aby założyć posty i tematy.

Doctor Strange

PreviousPage 4 of 20Next

Oficjalna grafika

Powstało jakieś zamieszanie z Hugh Jackmanem

Jackman ich wszystkich baituje po prostu.

Ale nadal grana przez Hayley

Pewnie będzie ten z trailera What If

Hugh dementuje plotki

Szanse na powrót Logana wzrastają.

Szaman has reacted to this post.
Szaman

https://twitter.com/GraceRandolph/status/1430677361104654340?t=0S6_lK-Db5kh7IrRGW4JLg&s=19

Jezus Maria, ona będzie każdy news powtarzać pięć minut po tym jak Richtman go poda?

Niby z kim ona ma walczyć z uniwersum Sony? Jakieś bzdury. Od Foxa jeszcze rozumiem. Może Taylor Joy z New Mutants ewentualnie ten usilnie oczywisty Magneto.

Przynajmniej ona wrzuca smaczki, sugestie, elementy, a Richtman wali fabułami (patrz jego No Way Home z Patreona). Wydaje mi się, że każdy może wybrać swojego Avengera 🙂

No dla mnie oni sa po jednych pieniądzach, ale to jest komiczne, że podstawowy problem z Grace jest taki, że jak ktoś poda newsa to ona podaje go natychmiast dalej, formułując jako swojego, plus dodaje element który potem prawie nigdy się nie sprawdza.

Jak zawsze - #TeamCharlesMurphy

A przyjrzę się baczniej Murphy'emu w najbliższym czasie, skoro już któryś raz polecasz 🙂

W następnym tweecie Grace tłumaczy, że napisała to, bo zaczęli ją wypytywać o konkretne postaci, przypuszczam, że po tym, jak Richtman napisał swojego tweeta. Poza tym Grace pisze o postaciach Sony, a nie postaciach z uniwersum Sony, pod którym w tej chwili rozumiemy chyba Venoma, Morbiusa, itd. A przecież Wanda może walczyć z Pajączkiem/Pajączkami albo nawet z innymi postaciami, które pojawią się w No Way Home. 😉

Co do tweeta Richtmana.. on napisał "Fox-Universe". Ale co to znaczy w ogóle? Jakaś postać z dotychczasowych filmów Foxa, którą zagra ktoś, kto już pojawiał się w tych filmach, czy chodzi o całkiem nową postać, do której prawa ma Fox? Albo znana postać odgrywana przez nowego aktora?

Godzinę później Richtman podał dalej tego tweeta. Nie wiem, co to u niego oznacza... potwierdzenie?

Wydaje mi się, że chodzi tutaj o X-Mena. W jakiej formie jest Patrick Stewart? Może Hugh Jackman jednak się skusił? Ciężko wyobrazić sobie efektowną walkę Wandy z Deadpoolem, który jest najbardziej łączony z MCU. Nie ten poziom mocy.

Jean Grey? Sztorm? Magneto?

Jackman był w plotkach, a Xavier również wpływa na umysły, tak jak Wanda, stąd moje strzały. Ale wolałbym Twoje kndydatury niż bohaterów którzy pięknie zamknęli swoje wątki w Loganie.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Magneto. Raz że ma sens bo Scarlet Witch a dwa, że McKellen nie miał swojego Logana - wiem, wiem Mierzwiak 😛

Jeśli nie to może McAvoy ale jego moce średnio kreują mi pole do epickiej walki. Grey i Storm brzmią sensownie. Opcja jest zawsze Quicksilver.

Cytat z Kuba data Sierpień 26, 2021, 10:39

Jeśli nie to może McAvoy ale jego moce średnio kreują mi pole do epickiej walki.

Wręcz przeciwnie, walka mogłaby rozegrać się na poziomie telepatycznym. Możliwości zwizualizowania tego? Nieograniczone.

PreviousPage 4 of 20Next