aby założyć posty i tematy.

DC Universe

PreviousPage 46 of 101Next

Miałeś nosa 🙂

Marek Pilarski has reacted to this post.
Marek Pilarski

No xD

Szaman, Mierzwiak and robgordon have reacted to this post.
SzamanMierzwiakrobgordon

No ciekawe jaki to film, ciekawe 🙂

Uff, na szczęście w tym rejonie dla odmiany nic się nie dzieje więc unikniemy zbędnych skojarzeń 🙂

Przynajmniej nikt w Hollywood się nie przyczepi. 😜

Podobno Muschietti został zwolniony z Brave and The Bold. Moim zdaniem słuszna decyzja, reżyser raczej do odbudowania po rozczarowujących To 2 i Flashu.

https://www.filmweb.pl/news/Andy+Muschietti+%28%22Flash%22%29+nie+nakr%C4%99ci+%22The+Brave+and+the+Bold%22-154174

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Superman w kinie i w telewizji fe, ale dwóch różnych Batmanów w kinie już OK? Coś tu się nie dodaje.

Tam ilość CGI i liczba bohaterów rosły z każdym sezonem, a nie wzrastała popularność. To chyba takie zwalanie winy na złe szefostwo. Chociaż możliwe, że Batman Pattinsona i Joker Phoenixa też uwierają Gunna, ale nikt nie pozwoli mu na szaleństwo ich kasacji.

Mierzwiak

Jak nie wzrastała? Superman bardzo dobrze się oglądał, również na HBO na całym świecie. Budżet faktycznie był coraz wyższy, ale liczba bohaterów była sensowna, a przyjęcie od widzów zaskakująco dobre. CW na pewno było ostatnie chętne do kasacji.

To może źle odczytałem same wyniki oglądalności na CW które sprawdzałem kiedyś na Wikipedii. Na wyniki oglądalności ze streamingu nigdy nie trafiłem.

Jeśli byliby tacy chętni przedłużania, to nie obcinaliby budżetu serialowi. Przycięto czas antenowy i gaże aktorów, np Dylan Walsh dołączył do innego serialu aby mu się spinało.

CW na to pieniędzy po prostu nie ma. Obcięcie budżetu było wyjściem pomiędzy zapewne.

Mierzwiak

Ogólnie ciekawy artykuł o obecnej sytuacji w Warmer Bros. Jakby co. 😉

https://twitter.com/CultureCrave/status/1760527730356224404?t=BVnC610gH_FJZYcl0_K7mg&s=19

robgordon has reacted to this post.
robgordon

Łysy! 🙂

A nawet dwóch 😉

PreviousPage 46 of 101Next