o 11 rano była prawie pełna sala.

Marka Gucci nie sądzę, może jako odrobina blichtru, ale bardziej powody które opisał Mierzwiak, plus duża sympatia w naszym kraju dla Narodzin gwiazdy.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak
Cytat z Mierzwiak data Listopad 29, 2021, 11:06

Gaga, efektowny trailer z przebojem w tle, historia oparta na faktach?

Obstawiam ponad 100 tys., na moim seansie o 11 rano była prawie pełna sala.

No właśnie będzie ponad 100tys. czyli jakby patrzeć na rynek to proporcjonalnie lepiej niż w Stanach. Bardziej mi chodziło co sprawiło tą popularność w Polsce i tu może odpowiedź Szamana o Naodzinach gwiazdy jest prawidłowa

Wydaje mi się, że będą długie nogi, na moim seansie Leto zebrał sporo śmiechów.

Myślę, że całe kombo (Gucci, historia z wątkiem kryminalnym, Gaga i inni aktorzy + naziwsko reżysera, zwiastun, który był pokazywany w kinach przed Bondem) przemawia ogólnie mocno do widzów w Europie.

Cytat z Szaman data Listopad 29, 2021, 11:32

Wydaje mi się, że będą długie nogi, na moim seansie Leto zebrał sporo śmiechów.

W przyszłym tygodniu mogą iść dziewczęta które w tym wybrały reklamę wycieczek do krajów arabskich. Widzę na filmwebie dużo lepsze oceny widzów niż krytyków

Choć jak teraz patrzę, to na tle Wielkiej Brytanii ($3,4 mln), a szczególnie Francji ($1,85 mln) i Hiszpanii ($795 tys.), ten szacowany wynik z Polski (ponad 100 tys. widzów, czyli ponad $500 tys.) faktycznie prezentuje się bardzo dobrze. Ciekawe, jak idzie w pozostałych krajach Europy Środkowo-Wschodniej, choć w wielu z nich mają chyba teraz dość mocne restrykcje, więc to też ma wpływ..

A Leto jeszcze ma te piszczące polskie fanki, czy już w korpo siedzą? 🙂

Czy będzie to miało jakiś wpływ na działanie kin?

Dystrybutor podesłał info

278 893 widzów na DZIEWCZYNACH Z DUBAJU®! Najlepsze polskie otwarcie roku

Cytat z Marek Pilarski data Listopad 29, 2021, 15:05

Czy będzie to miało jakiś wpływ na działanie kin?

Moim zdaniem nie, bo zaszczepieni się nie wliczają, więc na jedno wyjdzie.

https://twitter.com/ForumFilm_PL/status/1465342561627869194?s=20

PreviousPage 22 of 70Next