DC Universe
Cytat z Mierzwiak data 8 grudnia, 2022, 20:10https://twitter.com/JamesGunn/status/1600920132691189760?s=20&t=OH06kcbuCLw_u4VzrHVTVg
So. As for the story yesterday in the Hollywood Reporter, some of it is true, some of it is half-true, some of it is not true, & some of it we haven’t decided yet whether it’s true or not.
— James Gunn (@JamesGunn) December 8, 2022
Cytat z robgordon data 8 grudnia, 2022, 21:26Warto zwrócić uwagę, że powiedział też dokładnie to, co wcześniej twierdziliśmy. Że dopiero to planują, wiele rzeczy dopiero się okaże, wyjdzie w praniu itd.
Warto zwrócić uwagę, że powiedział też dokładnie to, co wcześniej twierdziliśmy. Że dopiero to planują, wiele rzeczy dopiero się okaże, wyjdzie w praniu itd.
Cytat z Kuba data 8 grudnia, 2022, 21:50Pytanie tylko jak mu wierzymy. Bo ja już przestałem traktować ma serio zapowiedzi ludzi z branży, że coś może będzie może nie, ciągle są plany, dziennikarze coś wiedzą a coś nie i generalnie to nie ufajcie im drodzy widzowie...zawsze mamy takie gadanie. Jak potem wychodzi - mimo wszystko regularnie zgodnie z tym co twierdzą wszyscy tylko nie aktor/twórca/producent. Przypomnę, że ten news THR potwierdza niejako cały ciąg doniesień insiderów którzy przez miesiące twierdzili, że różne elementy Snyderverse mogą wrócić - faktycznie okazuje się że taki był plan.
Ponadto Gunn jest znany z tego, że jeśli coś jest bzdurą to bardzo bezpośrednio się wypowiada. Tutaj jest skrajnie dyplomatyczny. Jasne, optymistycznie można założyć, że powodem jest brak decyzji w jakimkolwiek temacie. Ja jednak pozwolę sobie być sceptycznym i założyć, że po prostu THR ma rację co do każdego większego elementu, szczególnie, że oni sami podkreślili, że nic tam jeszcze przybite nie zostało. Gdyby informacja o Cavillu była totalną bzdurą - Gunn by to powiedział. Jednocześnie ta sytuacja stawia w śmiesznym świetle jego nie tak dawne tweety gdy deklarował, że nikt na świecie poza nim i Safranem nie zna szczegółów kontraktów aktorów. Tymczasem informacje o tym, że Cavill nic nie podpisał nowego i są problemy z tymi negocjacjami pojawiły się właściwie na równi z premiera Adama - podobnie jak informacje o cameo we Flashu są dość stare.
A z tych fałszywych rzeczy? Zapewne Shazam o Blue Beetle są niezagrożone jako części DCEU. Czemu? Bo te filmy równie mocno w niczym nie wadzą co nikogo nie interesują 🙂 możliwe też, że Gadot zostanie WW ale ktoś inny niż Patty zrobi film. Taka pojawiła się informacja i ma to sens w kontekście nie tak dawnego tweeta Gal.
Pytanie tylko jak mu wierzymy. Bo ja już przestałem traktować ma serio zapowiedzi ludzi z branży, że coś może będzie może nie, ciągle są plany, dziennikarze coś wiedzą a coś nie i generalnie to nie ufajcie im drodzy widzowie...zawsze mamy takie gadanie. Jak potem wychodzi - mimo wszystko regularnie zgodnie z tym co twierdzą wszyscy tylko nie aktor/twórca/producent. Przypomnę, że ten news THR potwierdza niejako cały ciąg doniesień insiderów którzy przez miesiące twierdzili, że różne elementy Snyderverse mogą wrócić - faktycznie okazuje się że taki był plan.
Ponadto Gunn jest znany z tego, że jeśli coś jest bzdurą to bardzo bezpośrednio się wypowiada. Tutaj jest skrajnie dyplomatyczny. Jasne, optymistycznie można założyć, że powodem jest brak decyzji w jakimkolwiek temacie. Ja jednak pozwolę sobie być sceptycznym i założyć, że po prostu THR ma rację co do każdego większego elementu, szczególnie, że oni sami podkreślili, że nic tam jeszcze przybite nie zostało. Gdyby informacja o Cavillu była totalną bzdurą - Gunn by to powiedział. Jednocześnie ta sytuacja stawia w śmiesznym świetle jego nie tak dawne tweety gdy deklarował, że nikt na świecie poza nim i Safranem nie zna szczegółów kontraktów aktorów. Tymczasem informacje o tym, że Cavill nic nie podpisał nowego i są problemy z tymi negocjacjami pojawiły się właściwie na równi z premiera Adama - podobnie jak informacje o cameo we Flashu są dość stare.
A z tych fałszywych rzeczy? Zapewne Shazam o Blue Beetle są niezagrożone jako części DCEU. Czemu? Bo te filmy równie mocno w niczym nie wadzą co nikogo nie interesują 🙂 możliwe też, że Gadot zostanie WW ale ktoś inny niż Patty zrobi film. Taka pojawiła się informacja i ma to sens w kontekście nie tak dawnego tweeta Gal.
Cytat z Mierzwiak data 8 grudnia, 2022, 23:10Cytat z Kuba data grudzień 8, 2022, 21:50Ponadto Gunn jest znany z tego, że jeśli coś jest bzdurą to bardzo bezpośrednio się wypowiada. Tutaj jest skrajnie dyplomatyczny. (...) Gdyby informacja o Cavillu była totalną bzdurą - Gunn by to powiedział.
A ten dalej swoje 🙂 Tak jak Feige i Marvel nie przedstawiają swoich wieloletnich planów na twitterze (!!!), tak samo nie zrobi tego DC. Rozmawialiśmy już o tym. Poza tym czym innym jest komentowanie plotek / wycieków i odpowiadanie na pytania dotyczące konkretnego filmu, który facet sam pisze i reżyseruje, a czym innym odnoszenie się do informacji takiego kalibru. Jego wypowiedź jest bardzo dyplomatyczna bo taka być w tej sytuacji musiała; ważą się losy wartej potencjalne miliardy dolarów marki / marek (o kontraktach aktorów, reakcji branży, fandomu, całym PRze nie wspominając, a przecież nad wszystkim cały czas unosi się zapach porażki Black Adama, porażki tak srogiej, że Warner musi wysyłać portalom tabelki przygotowane przez księgowych i przekonywać, że coś tam jednak zarobią), więc to naprawdę nie jest czas na radosne tweetowanie, tym bardziej, że każda deklaracja byłaby zapamiętana. Zamiast wpakowywać się na minę i składać obietnice, które za miesiąc mogą być już nieaktualne należało zrobić dokładnie to - udzielić grzecznej, dyplomatycznej odpowiedzi.
Nie zdziwiłbym się, gdyby po artykule w THR Gunn odbył z Zaslavem niezbyt sympatyczną rozmowę, z drugiej strony to fajnie pokazuje, jak złożona jest cała ta hollywoodzka machina. Jeśli ktoś wyobrażał sobie, że Gunn i Safran zamykają się w piwnicy opracowując tajny plan i nikt poza tą dwójką o niczym nie wie to był w błędzie.
Cytat z Kuba data grudzień 8, 2022, 21:50Ponadto Gunn jest znany z tego, że jeśli coś jest bzdurą to bardzo bezpośrednio się wypowiada. Tutaj jest skrajnie dyplomatyczny. (...) Gdyby informacja o Cavillu była totalną bzdurą - Gunn by to powiedział.
A ten dalej swoje 🙂 Tak jak Feige i Marvel nie przedstawiają swoich wieloletnich planów na twitterze (!!!), tak samo nie zrobi tego DC. Rozmawialiśmy już o tym. Poza tym czym innym jest komentowanie plotek / wycieków i odpowiadanie na pytania dotyczące konkretnego filmu, który facet sam pisze i reżyseruje, a czym innym odnoszenie się do informacji takiego kalibru. Jego wypowiedź jest bardzo dyplomatyczna bo taka być w tej sytuacji musiała; ważą się losy wartej potencjalne miliardy dolarów marki / marek (o kontraktach aktorów, reakcji branży, fandomu, całym PRze nie wspominając, a przecież nad wszystkim cały czas unosi się zapach porażki Black Adama, porażki tak srogiej, że Warner musi wysyłać portalom tabelki przygotowane przez księgowych i przekonywać, że coś tam jednak zarobią), więc to naprawdę nie jest czas na radosne tweetowanie, tym bardziej, że każda deklaracja byłaby zapamiętana. Zamiast wpakowywać się na minę i składać obietnice, które za miesiąc mogą być już nieaktualne należało zrobić dokładnie to - udzielić grzecznej, dyplomatycznej odpowiedzi.
Nie zdziwiłbym się, gdyby po artykule w THR Gunn odbył z Zaslavem niezbyt sympatyczną rozmowę, z drugiej strony to fajnie pokazuje, jak złożona jest cała ta hollywoodzka machina. Jeśli ktoś wyobrażał sobie, że Gunn i Safran zamykają się w piwnicy opracowując tajny plan i nikt poza tą dwójką o niczym nie wie to był w błędzie.
Cytat z Kuba data 8 grudnia, 2022, 23:28Ale ja się odnosiłem tylko i wyłącznie do tego, że Gunn właściwie potwierdził, na moje, że każda najważniejsza informacja jaką podało THR można traktować poważnie.
Oni sami tam pisali, że nic nie jest załatwiona i przyklepane. Gdyby jednak kompletnie się pomylili, czytaj byłoby pewne, ze Superman powróci i będzie go grał Cavill i te projekty są przyklepane to skrajną głupotą byłoby przez Gunna/WB nie potwierdzenie tego. Czy to przez Twittera (myślę, że z biegiem czasu coraz większe będzie miało znaczenie komunikowanie się właśnie bezpośrednie miedzy Gunnem i widzami) czy przez nawet wypuszczoną z marszu informacje prasową. Nic takiego się nie wydarzyło więc dla mnie logiczne jest, że ten news zalicza się do rzeczy prawdziwych. O nic innego mi nie chodziło 🙂
Nikt mnie nie przekona, że w sytuacji w której Cavill miałby podpisany kontrakt i byłaby pewność, że co by nie było to on będzie dalej Supermanem, to poinformowanie o tym dzień po takiej rewelacji jak ta od THR byłoby złym pomysłem.
Ale ja się odnosiłem tylko i wyłącznie do tego, że Gunn właściwie potwierdził, na moje, że każda najważniejsza informacja jaką podało THR można traktować poważnie.
Oni sami tam pisali, że nic nie jest załatwiona i przyklepane. Gdyby jednak kompletnie się pomylili, czytaj byłoby pewne, ze Superman powróci i będzie go grał Cavill i te projekty są przyklepane to skrajną głupotą byłoby przez Gunna/WB nie potwierdzenie tego. Czy to przez Twittera (myślę, że z biegiem czasu coraz większe będzie miało znaczenie komunikowanie się właśnie bezpośrednie miedzy Gunnem i widzami) czy przez nawet wypuszczoną z marszu informacje prasową. Nic takiego się nie wydarzyło więc dla mnie logiczne jest, że ten news zalicza się do rzeczy prawdziwych. O nic innego mi nie chodziło 🙂
Nikt mnie nie przekona, że w sytuacji w której Cavill miałby podpisany kontrakt i byłaby pewność, że co by nie było to on będzie dalej Supermanem, to poinformowanie o tym dzień po takiej rewelacji jak ta od THR byłoby złym pomysłem.
Cytat z Mierzwiak data 8 grudnia, 2022, 23:41Cytat z Kuba data grudzień 8, 2022, 23:28Ale ja się odnosiłem tylko i wyłącznie do tego, że Gunn właściwie potwierdził, na moje, że każda najważniejsza informacja jaką podało THR można traktować poważnie.
Więc tym bardziej powinien odpowiedzieć na to maksymalnie dyplomatycznie i tak też zrobił 🙂
Oni sami tam pisali, że nic nie jest załatwiona i przyklepane. Gdyby jednak kompletnie się pomylili, czytaj byłoby pewne, ze Superman powróci i będzie go grał Cavill i te projekty są przyklepane to skrajną głupotą byłoby przez Gunna/WB nie potwierdzenie tego. (...) Nic takiego się nie wydarzyło więc dla mnie logiczne jest, że ten news zalicza się do rzeczy prawdziwych. O nic innego mi nie chodziło
Ale to wciąż Twoja spekulacja oparta na tym że wiesz, czytaj: wydaje Ci się, że wiesz, jak Gunn powinien zareagować.
No i co z tego, że potwierdziłby na przykład, że Cavill nie zagra już Supermana? Wracamy do tego, o czym dopiero co pisaliśmy: przecież to rodzi miliard następnych pytań, o burzy wokół tej decyzji, jej konsekwencjach i tego jak się ona ma do Cavilla opowiadającego wszędzie że wraca jako Superman nie wspominając. Jeśli ta informacja jest prawdziwa, to ta burza i tak jest tylko kwestią czasu, ale to Hollywood, tam lubią sami kontrolować pogodę i to oni zdecydują, kiedy tę burzę wywołać. Teraz nikt nie był na to gotowy, stąd Gunn i jego wymijająca odpowiedź.
Natomiast to, że Cavill nie ma podpisanego kontraktu nie znaczy, że go nie podpisze. Nie można potwierdzić lub zaprzeczyć czemuś, co nie jest jeszcze w 100% przyklepane.
Cytat z Kuba data grudzień 8, 2022, 23:28Ale ja się odnosiłem tylko i wyłącznie do tego, że Gunn właściwie potwierdził, na moje, że każda najważniejsza informacja jaką podało THR można traktować poważnie.
Więc tym bardziej powinien odpowiedzieć na to maksymalnie dyplomatycznie i tak też zrobił 🙂
Oni sami tam pisali, że nic nie jest załatwiona i przyklepane. Gdyby jednak kompletnie się pomylili, czytaj byłoby pewne, ze Superman powróci i będzie go grał Cavill i te projekty są przyklepane to skrajną głupotą byłoby przez Gunna/WB nie potwierdzenie tego. (...) Nic takiego się nie wydarzyło więc dla mnie logiczne jest, że ten news zalicza się do rzeczy prawdziwych. O nic innego mi nie chodziło
Ale to wciąż Twoja spekulacja oparta na tym że wiesz, czytaj: wydaje Ci się, że wiesz, jak Gunn powinien zareagować.
No i co z tego, że potwierdziłby na przykład, że Cavill nie zagra już Supermana? Wracamy do tego, o czym dopiero co pisaliśmy: przecież to rodzi miliard następnych pytań, o burzy wokół tej decyzji, jej konsekwencjach i tego jak się ona ma do Cavilla opowiadającego wszędzie że wraca jako Superman nie wspominając. Jeśli ta informacja jest prawdziwa, to ta burza i tak jest tylko kwestią czasu, ale to Hollywood, tam lubią sami kontrolować pogodę i to oni zdecydują, kiedy tę burzę wywołać. Teraz nikt nie był na to gotowy, stąd Gunn i jego wymijająca odpowiedź.
Natomiast to, że Cavill nie ma podpisanego kontraktu nie znaczy, że go nie podpisze. Nie można potwierdzić lub zaprzeczyć czemuś, co nie jest jeszcze w 100% przyklepane.
Cytat z Kuba data 8 grudnia, 2022, 23:48No ale o to mi chodzi. Gdyby raport THR był bzdurą to znaczyłoby że Cavill już ma kontrakt etc. Jakby to logiczne, bo to jedyna ewentualność której nie wymienili. W tej sytuacji nie byłoby problemu z potwierdzeniem.
Oni napisali jednak że nic nie potwierdzono ale no sprawa z Cavillem wcale nie wygląda różowo. Gunn nie napisał właściwie nic. Na tej podstawie wnioskuję że THR ma rację. Cały przekaz pierwszego komentarza. Wcale nie oczekiwałem od Gunna, że potwierdzi brak angażu Cavilla w przyszłości.
No ale o to mi chodzi. Gdyby raport THR był bzdurą to znaczyłoby że Cavill już ma kontrakt etc. Jakby to logiczne, bo to jedyna ewentualność której nie wymienili. W tej sytuacji nie byłoby problemu z potwierdzeniem.
Oni napisali jednak że nic nie potwierdzono ale no sprawa z Cavillem wcale nie wygląda różowo. Gunn nie napisał właściwie nic. Na tej podstawie wnioskuję że THR ma rację. Cały przekaz pierwszego komentarza. Wcale nie oczekiwałem od Gunna, że potwierdzi brak angażu Cavilla w przyszłości.
Cytat z Kuba data 9 grudnia, 2022, 07:26Sneider: powstawało Batman Beyond z Keatonem w roli głównej. Film został skasowany.
Czyli faktycznie poprzednie kierownictwo chciało przede wszystkim szybko wprowadzić członków Bat-rodziny. W nawet nie tak głupi sposób.
Sneider: powstawało Batman Beyond z Keatonem w roli głównej. Film został skasowany.
Czyli faktycznie poprzednie kierownictwo chciało przede wszystkim szybko wprowadzić członków Bat-rodziny. W nawet nie tak głupi sposób.
Cytat z Kuba data 9 grudnia, 2022, 08:38No i bardzo kiepskie potraktowanie aktora, nawet jeśli sam Keaton pewnie wzruszył po części ramionami. Ale nie tak powinno to wyglądać.
No i bardzo kiepskie potraktowanie aktora, nawet jeśli sam Keaton pewnie wzruszył po części ramionami. Ale nie tak powinno to wyglądać.
Cytat z Mierzwiak data 9 grudnia, 2022, 09:40Wracając do tej żenującej tabelki z wyliczeniami, która miała przekonać wszystkich, że Black Adam przyniesie studiu zysk - przypomniałem sobie o tym jak w 2010 roku szeroko komentowano dokument z którego wynikało, że Harry Potter i Zakon Feniksa, film który w BO skończył z wynikiem $939,619,849 (tylko $555,2 mln więcej niż Adam ma obecnie) ostatecznie przyniósł studiu... straty 🙂
https://deadline.com/2010/07/studio-shame-even-harry-potter-pic-loses-money-because-of-warner-bros-phony-baloney-accounting-51886/
Wracając do tej żenującej tabelki z wyliczeniami, która miała przekonać wszystkich, że Black Adam przyniesie studiu zysk - przypomniałem sobie o tym jak w 2010 roku szeroko komentowano dokument z którego wynikało, że Harry Potter i Zakon Feniksa, film który w BO skończył z wynikiem $939,619,849 (tylko $555,2 mln więcej niż Adam ma obecnie) ostatecznie przyniósł studiu... straty 🙂
Cytat z Marek Pilarski data 9 grudnia, 2022, 14:52Było o tym w tekście THR? 😉
https://twitter.com/DiscussingFilm/status/1601012326542757888?t=mk-T-zUhEcHqzb1cuTRdhg&s=19
Było o tym w tekście THR? 😉
Michael de Luca & Pam Abdy told Patty Jenkins they didn’t think her treatment for ‘WONDER WOMAN 3’ was the right direction.
Jenkins told them they didn’t understand what she was trying to do & linked a Wikipedia definition of character arc.
(Source: https://t.co/XWkkExNlG0) pic.twitter.com/ldVP02xYz5
— DiscussingFilm (@DiscussingFilm) December 9, 2022
Cytat z Mierzwiak data 9 grudnia, 2022, 15:03Patty martwi się że jej pomysł na WW3 został niezrozumiany przez dwie osoby z Warnera, a co z milionami ludzi którzy do dzisiaj nie wiedzą co chciała przekazać w WW84, tym filmie z seksualnym wykorzystywaniem czyjegoś ciała bez jego zgody i finałową konfrontacją opartą na opieraniu sie wiatrowi i wygłoszeniu cukierkowego monologu?
Patty martwi się że jej pomysł na WW3 został niezrozumiany przez dwie osoby z Warnera, a co z milionami ludzi którzy do dzisiaj nie wiedzą co chciała przekazać w WW84, tym filmie z seksualnym wykorzystywaniem czyjegoś ciała bez jego zgody i finałową konfrontacją opartą na opieraniu sie wiatrowi i wygłoszeniu cukierkowego monologu?
Cytat z robgordon data 9 grudnia, 2022, 15:08Cytat z Kuba data grudzień 8, 2022, 23:48No ale o to mi chodzi. Gdyby raport THR był bzdurą to znaczyłoby że Cavill już ma kontrakt etc. Jakby to logiczne, bo to jedyna ewentualność której nie wymienili. W tej sytuacji nie byłoby problemu z potwierdzeniem.
Nie będę już szczegółowo się odnosił, ale skoro udzielałem się na ten temat wcześniej, to dodam tylko, że zgadzam się w swojej reakcji na to co napisałeś, z tym co napisał Mierzwiak 😉 W skrócie, mam wciąż wrażenie, że oczekujesz konkretów tam, gdzie absolutnie nie ma prawa ich być. I bardzo dziwi mnie, że dziwi Cię ich brak 😉
Cytat z Kuba data grudzień 8, 2022, 23:48No ale o to mi chodzi. Gdyby raport THR był bzdurą to znaczyłoby że Cavill już ma kontrakt etc. Jakby to logiczne, bo to jedyna ewentualność której nie wymienili. W tej sytuacji nie byłoby problemu z potwierdzeniem.
Nie będę już szczegółowo się odnosił, ale skoro udzielałem się na ten temat wcześniej, to dodam tylko, że zgadzam się w swojej reakcji na to co napisałeś, z tym co napisał Mierzwiak 😉 W skrócie, mam wciąż wrażenie, że oczekujesz konkretów tam, gdzie absolutnie nie ma prawa ich być. I bardzo dziwi mnie, że dziwi Cię ich brak 😉
Cytat z Mierzwiak data 9 grudnia, 2022, 15:23To tak jeszcze w ramach podsumowania, projekty które opuściła Patty Jenkins:
- Thor 2
- Rogue Squadron
- Wonder Woman 3
Może powinna dać sobie spokój z wysokobudżetowym kinem?
To tak jeszcze w ramach podsumowania, projekty które opuściła Patty Jenkins:
- Thor 2
- Rogue Squadron
- Wonder Woman 3
Może powinna dać sobie spokój z wysokobudżetowym kinem?
Cytat z Szaman data 9 grudnia, 2022, 16:01Cytat z Mierzwiak data grudzień 9, 2022, 15:03Patty martwi się że jej pomysł na WW3 został niezrozumiany przez dwie osoby z Warnera, a co z milionami ludzi którzy do dzisiaj nie wiedzą co chciała przekazać w WW84, tym filmie z seksualnym wykorzystywaniem czyjegoś ciała bez jego zgody i finałową konfrontacją opartą na opieraniu sie wiatrowi i wygłoszeniu cukierkowego monologu?
Nadal uważam, że to miało być nawiązanie do Zagubionego w czasie. Jest tam nawet klasyczna dla serialu scena z odbiciem w lustrze. Tyle, że w 89 nikomu nie przeszkadzało, że Bakula czasem skosztował sobie miodku, a w 2020 było to już kontrowersyjne.
Jenkins nie porzuciła też Kleopatry z Gadot?
Cytat z Mierzwiak data grudzień 9, 2022, 15:03Patty martwi się że jej pomysł na WW3 został niezrozumiany przez dwie osoby z Warnera, a co z milionami ludzi którzy do dzisiaj nie wiedzą co chciała przekazać w WW84, tym filmie z seksualnym wykorzystywaniem czyjegoś ciała bez jego zgody i finałową konfrontacją opartą na opieraniu sie wiatrowi i wygłoszeniu cukierkowego monologu?
Nadal uważam, że to miało być nawiązanie do Zagubionego w czasie. Jest tam nawet klasyczna dla serialu scena z odbiciem w lustrze. Tyle, że w 89 nikomu nie przeszkadzało, że Bakula czasem skosztował sobie miodku, a w 2020 było to już kontrowersyjne.
Jenkins nie porzuciła też Kleopatry z Gadot?
Cytat z Mierzwiak data 9 grudnia, 2022, 16:10Cytat z Szaman data grudzień 9, 2022, 16:01Jenkins nie porzuciła też Kleopatry z Gadot?
Zgadza się, całkiem zapomniałem o tym projekcie.
Cytat z Szaman data grudzień 9, 2022, 16:01Jenkins nie porzuciła też Kleopatry z Gadot?
Zgadza się, całkiem zapomniałem o tym projekcie.
Cytat z Szaman data 10 grudnia, 2022, 12:46https://twitter.com/FilmozercyCOM/status/1601533415744212993?t=MuHCqmn6aYGc4TWIkKgv2w&s=19
Kolejna porcja przecieków na temat tego, jakie plany na rozwijanie filmowego świata DC Comics mieli włodarze Warnera przez pojawieniem się Jamesa Gunna. Jeden z projektów był „Batman Beyond”, który zakładał powrót Michaela Keatona i Michelle Pfeiffer.https://t.co/7qd203smq4
— Filmozercy.com (@FilmozercyCOM) December 10, 2022