aby założyć posty i tematy.

DC Universe

PreviousPage 69 of 101Next

Jestem absolutnie przeciwny. To chyba trzeba siedzieć mocno w komiksach, aby nabrać obsesyjnego przekonania, że wszystko musi być połączone. Nie musi,  przed 2008 rokiem nie było i wszyscy żyliśmy szczęśliwie.

Janko and Mierzwiak have reacted to this post.
JankoMierzwiak
Cytat z Mierzwiak data październik 15, 2024, 18:18

Fotka jak fotka, ale napiszę jedno: ludzie którzy chcą by Pattinsona dołączyć do tego uniwersum są pojebani 🙂 (Hej, Grace!)

Pasuje tu ten gif z Travoltą z Pulp Fiction. Tak wyglądałby Pattinson w tym świecie 😉

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Meh.

Ile będzie nominacji? 😜

Żadnej. Co więcej, nie będzie żadnych pieniędzy. To tylko dekoracja, aby gwiazdy się nie obraziły.

Nie chcę zabrzmieć absurdalnie pozytywnie w obliczu katastrofy, jaka spotkała ten film, ale nadal myślę, że ludzie z branży mogą go lepiej oceniać niż krytycy czy widzowie. Wczoraj znów natrafiłem na kolejny pozytywny głos, tym razem Marka Romanka. Oczywiście nie jest to pewnie żaden wielki autorytet. Pewnie nawet nie jest członkiem Akademii, ale wciąż.. z drugiej strony Schrader chyba niedawno zmieszał go z błotem.. 😅

Schrader przyznał, że w jego trakcie wyszedł na zakupy do galerii i wrócił na ostatnie 10 minut. Więc już wstydziłby się dziad stary coś publikować.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Oyezu.

Po tych urywkach mogę tylko powiedzieć, że to mój najbardziej oczekiwany film przyszłego roku  🤩

Ale wiesz że to AI trailer z przerobionymi ujęciami z Man of Steel? 🙂

Mam problemy ze wzrokiem, ale nie aż takie 😉

Ja z kolei jak widać mam dzisiaj problem z rozpoznaniem sarkazmu 🙂

Marek Pilarski has reacted to this post.
Marek Pilarski

Blue Beetle trafi na Netflix jako… Błękitny Skarabeusz. W kinach wyświetlano go pod takim tytułem? Bo nie kojarzę

Na pewno nie.

Jak wygram szóstkę w Lotto to sobie kupię 🙂

Marek Pilarski and Szaman have reacted to this post.
Marek PilarskiSzaman

Jak zawsze na przekór 🙂

Tak jak pisałem w kontekście czwartego Szmatriksa - można wejść na twitter, kazać się pierdolić widzom, producentom, całemu Hollywood, światu a nawet wszechświatowi. Za darmo. Ale wydać na to $200M?

Kolejny przykład tego, że ludzie z branży mogą bardziej doceniać ten film niż krytycy i widzowie. 😉

Cytat z Marek Pilarski data październik 29, 2024, 18:01

Kolejny przykład tego, że ludzie z branży mogą bardziej doceniać ten film niż krytycy i widzowie. 😉

Bo to takie spełnienie marzeń każdego twórcy, tym bardziej niepokornego - film będący fanaberią reżysera, który dostał całkowicie wolną rękę, budżet dający nieograniczone możliwości i zero pokazów testowych.

PreviousPage 69 of 101Next