aby założyć posty i tematy.

Black Widow

PreviousPage 2 of 6Next

Chapek stwierdził, że nadal czekają z decyzją co do Czarnej Wdowy, zapadnie ona na ostatni moment

Will ‘Black Widow’ Have Exclusive Movie Theater Run? It’ll Be A “Last-Minute” Call, Disney CEO Bob Chapek Says

Dziennikarz Washington Post twierdzi, że Wdowa pojawi się na Disney + 7 maja

I już oficjalnie. Premiera na Disney + i w kinach 9 lipca. Mogliby w końcu u nas włączyć ten ósmy cud świata... Ale jednak marzy im się wyciśnięcie porządnych dolarów z dystrybucji kinowej, skoro 155 raz przenieśli premierę i to o dwa miesiące.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Nowy plakat. Sama Wdowa wygląda już na zrezygnowaną i zmęczoną tymi ciągłymi zmianami 🙂

Powinni zrobić to już dawno, najlepiej jakby to Wdowa miała taką łączoną premierę jako pierwsza od Disneya, a nie Mulan.

Jasne, że tak. Z tych filmów których kampanię przerwała pandemia już za wiele nie będzie.

https://thedirect.com/article/black-widow-scarlett-johansson-olga-kurylenko-exclusive?fbclid=IwAR3gXHX5_4jN5mnnZ2g-b6rqlfgcOk3wTLfwki25mxPeiHL0gS9fjHx2hRc

Olga Kurylenko moze pojawić sie w filmie

Nowy zwiastun

Mnóstwo nowych scen i mam wrażenie, że z każdym kolejnym zwiastunem sceny akcji wyglądają coraz bardziej niedorzecznie.

Tak jak wygląda to bardzo generycznie i sztampowo i jak podróba Mission Impossible tylko, że z uzyciem CGI...to czekam bardziej niż na TSS. Głównie dla Pugh. Ale Harbour mam nadzieje tutaj skończy swoją przygodę z MCU.

Użycie ujęć z Endgame w trailerze filmu którego akcja toczy się tyle lat wcześniej to wyższej próby marketingowa desperacja. Nawet podziwiam.

Wizualnie oczywiście sztampa i nie da się odróżnić, czy kręcili to ci sami czy może inni ludzie co każdy inny film MCU. (Od Avengers w górę)

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Nowe zdjęcie

Nowe plakaty

Zrobiłem kolaż, żeby nie trza było klikać w link w celu zobaczenia tych małych dzieł sztuki.

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Chce poznać osobe która na ich widok miałaby w głowie "WIESZAM"

Szaman and Mierzwiak have reacted to this post.
SzamanMierzwiak

Na polskich wersjach nie ma daty premiery, ale w poście na fanpage'u Marvela piszą, że od 9 lipca.

Napisaliby lepiej czemu tak gardzą polskimi pieniędzmi za Disney+. Czekają na przestrzeganie konstytucji przez władze czy co?

Czytałem teorię, że przeszkodą jest pandemia i idąca za tym konieczność zbudowania lokalnych struktur. Ale to moim zdaniem nietrafiona diagnoza, teorię psuje wejście do Polski sportowych Dazn i Viaplay.

Wydaje mi się, że nie ma drugiego dna oprócz tego, że Disney ma gdzieś nasz rynek, a po stronie polskiej nikt za tym nie lobbuje w centrali. Tylko pytanie jak takie lobbowanie miałoby wyglądać i czy lobbystą powinny być obecne struktury polskiego Disneya, czy jakaś duża agencja gotowa wesprzeć kampanią wejście D+ do Polski i widząca w tym swoją szansę na rynku.

Dobrze, że HBO chociaż o nas dba i nas rozpieszcza i na swojej stronie mają przynajmniej 12 rzeczy powiązanych z każdą częścią Justice League! Bogactwo materiału! Biorąc pod uwagę, że żeby zobaczyć co klikniesz musisz wejśc w całą zakładke pozycji to istnieje spora szansa, że dłużej będziesz szukać filmu niż go oglądać. Doceniam taką dbałość o rozrywki dla klienta.

HBO żyje z ubiegłorocznych premier, a że premier wtedy głównie nie było, więc przechodzą właśnie trudne czasy.

PreviousPage 2 of 6Next