aby założyć posty i tematy.

DC Universe

PreviousPage 25 of 101Next

Takie formaty są coraz częstsze. Instagram przecież taki ma.

No właśnie, to raczej po prostu pod social media jest robione.

Hoult na Supermana to bardzo zły pomysł, z kolei świetny na Luthora z tymi jego komiksowymi brwiami. Mam nadzieję, że Gunn wybierze duet Corenswet i Brosnahan.

Skończy się na Houlcie bo inaczej chłopak się w końcu zabije jak przegra kolejny casting.

Ale preferuje wybory Szamana. Mackey trzymać z dala od komiksów, zbyt jest na to utalentowana.

No właśnie, trzeba mu dać Luthora i tyle.

Ech w sumie to ja tylko Houlta widziałem na własne oczy. O Brosnahan słyszałem wiele dobrego, jej dwie konkurentki kojarzę z ich seriali których też nie oglądałem. Panów poznałem na tym castingu. Więc mogę się mylić tak na oko, ale Brittney to jest chyba tylko po to aby zwycięzca  pasował lepiej 🙂

Źródło dobre, bo Rocha. Kandydatury dość przeciętne. Jon Hamm już przestał pić?

Nic ciekawszego NAPRAWDĘ nie mogli wykombinować ??

THE FLASH Director Calls Working With Ezra Miller One Of The "Best Experiences Of My Career"

No a jakże by inaczej! Czego to się nie mówi żeby sprzedać film, co? Najzabawniejsze jest w tym wszystkim to, że gdyby akcje z Millerem miały miejsce przed rozpoczęciem zdjęć do Flasha, to w ciągu maks kilku dni zapewne wyleciałby z tej produkcji i został zastąpiony kimś innym.

https://comicbookmovie.com/the-flash/the-flash-director-calls-working-with-ezra-miller-one-of-the-best-experiences-of-my-career-a203689

THR potwierdziło, że chłop jest frontrunnerem do reżyserii "Brave and the Bold".

THR poinformowało, że członkowie Authority zadebiutują w Supermanie

🙂

Mimo wszystko wierzę w inteligencję Gunna.

No Gunn myślę że podchodzi do tematu na zasadzie, że musi bardzo mocno zainteresowac widownię tymi mniej oczywistymi projektami i pewnie zakłada, że jest do tego idealny. Nie zakładam, że Mr Terrific czy Authority będą mieli dużą rolę, ale jednak to dość dziwny pomysł. Zwłaszcza, że Appolo jest dosłownym odbiciem Supermana i materiałem na antagoniste.

Według kolejnych plotek Brainiac ma być głównym antagonistą filmu.

Ana Nogueira, nieznana scenarzystka bez żadnego dorobku filmowego, oficjalnie pracuje nad jakimś projektem DC. Stary scoop który podawał jej imię zawierał również informacje, że pisze ona film o Supergirl.

Co jednak ciekawe, zgodnie z tamtą informacja Damon Lindelof ma być producentem "Lanterns" a Tom King jednym ze scenarzystów. Było to przed zwolnieniem Lindelofa z SW...gdyby został showrunnerem serialu to mielibyśmy pierwsze fantastyczne ogłoszenie.

To chyba wraca co kilka lat, nie?

Ezra Miller takes the carpet

To teraz kradnie dywany? 😛

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Może tylko pożyczył. 😉

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak
PreviousPage 25 of 101Next