aby założyć posty i tematy.

DC Universe

PreviousPage 22 of 101Next

Spoiler

Andy Muschietti confirmed his initial assembly was four hours long. Therefore some choice cameos were left on the cutting room floor. When Q&A moderator Grae Drake asked the Muschiettis what characters or moments they couldn’t fit in the film, they obliged with a small sampling. The Flash cameos that unfortunately didn’t work out include Lynda Carter’s Wonder Woman from the ‘70s TV series, Marlon Brando’s Jor-El from 1978’s Superman, as well as Burgess Meredith’s Penguin and Cesar Romero’s Joker from the 1960s Batman TV series."

"During the reception after the screening, Nerdist spoke to Andy Muschietti with a few other reporters. In response to a question from Dorian Parks from Geeks of Color, he confirmed that Grant Gustin almost had a cameo in the film as Barry Allen from The CW’s The Flash. Muschietti was very complimentary about what The Flash series accomplished. But unfortunately, there wasn’t room to include Gustin’s take on Barry Allen. Muschietti said, “Of course, as I said before the list of cameos…was huge. So obviously we played with the idea of including DC characters from TV, but we just had to pick.”

Napisze licencjat o tym filmie

Ktoś tam podkłada głos za Afflecka?

robgordon has reacted to this post.
robgordon

Znalezione na Facebooku. Nowy York, lato 1992.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Nadal nie wierzę, że dożyłem kolejnego Spider-Mana z Maguirem i tym bardziej, kolejnego Batmana z Keatonem. Współczesne Hollywood to bardzo dziwne miejsce.

Ale co on tam robi? Tańczy? Biegnie by rzucić się w przepaść?

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Dopiero teraz się przyjrzałem. Tańczy boogie jak nic 😀 Dzięki Mierzwiak, zrobiło mi to wieczór 🙂

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Mocny artykuł wrzucili jak na sobotę.

Corenswet ma 30 lat. Czyżby Gunn, podobnie jak przyznali niedawno producenci Bonda, odbił się od pokolenia współczesnych 20-latków? Może to całkiem ciekawa obserwacja socjologiczna, jeśli jest prawdziwa. Na zdjęciu powyżej kandydat wyszedł przeciętnie, ale już fotki w internecie wskazują, że to niezły wybór. Niestety dotychczas nie widziałem go w żadnym filmie.

Można powiedzieć, że towarzyszymy Houltowi od dzieciństwa, od About a Boy, przez serial Skins, po dzisiejsze czasy. Nie odmówię mu talentu, ale nadal nie jestem do niego do końca przekonany. W sumie nawet dziwię się, że w sprawie Batmana doszedł aż do ścisłego finału. Natomiast wydaje mi się, że jest całkiem niezłym wyborem na Lexa Luthora.

Brosnahan to bardzo dobry wybór na Lane. Wiekowo też idealna do Corensweta (30 vs 33 lata), bo przecież Lois powinna być chociaż trochę starsza od Clarka. Czy kanonem nie jest, że Kent pojawia się w redakcji jako świeżak, gdy ona jest już gwiazdą dziennikarstwa?

Pisałem o słabym zdjęciu na THR. Sądzę, że jeśli do ludzi jako pierwsze dotrze to zdjęcie poniżej, to będą kupieni.

Tymczasem Kroll z Deadline twierdzi, że Hoult startuje na Supermana, a nie na Luthora. Moim zdaniem niepotrzebnie, nadaje się na Lexa.

A na samym Deadline od 4 godzin cichutko o Supermanie. Za duży sukces konkurencji aby ją cytować, pewnie w pocie czoła szukają pozostałych uczestników przyszłych zdjęć próbnych 🙂

Hehe oczywiście, że szpileczka 🙂

Cytat z Szaman data maj 13, 2023, 17:35

Pisałem o słabym zdjęciu na THR. Sądzę, że jeśli do ludzi jako pierwsze dotrze to zdjęcie poniżej, to będą kupieni.

https://twitter.com/worldofreel/status/1657421661660930048

Są już porównania, bo faktycznie da się dostrzec podobieństwo.

https://www.popbuzz.com/tv-film/features/david-corenswet/henry-cavill-related/

Ma urodę Supermana. Jeszcze pewnie go dopakują (oby legalnie) i zrobi się szerszy 🙂

PreviousPage 22 of 101Next