aby założyć posty i tematy.

Doctor Strange

PreviousPage 5 of 20Next

Ale czy na standardy MCU, mimo wszystko 🙂

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Hahaha to prawda 😀

Myśle, że jeśli MCU faktycznie wejdzie mocno na psychodeliczne, bardziej odjechane i powariowane sekwencje powiązane z telepatią i tym co się dzieje w głowach bohaterów to w Moon Knight. Niekoniecznie w takim filmie, nawet jesli DS nadal wyróżnia się formalną stroną na tle całego uniwersum.

Gdyby jednak poszli w takie rozwiązanie to moim zdaniem jest kandydat ciekawszy, dziwniejszy i bardziej prawdopodobny niż Xavier. Legion. Raz, że pasuje do mody dawania drugich szans serialowym aktorom a dwa, że niezbyt widzę zainteresowanie u McAvoya czy Patricka aby wracać do roli. Nie sądze też aby w DS pokazano nowych mutantów. Myśle, że ta świeża generacja zostanie odłożona już na czasy po Secret Wars. McAvoy pewnie mógłby zostać przekonany, w końcu Garfielda się udało, ale jednak raczej ani jemu ani Fassbenderowi duże serie dobrze się nie kojarzą i będa chcieli odbudować sobie kariery. Przynajmniej tak się oszukuje 😛

Będę rozczarowany bardzo jeśli Jackman wróci. Niby z jednej strony nie uważam aby takie powroty psuły wcześniej opowiedziane historie...ale w tym przypadku jest nieco inaczej. Raz, że przerwa generalnie krótka a dwa, że Logan Jackmana tak jak Batman Bale'a mają prawdopodobnie najlepiej zamknięte historie i wykorzystany potencjał w 100% i po prostu DS2 nie wydaje się filmem gdzie powrót Wolverina byłby sensowny. W odróżnieniu od SM gdzie akurat jest sporo potencjału do zabawy ze starszym Maguirem w roli mentorskiej figury w stosunku do Hollanda i może partnerskiej wobec Garfielda.

Dlatego obstaje przy McKellenie. Sam film zaczyna mnie jednak coraz bardziej martwić, zwłaszcza od kiedy rosną szanse na pojawienie się Lokiego (więc pewnie i Kanga). W tym przypadku znacznie bardziej wolałbym film skupiony na relacji Stranga i Wandy mierzących się z Mordo i jego vendettą plus Nightmare. A w trzeciej części zrobić duży event z Midnight Sons.

Ja obstawię Jamesa McAvoya. Zobaczymy w marcu 🙂

Moim zdaniem jednak na dzień przed premierą trailera 😀

No to w grudniu 🙂 A z Sony? Obstawiam Leto, Morbius ma taką mistyczną aurę pasującą do Doktora i wywodzi się z kina grozy co pasuje do Raimiego.

Pytanie tylko czy Sony jest zainteresowane aby pierwszy taki crossover przebiegał w produkcji Disneya i nie skupiał się na tym, że Holland spotka Venoma/Morbiusa.

A Keatona nie można liczyć jako pierwszy crossover? Tak, ja też zapomniałem już, że on gra w Morbiusie 🙂

Ja nie zapomniałem, po prostu chodzi mi o tych bohaterów z tego nowego wytworu Sony. Wydaje mi się, że będzie im zależec na tym aby pierwsze spotkanie nastąpiło w Venomie 3 czy Morbiusie 2 a nie w DS2 z którego nawet zysku nie dostaną 🙂 Maguire, zaznacze, też myśle, że jest nieco inną sprawą.

Nie mam jakieś bardzo konkretnej teorii dlaczego sądze, że im tak będzie na tym zależeć. Pasuje mi to po prostu do podejścia dotychczasowego Sony.

Pytanie jak Disney i Sony beda sie dzielić prawami i procentami przy Secret Wars, mega mnie to interesuje.

Ej, a mi się wcale nie podoba to, mam wrażenie, oczekiwanie, że w tym filmie koniecznie musi być taki multiwersumowy (multiwersowy?) pierdolnik, że trzeba tam nawrzucać jak najwięcej postaci z poprzednich filmów Foksa i Sony, a to wszystko posypać aktorskimi wersjami alternatywnych wersji bohaterów z What If...? Jeśli będzie to wynikać z fabuły i przysłuży się filmowi to dobrze, ale nie chciałbym, żeby to był Doctor Strange in the Multiverse of Fan Service.

Ja właśnie miałem zapytać, czy to, o czym piszecie, to tylko jakieś Wasze fantazje na temat tego filmu, czy plotek wokół niego, bo w sumie nie ogarniam tego wszystkiego. 😛

Niech będzie jak najwięcej Sama to przełknę każdy pierdolnik 🙂

Ja mówiłem że wolałbym kameralna historię. Ale nie oszikuje się że ja dostanę

Tak pompatyczno-kiczowaty tytuł nie może zapowiadać kameralnej historii 🙂

Doktor Dziwago i Wielowersowe Szaleństwo 😛

Szaman has reacted to this post.
Szaman

No to już chyba wiadomo który łysol 🙂

https://twitter.com/GraceRandolph/status/1430920039432081412?s=19

LOL xD

Uwaga, tam na tym nowo powstałym profilu jest od razu wpis ze spoilerem, choć może to już dla Was nie jest nawet spoiler.

Tę nową stronę Movie Scope prowadzi niejaki Erik Moore, który pisze o sobie:

Hi there! I’m Erik Moore messenger by day, aspiring actor by night, and this is my website. I live in Los Angeles, have a great dog named Jack, and I like piña coladas. (And gettin’ caught in the rain.)

Niesamowite czasy 🙂 Jestem zafascynowany tym zjawiskiem.

Ej czy to oznacza, że Kuba miał rację w sprawie Grace? Bo u mnie pokazuje, że tweet ej dziwnej strony pojawił się wcześniej o dwie godziny niż tweet Grace 🙂

Nie sądzę. Pół godziny temu ten nowy profil miał może 70 followsów, bo wszedłem chwilę po tym, jak Richtman napisał swojego tweeta. A przypuszczam, że już wtedy ktoś zaczął followować (widzę już, że Łysy z Marvela tego już śledzi ten profil). Do tego momentu "nikt" nie wiedział o tym profilu i stronie.. Richtman zrobił reklamę, w ciągu 40 minut doszło 400 followersów..

PreviousPage 5 of 20Next