aby założyć posty i tematy.

DC Universe

PreviousPage 5 of 101Next

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Byłeś o minutę szybszy. 😉

Były jakieś jego zdjęcia ostatnio? Znowu tak koszmarnie wychudł? Dopiero był grubciem u Astera.

Chyba musiał, jeśli drugi Joker zaczyna się tam, gdzie kończył się pierwszy.

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Chyba potrzebowali na gwałt jakiegoś promocyjnego odbicia po tych wszystkich ostatnich zawirowaniach.

To dokładnie jak na początku sierpnia, jak ogłosili Gagę i tytuł.

Cytat z Szaman data grudzień 10, 2022, 23:03

Dopiero był grubciem u Astera.

A z Asterem to już chyba rok temu kręcił.

Upływ czasu coraz bardziej mnie zaskakuje 🙂

Do pośmiania się:

Szaman has reacted to this post.
Szaman

@kuba chciałeś aktywniejszego Gunna to masz 🙂

Kuba has reacted to this post.
Kuba

Szef.

Trochę czasu minie, zanim zobaczymy takie zdjęcie z Gagą.

Fatalna, jeśli prawdziwa, informacja. Pozostaje liczyć, że Robert pokaże im środkowy paluszek.

Affleck i tak by nie wrócił bo ma kontrakt z własną firmą gdzie jest zapisane, że ma grać jedynie w produkowanych przez nią filmach.

Ten Keaton zaraz dosłownie nigdzie nie wróci. Ale to będę na razie traktował z dystansem. Jeśli się jednak okaże, że to prawda to ja jestem oczywiście na nie, bo nie wierzę że da się zachować styl Reevesa i jego pomysł na to mini-uniwerum i jednocześnie zrobić je integralną częścią nowego DCEU.

Obecnie na Batmana w DCEU najbardziej przemawia do mnie ten Keaton i po prostu mocne sięgnięcie po postaci z Bat-rodziny.

XD

Grace mówi tu parę fajnych rzeczy i zwraca uwagę na to, że cała ta publiczna debata wokół DC (jak i twitterowa działalność Jamesa Gunna moim zdaniem) jest tak naprawdę czymś niespotykanym, czymś co tak naprawdę nie powinno mieć miejsca.

Wszystko to świetnie pokazuje jak bardzo zmienił się świat, tak po prostu, jak bardzo liczą się social media i jak w jednym kotle, na tych samych warunkach głos zabiera toksyczny motłoch jak i producent stojący na czele DC. Z drugiej strony uczestnicząc w tym można zwyczajnie strzelić sobie w stopę: im dłużej myślę o oświadczeniu Patty Jenkins tym większym kuriozum mi się wydaje, o akrobacjach Dwayne'a Johnsona nie wspominając.

1,5 godziny z krzywą przegrodą nosową? Wystarczy mi moja 😉

Coraz dłuższe te jej streamy. 😛

PreviousPage 5 of 101Next