DC Universe
Cytat z robgordon data 12 stycznia, 2024, 15:51Jeśli chodzi o urodę i sex-appeal, wszystkie 3 dziewczyny są dość przeciętne, co czyni je zaskakująco do siebie podobnym (mimo braku podobieństwa fizycznego). Tzn. oczywiście nie znaczy, że są brzydkie, po prostu nie jest to typ sex-bomby. Widać, że producenci oczekiwania na tym polu mają dość skonkretyzowane. Tak jak pisałem wyżej, żadna kandydatura nie wywołuje we mnie żadnych większych oczekiwań, ale też wydaje się, że każda jest w porządku.
Jeśli chodzi o urodę i sex-appeal, wszystkie 3 dziewczyny są dość przeciętne, co czyni je zaskakująco do siebie podobnym (mimo braku podobieństwa fizycznego). Tzn. oczywiście nie znaczy, że są brzydkie, po prostu nie jest to typ sex-bomby. Widać, że producenci oczekiwania na tym polu mają dość skonkretyzowane. Tak jak pisałem wyżej, żadna kandydatura nie wywołuje we mnie żadnych większych oczekiwań, ale też wydaje się, że każda jest w porządku.
Cytat z Mierzwiak data 12 stycznia, 2024, 16:56Nie wiem kogo musieliby obsadzić w tej roli żebym nagle zapomniał jak nieinteresującą dla mnie postacią jest Supergirl.
Nie wiem kogo musieliby obsadzić w tej roli żebym nagle zapomniał jak nieinteresującą dla mnie postacią jest Supergirl.
Cytat z Szaman data 12 stycznia, 2024, 17:11Cytat z Kuba data styczeń 12, 2024, 15:10To skąd to postawienie na Donnelly?
Bo jako jedyna, z powodu szczęki ma jakiekolwiek zadatki na blond modelkę, a tak stety albo niestety wyobrażam sobie Supergirl. Reszta jest dobrana jak Supergirl z CW, czyli według klucza ładna i zwyczajna dziewczyna z polskiej uczelni.
Niestety o talencie aktorskim żadnej z kandydatek nie jestem w stanie szerzej się wypowiedzieć. Dobrze znacie moje zdanie o Codzie, zresztą za 20 lat będzie wyśmiewana bardziej niż Zakochany Szekspir.
Cytat z Kuba data styczeń 12, 2024, 15:10To skąd to postawienie na Donnelly?
Bo jako jedyna, z powodu szczęki ma jakiekolwiek zadatki na blond modelkę, a tak stety albo niestety wyobrażam sobie Supergirl. Reszta jest dobrana jak Supergirl z CW, czyli według klucza ładna i zwyczajna dziewczyna z polskiej uczelni.
Niestety o talencie aktorskim żadnej z kandydatek nie jestem w stanie szerzej się wypowiedzieć. Dobrze znacie moje zdanie o Codzie, zresztą za 20 lat będzie wyśmiewana bardziej niż Zakochany Szekspir.
Cytat z Kuba data 12 stycznia, 2024, 20:09Nie toleruje Cody, niemniej Jones jest w tym filmie moim zdaniem najlepsza i całość nie zasługuje na jej kreacje.
Aktorsko z trójki Alcock jest bez wątpienia najciekawsza, ale też szkoda jej czasu na marnowanie go w DCU. Chociaż pewnie jej casting znacznie zwiększy moje zainteresowanie filmem,który zresztą ma być oparty na dość interesującej interpretacji, która na dodatek dość mocno zmienia Supergirl i jej origin czyni zupełnie innym niż ten standardowy.
Mniej mi się podoba, że Gunn nie czeka z obsadzeniem aktorki na wybór reżyserki do filmu, ponownie zadając kłam własnym deklaracjom.
Nie toleruje Cody, niemniej Jones jest w tym filmie moim zdaniem najlepsza i całość nie zasługuje na jej kreacje.
Aktorsko z trójki Alcock jest bez wątpienia najciekawsza, ale też szkoda jej czasu na marnowanie go w DCU. Chociaż pewnie jej casting znacznie zwiększy moje zainteresowanie filmem,który zresztą ma być oparty na dość interesującej interpretacji, która na dodatek dość mocno zmienia Supergirl i jej origin czyni zupełnie innym niż ten standardowy.
Mniej mi się podoba, że Gunn nie czeka z obsadzeniem aktorki na wybór reżyserki do filmu, ponownie zadając kłam własnym deklaracjom.
Cytat z robgordon data 12 stycznia, 2024, 20:46Cytat z Kuba data styczeń 12, 2024, 20:09Mniej mi się podoba, że Gunn nie czeka z obsadzeniem aktorki na wybór reżyserki do filmu, ponownie zadając kłam własnym deklaracjom.
Zakładając, że wiesz na pewno o tym, że takiej osoby już nie wybrali.
Cytat z Kuba data styczeń 12, 2024, 20:09Mniej mi się podoba, że Gunn nie czeka z obsadzeniem aktorki na wybór reżyserki do filmu, ponownie zadając kłam własnym deklaracjom.
Zakładając, że wiesz na pewno o tym, że takiej osoby już nie wybrali.
Cytat z Kuba data 12 stycznia, 2024, 21:36Myślę, że byłaby jakakolwiek informacja, a nie było nawet pół plotki. A kilka źródeł wyraźnie podkreśliło, że Gunn ciągle kogoś szuka i sam obsada Karę.
Myślę, że byłaby jakakolwiek informacja, a nie było nawet pół plotki. A kilka źródeł wyraźnie podkreśliło, że Gunn ciągle kogoś szuka i sam obsada Karę.
Cytat z Szaman data 12 stycznia, 2024, 21:44Żaden dowód, ale żebyśmy się jeszcze nie zdziwili z Supergirl 🙂
https://twitter.com/BobaTalks/status/1745776352899322336
Żaden dowód, ale żebyśmy się jeszcze nie zdziwili z Supergirl 🙂
Cytat z Kuba data 12 stycznia, 2024, 22:42Newton już jest obserwowana przez wszystkich z ekipy od dość dawna, zakładam, że ma jakąś rolę, ale niekoniecznie Supergirl. Nie sądzę by Gunn obsadził kogokolwiek z MCU w głównych rolach.
Newton już jest obserwowana przez wszystkich z ekipy od dość dawna, zakładam, że ma jakąś rolę, ale niekoniecznie Supergirl. Nie sądzę by Gunn obsadził kogokolwiek z MCU w głównych rolach.
Cytat z Szaman data 16 stycznia, 2024, 06:50https://twitter.com/DiscussingFilm/status/1747032544606855499?t=i9qfaVa4cl3rmI_S1lO1Uw&s=19
Dolph Lundgren says the final cut of ‘AQUAMAN & THE LOST KINGDOM’ is different to James Wan’s vision for the film.
“I was just disappointed for the moviegoers, because I thought the original script was great and the original cut.”
(Source: https://t.co/qbGAwE07g6) pic.twitter.com/edJXlCVSjU
— DiscussingFilm (@DiscussingFilm) January 15, 2024
Cytat z Marek Pilarski data 16 stycznia, 2024, 08:44#ReleaseTheWanCut
#ReleaseTheWanCut
Cytat z Szaman data 22 stycznia, 2024, 18:24Przecież wszyscy wiemy, że to nie powstanie 🙂 Chyba nie panuje aż taka psychoza aby spalili ich na stosie za skasowanie filmu o czarnym Supermanie.
Przecież wszyscy wiemy, że to nie powstanie 🙂 Chyba nie panuje aż taka psychoza aby spalili ich na stosie za skasowanie filmu o czarnym Supermanie.
Cytat z Szaman data 25 stycznia, 2024, 06:13https://twitter.com/DiscussingFilm/status/1750301236681740356?t=1jmYHF0eJ2a9aUlyUikI7Q&s=19
Milly Alcock and Meg Donnelly are the finalists for the role of Supergirl in the DCU.
Cailee Spaeny and Emilia Jones were previously in the mix.
(Source: https://t.co/bRYQGdjNmf) pic.twitter.com/yVc6dxawQy
— DiscussingFilm (@DiscussingFilm) January 24, 2024
Cytat z Szaman data 30 stycznia, 2024, 00:37https://twitter.com/DiscussingFilm/status/1752112671544029381?t=UPHMQWOH-v3xLvQLfk5ZQg&s=19
Milly Alcock has been cast as Supergirl in the DCU.
(Source: Deadline) pic.twitter.com/nJqHo7EYXG
— DiscussingFilm (@DiscussingFilm) January 29, 2024
Cytat z Szaman data 30 stycznia, 2024, 11:39Z urody taka bardziej pod współczesną młodzież niż jej rywalka, jej aktorstwa zupełnie nie znam. Trzeba będzie dać szansę przynajmniej do pierwszego zdjęcia.
Z urody taka bardziej pod współczesną młodzież niż jej rywalka, jej aktorstwa zupełnie nie znam. Trzeba będzie dać szansę przynajmniej do pierwszego zdjęcia.
Cytat z Kuba data 30 stycznia, 2024, 12:49Aktorsko jest fantastyczna 🙂 obok Considine'a największa zaleta "House of Dragon", zostawiła daleko w tyle Matta Smitha, Emme D'Arcy, Olivie Cook i resztę.
Aktorsko jest fantastyczna 🙂 obok Considine'a największa zaleta "House of Dragon", zostawiła daleko w tyle Matta Smitha, Emme D'Arcy, Olivie Cook i resztę.
Cytat z Szaman data 2 lutego, 2024, 17:42https://twitter.com/DiscussingFilm/status/1753453634736537804?t=WyA8QAogNTxCeVEC0oJEqA&s=19
John Murphy (‘Guardians of the Galaxy Vol. 3’) will compose the score for ‘SUPERMAN LEGACY’.
“John has been working tirelessly, creating hours worth of music that we'll play on set & shoot to & use in the edit,” says James Gunn. pic.twitter.com/k6qDkWYWH3
— DiscussingFilm (@DiscussingFilm) February 2, 2024
Cytat z Kuba data 4 lutego, 2024, 12:46Charles Murphy twierdzi, że niedługo ruszą castingi do Batmana DCU. Gunn oczywiście zaprzecza, znowu wmawiając ludziom, że nie będzie podejmował decyzji castingowych bez gotowych scenariuszy.
Charles Murphy twierdzi, że niedługo ruszą castingi do Batmana DCU. Gunn oczywiście zaprzecza, znowu wmawiając ludziom, że nie będzie podejmował decyzji castingowych bez gotowych scenariuszy.