aby założyć posty i tematy.

Black Widow

PreviousPage 3 of 6Next

Cytat z Kuba data Maj 10, 2021, 19:05

Chce poznać osobe która na ich widok miałaby w głowie "WIESZAM"

Nie bądźmy złośliwi, stażysta który zrobił te plakaty za kupony do Subwaya na pewno się starał 🙂 Jestem pewien że cały budżet na marketing wyczerpali w zeszlym roku, teraz będą już tylko takie ochłapy.

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Jezu jakie te zdjęcia są nudne. Film o superbohaterach- dwie osoby stoją w pokoju.

Niesamowite jak markting nadużywa tej klepsydry zważywszy na to że od czasu debiutu bohaterki w 2010 roku zawsze była ona wyłącznie drobnym, nigdy nie eksponowanym smaczkiem.

Pierwszy plakat ma jakiś niedopracowany układ, natomiast drugi wprowadza intrygujący niepokój.

Przypomina mi mój plakat do X-Men: First Class 😉

Marek Pilarski and Szaman have reacted to this post.
Marek PilarskiSzaman

Kolejny plakat

Im bliżej premiery tym większe po(ar)tworki wypuszczają 😛

Cytat z Szaman data Czerwiec 24, 2021, 09:15

https://twitter.com/FilmozercyCOM/status/1407953584633880577?s=19

Bardzo fajny.

Tak, ale jest tylko jedna, po całych napisach.

Ja kilka dni temu:

Cytat z Mierzwiak data Czerwiec 30, 2021, 07:09

Covery z kolei kojarzą mi się głównie albo z talent showami, albo z pasożytami z You Tube'a, klonami przerabiającymi na potęgę popularne kawałki według tego samego schematu, z tak samo brzmiącymi, usypiającymi wokalami. (w wykorzystywaniu coverów w dokładnie tym stylu lubują się przecież trailery! czy je wszystkie wykonuje jedna osoba? bo nie mogę odróżnić od siebie tych głosów)

Tymczasem w czołówce Wdowy:

Heh.

Mnie covery nie kojarzą się w żadnej mierze z telewizyjnymi show, pewnie dlatego, że ich raczej nie oglądam (poza okazjonalnie The Voice). Wychowałem się w czasach, gdy takie programy nie istniały, więc dla mnie cover był zawsze próbą zmierzenia się twórcy z tym, co było (jest) jego inspiracją. Co nie oznacza, że covery lubię/lubiłem. Wręcz przeciwnie. Prawie nigdy nowe wersje nie zbliżają się poziomem do oryginałów. Na dodatek są to przecież piosenki, których słowa i linię melodyczną dobrze się zna. Co więc tu lubić?
Jest jednak jedna kategoria coverów, które akceptuję. To covery piosenek... których wcześniej nie znałem lub znałem słabo. Ale wtedy dla mnie to po prostu nowy numer 😉

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Pierwsze pokazy w polskich kinach ruszają w czwartek po południu.

A cover... No nie zmęczyłem do końca 🙂 W podobny sposób przerabiała kiedyś zakurzona już polska grupa Goya, popularna w latach dwutysięcznych.

PreviousPage 3 of 6Next