aby założyć posty i tematy.

Disney

PreviousPage 15 of 18Next

Artykuł jest o tym że z Elio wycięto te elementy. To jaki miałby wynik gdyby zostały? 😀

Nowy Pixar

Jakie irytujące ryje!

Przecież to maksymalnie udziwniony Dziki Robot 🙂 W wersji super ekstra cool młodzieżowej.

Kto pamięta jeszcze czasy gdy filmy Pixara chwytały za serce, zachwycały stroną wizualną i miały fenomenalne projekty, z miejsca budzących sympatię, postaci? Heh.

Zgubiła ich pogoń za nowoczesnością i odwzorowywaniem bieżących tematów i zachowań. Zresztą ile ja się naczytałem w internecie, że przyszłością jest ta bardziej niechlujna animacja, która nie skupia się na odtworzeniu ruchu włosów i kątów promieni słonecznych. Stąd właśnie przejście z Soul do tego co powyżej. Tam sweter głównego bohatera wyglądał lepiej niż każdy obiekt w Hoppers razem wzięty.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Fajneee! Nie wymagam od tego wiele ponad to, by wyglądało i brzmiało to super cool i chyba się nie rozczaruję.

Cytat z Mierzwiak data lipiec 17, 2025, 18:12

Fajneee! Nie wymagam od tego wiele ponad to, by wyglądało i brzmiało to super cool i chyba się nie rozczaruję.

Świetny!

Pierwszy utwór (piosenka) z TRON: Ares, pełny album zadebiutuje 19. września.

Brzmi jak NIN feat. Daft Punk, czyli chyba tak jak miało być.

Tak ale słuchałeś dalej niż intro? To piosenka, z wokalem 🙂

Tak, właśnie są takie jakby wstawki chórkowe, back up vocal, nie wiem jak to nazwać, do Reznora i one są bardzo daftpunkowe.

Potwierdzam, też mi się skojarzyły z Daft Punk. Myślę, że utwór sprawdzi się w jakimś odpowiednim momencie w filmie, ale jako samoistny twór prezentuje się bardzo przeciętnie.

Może napisy końcowe? 🙂

Nadal jedna z moich ulubionych scen z filmów Disneya 🙂

https://www.facebook.com/share/r/198TtcC4Se/?mibextid=wwXIfr

robgordon has reacted to this post.
robgordon

Lilo i Stitch na Disney Plus 3 września.

Etam, jest odkąd ruszyło Disney+. Wiem, bo oglądałem, spoko film 🙂

Szaman and Mierzwiak have reacted to this post.
SzamanMierzwiak

Parafrazując słynną okładkę. W Disneyu sraczka 🙂

https://www.worldofreel.com/blog/2025/8/21/report-disney-is-suddenly-worried-about-losing-its-male-gen-z-audience

PreviousPage 15 of 18Next