aby założyć posty i tematy.

DC Universe

PreviousPage 41 of 101Next

Przecież ogłosił to w styczniu 😛

Ledwo pamiętam newsy z zeszłego tygodnia 🙂

Brodę chyba też hoduje nie bez powodu?

Niech uważają, jak coś to brodę będzie jeszcze trudniej usunąć niż wąsy 😉

Szaman has reacted to this post.
Szaman
Cytat z Szaman data listopad 27, 2023, 21:53

Brodę chyba też hoduje nie bez powodu?

https://twitter.com/DCUSuperNews/status/1729234483369607631

Oni kręcą remake Man of Steel?

A tak na poważnie, na ostatnim zdjęciu bardzo podobny do Cavilla.

DCEULeaks podało, że to tylko cameo i aktorka nie będzie obsadzona przed wyborem reżysera filmu.

Co do Gunna - James kiedyś mówił, że w DCU jeden aktor nie będzie grał kilku ról 😛 Sean ma już ich 3.

James Nepotism Gunn

O jaka szpileczka 🙂

robgordon has reacted to this post.
robgordon

Co ciekawe, Zachary Levi kumpuje się z Peterem Safranem

🙂

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak
Cytat z Marek Pilarski data grudzień 11, 2023, 21:46

Co ciekawe, Zachary Levi kumpuje się z Peterem Safranem

Może się kumpować, od tego box office mu nie urośnie :p

Nie chcę wyjść na hipokrytę, bo zawsze wypatruję Bruce'a, Teda i innych aktorów z Evil Dead w filmach Sama Raimi, ale to już zaczyna być dziwne.

A co w tym dziwnego? Normalne w kinie i nie widzę w tym nic złego.

Leo zagrał w sześciu filmach Scorsese a De Niro w dziesięciu, Sam Jackson z kolei w sześciu u Tarantino, to też dziwne? 🙂

Zjedz Snickersa, Szaman, bo brzmisz jak Grace.

Skoro już mowa o niej 😛

Oj, że transferuje dokładnie tych samych aktorów. Dobra, nic nie mówiłem 🙂

Alex Garland, łącznie z Civil War wyreżyserował łącznie 5 produkcji. Sonoya Mizuno zagrała w każdej z nich (nawet sprawdziłem, czy to czasem nie jest jego partnerka, nie, nie jest). A tak jak wspominałem gdzie indziej, w Civil War zagra 5 aktorów, którzy zagrali w jego serialu Devs.

Myślę, że reakcja Szamana, ale też i wielu internautów w sieci, na ten swoisty "nepotyzm" Gunna wynika z 2 rzeczy. Pierwsze, James zatrudnia ich w projektach głośnych, priorytetowych i wywołujących emocje wśród fanbazy (i dlatego np. na castingi Garlanda nikt nie zwraca uwagi). Drugie, nie są to aktorzy o klasie tych, których wymienił Mierzwiak.

Z jednej strony zatrudnianie wciąż tych samych aktorów na pierwszy rzut oka wydaje się faktycznie nieco podejrzane. Ale z drugiej... Z social media widać, że Gunn potrafi stworzyć na planie (i poza) prawie rodzinną atmosferę. Trudno go krytykować za to, że wybiera do swoich filmów tych, z którymi się dobrze dogaduje. A nie potrzebuje przecież aktorów oskarowych.

PreviousPage 41 of 101Next