aby założyć posty i tematy.

DC Universe

PreviousPage 23 of 101Next

Dziwny artykuł. Kiedyś czytałem, że MPAA nie komunikuje się z twórcami, jednak się komunikują? I jak te notki mają się na przykład do sceny z Wielkim Ewolucjonistą w Strażnikach? Albo do Doktora od Sama? Czy istnieją podwójne standardy wobec Warnera i Disneya i czym one są spowodowane? A może zależy który urzędnik ma przybić pieczątkę z kategorią wiekową?

Z artykułu: "MPAA wyjaśniało również, które fragmenty filmu wymagają ostrzejszych ocen i sugerowało m.in. : Czy jest jakiś sposób, w jaki można ich powstrzymać przed walką? A może po prostu połączą siły i się polubią. Co powiesz na to?"

https://naekranie.pl/aktualnosci/batman-v-superman-zack-snyder-kategoria-wiekowa-1683881040

Cytat z Szaman data maj 14, 2023, 07:53

Hehe oczywiście, że szpileczka 🙂

https://twitter.com/GraceRandolph/status/1657439554335375361?t=BpdJQheyPLqoV4rY1ovYGg&s=19

Pierdoli tak, że się jej słuchać nie da.

Kandydatów do roli Supermana jest na pewno mnóstwo i każdy względnie jest do siebie podobny. Nie widzę powodu by na siłę wyłamać się poza schemat, od Supermana oczekujemy konkretnych rzeczy i nie jest to moment by wymyślić koło na nowo. Już lepiej jakoś pokombinować faktycznie z Lexem, z czego Hoult (liczne źródła dementują doniesienia Krolla) też jest nieoczywistym wyborem. Ja bym chętnie tu zobaczył Poultera.

Castingi do Supermana muszą być idealne w przyjętą konwencję i muszą zaoferować aktorów którzy z miejsca przekażą najlepsze co można w tych postaciach pokazać. Ten David zdaje się uosabiać Clarka pod wieloma względami, na dodatek niegdyś bardzo sensownie się o Supermanie wypowiadał więc to może być dobry wybór.

Kroll ewidentnie dostał misję aby coś jednak zrobić z tym policzkiem od THR 🙂

Chyba miała wczoraj gorszy dzień.😅

Ma gorsze ostatnie pięć lat 🙂

robgordon has reacted to this post.
robgordon

Jakoś młodo wyszedł 🙂

Ktoś narysował Corensweta:

Szaman and robgordon have reacted to this post.
Szamanrobgordon

Mega wyszło!

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Tylko na ile tu inwencji twórczej autora, a ile faktyczne odwzorowania jego budowy szczęki 😉

Mi to wygląda tak w ogóle na sztuczną inteligencję. Na miejscu jego agenta chodziłbym po Warnerze w koszulce z tym nadrukiem 🙂

Skrajne bzdury. Jasne, mnóstwo plotek to jakieś głupoty, ale każdy wie że wiele faktycznych informacji w sieci krąży i on też i to gadanie że o wszystkim wie tylko on i Safran jest żenujące.

Mnie martwi, że w plotkach jest jedna wspólna kwestia- ma niby napchać do Superman: Legacy tonę innych bohaterów. Zawsze zapala mi się czerwona lampka z takim podejściem.

Keaton już nie potrafi robić tej dawnej miny 🙂

Shazam: Futerko bogów objawił się na HBO Max 🙂

Cytat z Szaman data maj 23, 2023, 12:50

Shazam: Futerko bogów objawił się na HBO Max 🙂

Planuję którego dnia połączony seans Shazama i Ant-Mana. Ciekawe, czy wytrzymam 😉

Po czymś takim będziesz jeździł po wszystkich nadchodzących ekranizacjach 🙂

Jeszcze jedno zdjęcie z Batmobilem nikomu nie zaszkodzi 🙂

Finalny.

PreviousPage 23 of 101Next