Black Widow
Cytat z Szaman data 17 marca, 2021, 22:36Chapek stwierdził, że nadal czekają z decyzją co do Czarnej Wdowy, zapadnie ona na ostatni moment
https://deadline.com/2021/03/black-widow-marvel-movie-theater-run-disney-plus-streaming-ceo-bob-chapek-1234716822/
Chapek stwierdził, że nadal czekają z decyzją co do Czarnej Wdowy, zapadnie ona na ostatni moment
Cytat z Szaman data 23 marca, 2021, 19:26Dziennikarz Washington Post twierdzi, że Wdowa pojawi się na Disney + 7 maja
https://twitter.com/zeitchikWaPo/status/1374416164185464834
Dziennikarz Washington Post twierdzi, że Wdowa pojawi się na Disney + 7 maja
Hearing Disney will be making an announcement on Black Widow imminently. Likely scenario: Movie will shift to Disney+ on its May 7 release, either with or without simultaneous theatrical release. More to come.
— Steven Zeitchik (@zeitchikWaPo) March 23, 2021
Cytat z Szaman data 23 marca, 2021, 19:39I już oficjalnie. Premiera na Disney + i w kinach 9 lipca. Mogliby w końcu u nas włączyć ten ósmy cud świata... Ale jednak marzy im się wyciśnięcie porządnych dolarów z dystrybucji kinowej, skoro 155 raz przenieśli premierę i to o dwa miesiące.
https://twitter.com/BoxOffice/status/1374429793152737285
I już oficjalnie. Premiera na Disney + i w kinach 9 lipca. Mogliby w końcu u nas włączyć ten ósmy cud świata... Ale jednak marzy im się wyciśnięcie porządnych dolarów z dystrybucji kinowej, skoro 155 raz przenieśli premierę i to o dwa miesiące.
Disney’s Live-Action CRUELLA and Marvel Studios' BLACK WIDOW Will Release Day and Date in Theaters and on Disney+ with Premier Access on May 28 and July 9, respectively.
Disney and Pixar’s LUCA to Release Exclusively on Disney+ on June 18#Disney $DIS #BlackWidow #MCU #Pixar— Boxoffice Pro (@BoxOffice) March 23, 2021
Cytat z Mierzwiak data 23 marca, 2021, 20:21Powinni zrobić to już dawno, najlepiej jakby to Wdowa miała taką łączoną premierę jako pierwsza od Disneya, a nie Mulan.
Powinni zrobić to już dawno, najlepiej jakby to Wdowa miała taką łączoną premierę jako pierwsza od Disneya, a nie Mulan.
Cytat z Szaman data 23 marca, 2021, 20:25Jasne, że tak. Z tych filmów których kampanię przerwała pandemia już za wiele nie będzie.
Jasne, że tak. Z tych filmów których kampanię przerwała pandemia już za wiele nie będzie.
Cytat z Kuba data 2 kwietnia, 2021, 20:52https://thedirect.com/article/black-widow-scarlett-johansson-olga-kurylenko-exclusive?fbclid=IwAR3gXHX5_4jN5mnnZ2g-b6rqlfgcOk3wTLfwki25mxPeiHL0gS9fjHx2hRc
Olga Kurylenko moze pojawić sie w filmie
Olga Kurylenko moze pojawić sie w filmie
Cytat z Szaman data 3 kwietnia, 2021, 17:22Mnóstwo nowych scen i mam wrażenie, że z każdym kolejnym zwiastunem sceny akcji wyglądają coraz bardziej niedorzecznie.
Mnóstwo nowych scen i mam wrażenie, że z każdym kolejnym zwiastunem sceny akcji wyglądają coraz bardziej niedorzecznie.
Cytat z Kuba data 3 kwietnia, 2021, 18:02Tak jak wygląda to bardzo generycznie i sztampowo i jak podróba Mission Impossible tylko, że z uzyciem CGI...to czekam bardziej niż na TSS. Głównie dla Pugh. Ale Harbour mam nadzieje tutaj skończy swoją przygodę z MCU.
Tak jak wygląda to bardzo generycznie i sztampowo i jak podróba Mission Impossible tylko, że z uzyciem CGI...to czekam bardziej niż na TSS. Głównie dla Pugh. Ale Harbour mam nadzieje tutaj skończy swoją przygodę z MCU.
Cytat z Mierzwiak data 3 kwietnia, 2021, 19:15Użycie ujęć z Endgame w trailerze filmu którego akcja toczy się tyle lat wcześniej to wyższej próby marketingowa desperacja. Nawet podziwiam.
Wizualnie oczywiście sztampa i nie da się odróżnić, czy kręcili to ci sami czy może inni ludzie co każdy inny film MCU. (Od Avengers w górę)
Użycie ujęć z Endgame w trailerze filmu którego akcja toczy się tyle lat wcześniej to wyższej próby marketingowa desperacja. Nawet podziwiam.
Wizualnie oczywiście sztampa i nie da się odróżnić, czy kręcili to ci sami czy może inni ludzie co każdy inny film MCU. (Od Avengers w górę)
Cytat z Szaman data 10 maja, 2021, 17:11Nowe plakaty
https://twitter.com/theblackwidow/status/1391785104238727168?s=19
Nowe plakaty
Check out the brand-new character posters for Marvel Studios' #BlackWidow. Experience the film in theaters or on @DisneyPlus with Premier Access on July 9. Additional fee required. (1/6) #NatashaRomanoff pic.twitter.com/QUMEPDn323
— Black Widow (@theblackwidow) May 10, 2021
Cytat z Marek Pilarski data 10 maja, 2021, 18:30
Zrobiłem kolaż, żeby nie trza było klikać w link w celu zobaczenia tych małych dzieł sztuki.

Zrobiłem kolaż, żeby nie trza było klikać w link w celu zobaczenia tych małych dzieł sztuki.
Cytat z Kuba data 10 maja, 2021, 19:05Chce poznać osobe która na ich widok miałaby w głowie "WIESZAM"
Chce poznać osobe która na ich widok miałaby w głowie "WIESZAM"
Cytat z Marek Pilarski data 10 maja, 2021, 19:08Na polskich wersjach nie ma daty premiery, ale w poście na fanpage'u Marvela piszą, że od 9 lipca.
Na polskich wersjach nie ma daty premiery, ale w poście na fanpage'u Marvela piszą, że od 9 lipca.

Cytat z Kuba data 10 maja, 2021, 19:10Napisaliby lepiej czemu tak gardzą polskimi pieniędzmi za Disney+. Czekają na przestrzeganie konstytucji przez władze czy co?
Napisaliby lepiej czemu tak gardzą polskimi pieniędzmi za Disney+. Czekają na przestrzeganie konstytucji przez władze czy co?
Cytat z Szaman data 10 maja, 2021, 19:16Czytałem teorię, że przeszkodą jest pandemia i idąca za tym konieczność zbudowania lokalnych struktur. Ale to moim zdaniem nietrafiona diagnoza, teorię psuje wejście do Polski sportowych Dazn i Viaplay.
Wydaje mi się, że nie ma drugiego dna oprócz tego, że Disney ma gdzieś nasz rynek, a po stronie polskiej nikt za tym nie lobbuje w centrali. Tylko pytanie jak takie lobbowanie miałoby wyglądać i czy lobbystą powinny być obecne struktury polskiego Disneya, czy jakaś duża agencja gotowa wesprzeć kampanią wejście D+ do Polski i widząca w tym swoją szansę na rynku.
Czytałem teorię, że przeszkodą jest pandemia i idąca za tym konieczność zbudowania lokalnych struktur. Ale to moim zdaniem nietrafiona diagnoza, teorię psuje wejście do Polski sportowych Dazn i Viaplay.
Wydaje mi się, że nie ma drugiego dna oprócz tego, że Disney ma gdzieś nasz rynek, a po stronie polskiej nikt za tym nie lobbuje w centrali. Tylko pytanie jak takie lobbowanie miałoby wyglądać i czy lobbystą powinny być obecne struktury polskiego Disneya, czy jakaś duża agencja gotowa wesprzeć kampanią wejście D+ do Polski i widząca w tym swoją szansę na rynku.
Cytat z Kuba data 10 maja, 2021, 19:33Dobrze, że HBO chociaż o nas dba i nas rozpieszcza i na swojej stronie mają przynajmniej 12 rzeczy powiązanych z każdą częścią Justice League! Bogactwo materiału! Biorąc pod uwagę, że żeby zobaczyć co klikniesz musisz wejśc w całą zakładke pozycji to istnieje spora szansa, że dłużej będziesz szukać filmu niż go oglądać. Doceniam taką dbałość o rozrywki dla klienta.
Dobrze, że HBO chociaż o nas dba i nas rozpieszcza i na swojej stronie mają przynajmniej 12 rzeczy powiązanych z każdą częścią Justice League! Bogactwo materiału! Biorąc pod uwagę, że żeby zobaczyć co klikniesz musisz wejśc w całą zakładke pozycji to istnieje spora szansa, że dłużej będziesz szukać filmu niż go oglądać. Doceniam taką dbałość o rozrywki dla klienta.
Cytat z Szaman data 10 maja, 2021, 19:34HBO żyje z ubiegłorocznych premier, a że premier wtedy głównie nie było, więc przechodzą właśnie trudne czasy.
HBO żyje z ubiegłorocznych premier, a że premier wtedy głównie nie było, więc przechodzą właśnie trudne czasy.