aby założyć posty i tematy.

DC Universe

PreviousPage 19 of 101Next

Moja opinia na poprzedniej stronie. Tragedia.

@kuba roztacza piękną wizję i w teorii to wszystko brzmi bardzo fajnie, ale moim zdaniem jednak trochę przesadziłeś z ilością kwiatków, motylków i różowych chmurek na tym obrazku 🙂

Przywoływanie Peacemakera jako sukcesu komerycjnego to błąd z dwóch powodów: serial to nie film, a oglądalność (której i tak nie znamy) to nie wynik w box office. Drugi Shazam spełnia warunki o których pisałeś, a jednak wykłada się na finiszu - mimo niskiego budżetu i tak jest katastrofą w box office. (kiedy ostatnio sequel filmu komiksowego zaliczył taki zjazd w stosunku do pierwszej części? Było The Suicide Squad Gunna, ale ten film zarżnął poziom poprzednika od Ayera, niejasny przekaz czym ten film właściwie jest i nieszczęsna premiera w kinach i od razu na HBO Max) Piszesz o różnorodnych produkcjach dla różnorodnej grupy odbiorców, super, ale jeśli te filmy, nawet przy rozsądnych budżetach, nie będą zarabiać, to z pewnością usłyszymy huk o którym pisałem.

@szaman myślę jednak, że porażki finansowe Shazama, Ant-Mana 3 a wcześniej Black Adama coś nam mówią - na pewno nie o śmierci kina superhero jako takiego (są to filmy dające się tak zróżnicować, że ilekroć widzę przykład z westernami zaczyna boleć mnie głowa), ale o może coraz większej wybredności widowni? Mam tylko wątpliwości, czy lekiem na potencjalne znudzenie się widzów nadmiarem produkcji komiksowych powinno być... jeszcze więcej produkcji komiksowych 🙂

Ten zwiastun Blue Beetle wyciekł? Nie mogę go znaleźć na żadnym oficjalnym kanale?

W sumie nie zdziwiłoby mnie to, bo Warner wypuszcza zwiastuny zazwyczaj o 18:00 naszego czasu..

Zwiastun Blue Beetle wygląda jak smoothie ze Spider-Mana i Power Rangers, przetrawione i wydalone przez producenta, który słyszał że ludzie lubią filmy na podstawie komiksów.

Wyciekł, miał być jutro. Był kiedyś taki film z VHS: Guyver- bohater ciemności. Nie mogę pozbyć się skojarzeń, ale wieczorem poszperam czy mam rację.

Cudowne zdjęcia <3

Wygląda trochę jak w "Marry the Night". 😉

Dodane pliki:
  • 627-980x514.jpg
Szaman and Mierzwiak have reacted to this post.
SzamanMierzwiak

Zwiastun BB jest dostępny. I podoba mi się 🙂 Choć to raczej z filmów typu pierwszy Shazam (mam nadzieje).

Cytat z Marek Pilarski data kwiecień 3, 2023, 17:42

Wygląda trochę jak w "Marry the Night". 😉

Gdzie trafia do psychiatryka a dialogi są po francusku. Cholera 😀

Marek Pilarski and Szaman have reacted to this post.
Marek PilarskiSzaman

Taka jeszcze uwaga:

Jak zła była Batwoman skoro trafiła do śmietnika, a coś takiego jak Blue Beetle idzie do kin?

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Też nie mogę w to uwierzyć. Przecież Bad Boys 3 nie byli takim złym filmem, byłem trzeźwy w kinie 🙂 To musiało tak być, że Zaslav absolutnie nie cierpi idei powrotu Keatona, więc ograniczył go do jednego, koniecznego filmu.

Chociaż w sumie co tutaj się zastanawiać. BB jest "pierwszym, latynoskim superbohaterem", czyż nie? Zmarnować takie piękne nagłówki?

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Potwór Frankensteina/Stary Flagg.

Szaman and Mierzwiak have reacted to this post.
SzamanMierzwiak

Nawet miesiąc nie minął. Ciekawe kiedy na HBO Max.

Black Adam trafił na Max 24 dni po premierze na VOD.

Szaman

Jeff Sneider mówi, że agencje castingowe odnosnie Supermana dostały informacje, że poszukiwani są kandydaci 20-26 lat. Poza tym w filmie pojawią się Jimmy Olsen i Lex Luthor. The Authority, co zaskakujące, celuje na 2026 rok, a ktoś z Trinity (Wonder Woman, co oczywiste) dostanie produkcje animowaną. Poza tym Ron Perlman może grać w Creature Commando.

Szaman
PreviousPage 19 of 101Next