aby założyć posty i tematy.

BO Polska

PreviousPage 8 of 70Next

Bardziej taki ukłon w stronę sytuacji finansowej studyjnych. Obecnie mam takie poczucie, że niech chociaż raz trzymają się jakichś ogłoszeń, jakichś harmonogramów, niech będzie w końcu coś stałego, jakieś poczucie światełka w tunelu, osiągnięcia celu. Niech poczekają dwa tygodnie skoro już tak ogłosili, a nie znowu zamkną po trzech.

Jednak 21 maja

Nowe daty polskich premier

Od 29 maja otwierają restauracje wewnątrz więc ciekawe czy i w kinach pozwolą jeść.

Helios wraca wcześniej

robgordon has reacted to this post.
robgordon

Repertuar opolskiego Heliosa nigdy nie był lepszy. 🙂

Tak, widziałem u siebie. Aż oczy płaczą ze szczęścia 🙂

Marek Pilarski has reacted to this post.
Marek Pilarski

Dziwnie widzieć przedpremierowe tytuły na liście kinowych premier z których większość już się widziało.

Wyobraziłem sobie Twoją minę na widok tego repertuaru. 😛

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Bilety na jutro na Ojca i na pojutrze na Nomadland zakupione. 🙂

Ja na weekend planuje czteropak: Ojciec, Nomadland, Na rauszu i Minari 🙂

Marek Pilarski

Ja  bym pewnie też w niedzielę na coś poszedł, ale mam komunię w rodzinie. 😛

Ja tylko na Ojca. Ale pozostałe filmy sukcesywnie, w planie 🙂

Marek Pilarski

Spróbuję z dzieckiem iść na Soul, a sam planuje Kobietę. Trochę teraz żałuję, że widziałem już Ojca na małym ekranie. Poszedłbym na Palm Springs ale u mnie nie grają.

Marek Pilarski

Jutro nie będzie jednak tego do końca widać w tabelce, bo dużo filmów miało pokazy przedpremierowe.

W miarę, ale bez większego szału. Helios ma ok. 25% rynku., ale w ten weekend w większych miastach poszli też widzowie, którzy zwykle korzystają z innych sieci.

CC jakoś mocno wierzy w film "Druga połowa"  - dają tam po kilkanaście seansów, najwięcej ze wszystkich filmów. Ja jakoś nie widzę potencjału, ale może się nie znam. Ten zwiastun jest taki rakowy i oczywiście połowa fabuły zdradzona, łącznie ze sceną która miała być chyba zaskoczeniem. Ciekawe, że pod zwiastunem łapki w dół to tylko 10% tych w górę, ale w komentarzach proporcje są odwrotne.

Weekend

https://www.sfp.org.pl/box_office,488

Nowa promocja w Heliosie

https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/helios-promocja-bilety-wczesniej-kupujesz-wiecej-zyskujesz

PreviousPage 8 of 70Next