aby założyć posty i tematy.

DC Universe

PreviousPage 70 of 101Next

Macie luźne $2,99 mln?

https://brucewaynex.com/pages/tumbler

Garret Dillahunt w Lanterns

https://deadline.com/2024/11/lanterns-garret-dillahunt-dc-hbo-william-macon-1236164759/

Następny...

Juby has reacted to this post.
Juby

Wyskoczył mi ten przyjemniaczek na Facebooku 🙂 Mam nadzieję, że nie nabieram się na jakieś AI 🙂 Widzieliście kiedyś coś takiego? Po kształcie nietoperzy, ogólnym designie i już obecnym odtwarzaczu DVD domyślam się, że promował Batmana i Robina.

Dodane pliki:
  • Bez-nazwy.jpg

Ekstra 🙂

Idealny bajer na telewizor imprezowy 🙂

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Jestem pod wrażeniem tego ile pracy włożono w pilota, a nawet na filmiku jest potraktowany trochę po macoszemu. Designersko to jest kilka lat do przodu i to co próbowała Nokia przy N-Gage.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Joker dostanie własny serial.

https://www.worldofreel.com/blog/2024/11/7/barry-keoghans-the-joker-being-turned-into-max-series

Tylu jest ciekawszych przeciwników, ale widocznie uznano, że Joker od BK cieszy się zerowym zainteresowaniem i trzeba go podbudować dla dobra Pattinsona.

Przypominam, że prawie nikt nie wierzył w serial o Pingwinie.

Jaka jest pierwsza myśl włodarzy Warnera po sukcesie serialu Pingwin? Pingwin sezon 2? Ruszenie z serialem o więźniach Arkham (wszak najwyżej ocenianym odcinkiem Pingwina jest ten, który w większości toczy się w zakładzie)? Nope. JOKER!

Liczyłem, że finansowa porażka filmu Todda Phillipsa spowoduje kilkunastoletnią przerwę od pana J., ale jak widać tam nie potrafią inaczej. Albo Joker, albo Dent (o serialu o nim też się plotkuje). Nie zamierzam poświęcać nawet sekundy swojego czasu na projekty o tych dwóch panach, a Warner może dla mnie ogłosić upadłość i być kupiony przez Universal. Może tam ktoś zrobi z tym porządek.

Na obecnym etapie nie czekam na nic z tego "uniwersum", na film Matta Reevesa również. Do końca roku pozostało siedem tygodni, a nadal nie ma z jego strony potwierdzenia, że skończył scenariusz, nadal nie ma żadnego info odnośnie castingu do kontynuacji, nadal nie ma żadnej informacji kiedy konkretnie ruszą ze zdjęciami, nadal nie ma NIC, choć zdjęcia do filmu miały ruszyć w listopadzie 2023 (a później w sierpniu 2024)... Zaraz miną trzy lata od premiery pierwszego filmu (opóźnionej przez covid, bo film mógł być gotowy już na październik 2021, czyli 3 lata nawet minęły), a projekt ten wciąż żyje wyłącznie w nagłówkach newsów internetowych. To jest powtórka z Batmana Afflecka, który powstawał i powstawał, Ben zarzekał się "I'm working on it", aby w końcu usłyszeć, że wcale go nie będzie. W ogóle mnie nie zdziwi jeśli tutaj będzie podobnie i w ogóle mnie nie ruszy jeśli tak się właśnie stanie.

Koeghan jest zbyt gorącym nazwiskiem, aby po złapaniu go w sidła odpuścili postać Jokera. Inna sprawa, że jest kompletnie nieinteresujący w tej roli.

Jestem za tym aby Reeves pracował sobie spokojnie, wyjęty spod presji czasu. Większość superprodukcji wychodzi obecnie niedopracowanych, od scenariusza po kwestie techniczne, także przez ścisłe daty premiery, nacisk na podtrzymywanie zainteresowania i ciągłe gotowanie ich w garnku na dużym ogniu.

Cytat z Szaman data listopad 8, 2024, 08:50

Koeghan jest zbyt gorącym nazwiskiem

Jest? Po Duchach Inisherin wystąpił w całym jednym filmie na streamingu, mam wrażenie że jeśli była jakaś fala zainteresowania jego osobą, to już dawno opadła.

Sądzę, że za wcześnie aby wypadł z notesów, a trzeba też doliczyć duży sukces Saltburn na rynku domowym.

Problemem są jego przeciętne wybory, Bird przeszedł raczej bez większego echa, Peaky Blinders wydają mi się mocno hermetyczne, podobnie zresztą jak film z Weekendem i Ortegą.

Ale widocznie tak wygląda jego własny tryb "robię teraz co mi się podoba". Paul Giamatti gra w Hostelu i Star Treku, on z Weekendem 🙂

robgordon has reacted to this post.
robgordon

Natomiast obsesja Jubego na temat odmierzania miesięcy w kalendaru i wymaganie, by film powstał wtedy kiedy on twierdzi że ma powstać - sorry, ale nie. Jeśli liczę na dopracowany film który przynajmniej dorówna poprzednikowi (a poprzeczkę Reeves zawiesił sobie wysoko) to pośpiech jest ostatnim, czego będę od twórców wymagać. To całe obrażanie się i udawane (sorry, taka prawda) nieczekanie na film z ulubioną postacią to już w ogóle absurd, bo i tak będziesz w kinie w premierowy weekend 😛

robgordon has reacted to this post.
robgordon
Cytat z Szaman data listopad 8, 2024, 09:12

Sądzę, że za wcześnie aby wypadł z notesów, a trzeba też doliczyć duży sukces Saltburn na rynku domowym.

Problemem są jego przeciętne wybory, Bird przeszedł raczej bez większego echa, Peaky Blinders wydają mi się mocno hermetyczne, podobnie zresztą jak film z Weekendem i Ortegą.

Ale widocznie tak wygląda jego własny tryb "robię teraz co mi się podoba". Paul Giamatti gra w Hostelu i Star Treku, on z Weekendem 🙂

Wg mnie jest gorącym nazwiskiem, ale w nieco inny sposób niż Elordi czy Powell. W ich przypadku wytwórnie chcą jak najszybciej zagospodarować ich popularność, w szczególności u płci przeciwnej (choć nie tylko). Keoghana cenią filmowcy, wytwórnie będą więc starać się upolować go do ambitniejszych projektów, także na dalszą przyszłość. Myślę że biurko jego agenta ugina się właśnie od takich propozycji.

Szaman has reacted to this post.
Szaman
PreviousPage 70 of 101Next