aby założyć posty i tematy.

BO Polska

PreviousPage 28 of 70Next

Jednak 290k to z przedpremierowymi, 222k bez.

Cytat z Ernest Kubica data styczeń 9, 2022, 11:32
Cytat z Marek Pilarski data styczeń 9, 2022, 00:28

Może mają jeszcze niepełne dane?

Chodzi mi o 2020r. - napisał, że 17 mln jest bez UIP, a GUS podaje 19,490 mln.

Te 17 mln to było bez UIP. A z UIP faktycznie mogło być ok. 19,5 mln, bo te filmy miały w sumie razem z 2,5 mln: Jumanji jakieś 900 tys., Dolittle ponad 700 tys., Sonic ponad ok. 450 tys., Bad Boys 3 ok. 250 tys., Little Women ok. 220 tys., i kilka mniejszych filmów.

Mocie przed innymi 😛

Zaginione filmy polskiego box office’u w 2021 roku.

1,5 mln widzów na Spider-Manie.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Krzyk - 37,6 😉

Na SFP pierwsza dziesiątka ostatniego weekendu znów przedpremierowo 😀

https://www.sfp.org.pl/box_office,525

A u Spóra trochę liczb dotyczących kina bardziej artystycznego przy okazji otwarcie Titane. 11 tys. z licznymi pokazami przedpremierowymi to niezły wynik, ale mogło być lepiej. Wiadomo może jaki był wynik weekendowy, a ile uzbierał wcześniej?

Przy okazji pada też wynik West Side Story - 34 tys.

http://sporwkinie.blogspot.com/2022/01/11-tysiecy-na-titane-w-polsce.html

Niestety nie mam weekendowego wyniku Titane.

Może w czwartek będę miał.

Mało kopii Krzyku - w Tomaszowie w Heliosie nie było

W Opolu tylko w nowym.

Od piątku będzie po jednym seansie Krzyku w czterosalowych Heliosach. Rzadko coś takiego robią, żeby w drugim tygodniu po premierze wprowadzać film.

Teraz znów Helios da ciała z Gierkiem. W Tomaszowie są tylko 3 seanse, w większych kinach widzę po 4. Trochę mało, odwrotnie niż w przypadku "Żeby nie było śladów", kiedy dali aż 5 seansów i były pustki. Helios ma ciągle problemy z odpowiednim doborem repertuaru.

Cytat z Fandorin data styczeń 18, 2022, 21:41

A u Spóra trochę liczb dotyczących kina bardziej artystycznego przy okazji otwarcie Titane. 11 tys. z licznymi pokazami przedpremierowymi to niezły wynik, ale mogło być lepiej. Wiadomo może jaki był wynik weekendowy, a ile uzbierał wcześniej?

7 121. 😉

Dzięki.

Spodziewałem się trochę innego rozkładu widowni, wynik weekendowy pozytywnie mnie zaskoczył. Już w ubiegłym roku ten film miał sporo pokazów.

A w ten weekend znowu nie poznamy wyniku faktycznego zwycięzcy. UIP pewnie poda jakąś zaokrągloną wartość, ale nie dokładny rezultat. Nie zdziwiłbym się, gdyby Sing 2 wykręcił dzięki licznym pokazom przedpremierowym już pół miliona.

Cytat z Fandorin data styczeń 22, 2022, 13:42

A w ten weekend znowu nie poznamy wyniku faktycznego zwycięzcy. UIP pewnie poda jakąś zaokrągloną wartość, ale nie dokładny rezultat. Nie zdziwiłbym się, gdyby Sing 2 wykręcił dzięki licznym pokazom przedpremierowym już pół miliona.

Te pokazy przedpremierowe są już od Bożego Narodzenia. Sam obstawiłem 437 tys., ale pół miliona nie zdziwi mnie. Na pewno UIP będzie miało materiał na fajny nagłówek.

Deadline podaje, że Sing 2 zarobił u nas $2,4 mln. To pewnie wynik z pokazami przedpremierowymi, a jutro UIP będzie pisało o najlepszym otwarciu od początku pandemii i ponad 500 tys. widzów...

Patrzyłem trochę wczoraj rezerwacji to pustawo się wydawało, ale z dziećmi to teraz raczej kupują bilety na ostatnią chwilę, bo kwantanna w szkole czy przedszkolu może wpaść w każdym momencie

Cytat z Marek Pilarski data styczeń 23, 2022, 18:55

Deadline podaje, że Sing 2 zarobił u nas $2,4 mln. To pewnie wynik z pokazami przedpremierowymi, a jutro UIP będzie pisało o najlepszym otwarciu od początku pandemii i ponad 500 tys. widzów...

😛

A u Spóra wyniki Gierka - >100 tys. i C'mon C'mon - 31 tys. , z czego około połowa w weekend.

http://sporwkinie.blogspot.com/2022/01/gierek-i-sing-2-po-weekendzie.html#more

Z kolei na Mojo wynik Sing 2 - 2,423 mln $ w 252 kinach.

Marek Pilarski has reacted to this post.
Marek Pilarski

To Gierka właśnie mniej więcej tak obstawiałem. Ale C'mon C'mon mocno. Bardzo mnie to cieszy. 🙂

PreviousPage 28 of 70Next