aby założyć posty i tematy.

Festiwale i nagrody filmowe

PreviousPage 18 of 93Next

Davus też coś napisał o ZG. @szaman - może Cię to zdziwi, ale jest podobnego zdania co my. 😉

https://www.facebook.com/sezonnagrodfilmowych/posts/1194958884275619

No i spoko 🙂

Zastanawia mnie jeszcze jedna kwestia- dlaczego akurat Tom Cruise tak się wychylił? Od kilku lat buduje swój wizerunek fajnego pana kaskadera, jakby rozumiejąc, że w jego życiu najlepiej skierować medialny reflektor na ten obszar działalności. I nagle wyskakuje z czymś takim, mocno angażując się w spór nie wiem, światopoglądowy? (bo tak jak Davus napisał, już ciężko się połapać o co komu chodzi). Przecież dla niego każdy inny temat niż robienie salta na łyżwach na szczycie Statuy Wolności to gotowe problemy. Ciężko zrozumieć to z perspektywy udanej odbudowy jego wizerunku.

Tomek chce być chyba bardziej święty od papieża. 🙂

Bardzo chciałem coś napisać o tym całym zamieszaniu wokół Globów, ale z każdym kolejnym białym (!) celebrytą który zabiera w tej sprawie głos, poziom mojego zażenowania rośnie i rośnie i na ten moment brakuje mi już słów.

Zaangażowanie Tomka dziwi, ale z drugiej strony facet daje z siebie wszystko to i w tej sprawie zamiast płakać na twitterze (którego i tak ktoś za niego prowadzi) pojechał po całości 🙂

A ja po prostu ciesze sie, że ta niedorzeczna nagroda przestanie istnieć! 😀

Raczej nie przestanie istnieć. Raczej obstawiam, że przestanie być aż tak niedorzeczna. 😛

Teraz James Franco powinien oddać swoje dwa Złote Globy. Ciekawe jak zareagowano by w mediach 🙂

Globy się bronią.

Scarlett Johansson oddała już swoje wszystkie nominacje. 😛

Scarlett Johansson Urges “Step Back” From “Sexist” HFPA

Teraz i seksistami są? Strach iść spać, może do rana wyjaśni się skąd covid uciekł 🙂

Straszny szitstorm się zrobił, ale najzabawniejsze jest to, że nikogo poza filmową bańką to nie interesuje. Można iść spokojnie spać, jutro dalszy ciąg życia w czasach zarazy. 🙂

Ernest Kubica, Szaman and Mierzwiak have reacted to this post.
Ernest KubicaSzamanMierzwiak

Kto następny?

#LeaveRazziesAlone

Co jest? Nikt nie nadaje paczki do Globów? Myślałem, że kurierzy nie nadążą z kursami po Beverly Hills 🙂

Grace uważa, że teraz wszyscy powinni oddać swoje ZG, bo nie wypada już ich posiadać. xD

Jezu, normalnie jakby to były jakieś nie Złote Globy a Białe Kaptury przyznawane przez Ku Klux Klan 🙂 Totalnie odlecieli.

Jeśli wymyślili jakiś nowy powód to mnie poprawcie, ale idąc tym tropem:

• wszyscy powinni oddać swoje Oscary przyznane przed 2018 rokiem. Czyli Denzel swoje dwa również.
  • nasze forum jest forum seksistowskim, faszystowskim i rasistowskim, a wiemy, że tak nie jest. Mam nadzieję, że nie jest 🙂

Cóż mamy okres w którym względnie niewiele się dzieje w branży, a to sprzyja takiemu pierdolcowi. Jedni się poobrażają, drudzy pokajają, inni zostaną przy swoim i wszyscy znowu będą się kochać.

Za to Tom oddał Globy, ale w sumie nie powiedział dlaczego. Może prawda jest inna, skoro teraz nagrody mają być usilnie różnorodne to on jako biały samiec nie chce mieć z tym nowym rozdaniem nic wspólnego 🙂

Cytat z Szaman data Maj 11, 2021, 19:53

Co jest? Nikt nie nadaje paczki do Globów?

Nie, uwaga wszystkich celebrytów zwróciła się ku Izraelowi i Palestynie.

HAHAHA żartuję 🙂

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Ale to wszystko jest ze sobą połączone, bo konflikt na Bliskim Wschodzie wywołało anulowanie Złotych Globów.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Za mocne 🙂

Ok, to za chwilę usunę. 😛

PreviousPage 18 of 93Next