Filmowy Hyde Park
Cytat z Mierzwiak data 6 grudnia, 2024, 23:51Na CDA Premium znajdziecie odrestaurowane Wściekłe psy Tarantino a dla miłośników podłóg, ścian i sufitów - eksperymentalny Skinamarink.
Na CDA Premium znajdziecie odrestaurowane Wściekłe psy Tarantino a dla miłośników podłóg, ścian i sufitów - eksperymentalny Skinamarink.
Cytat z Marek Pilarski data 8 grudnia, 2024, 14:54Paul Mescal był wczoraj w SNL
https://twitter.com/nbcsnl/status/1865665471560695953?t=t1PAm_ui5CYgz0asZfJh_Q&s=19
Paul Mescal był wczoraj w SNL
Gladiator II Trailer pic.twitter.com/5PLggdYsit
— Saturday Night Live - SNL (@nbcsnl) December 8, 2024
Cytat z Mierzwiak data 10 grudnia, 2024, 11:53Finchera zabaw ciąg dalszy - zmieniona krew i usunięte odbicie sprzętu na planie:
Finchera zabaw ciąg dalszy - zmieniona krew i usunięte odbicie sprzętu na planie:

Cytat z Mierzwiak data 11 grudnia, 2024, 21:34Kto by pomyślał, że Warner może mieć kłopoty finansowe, przecież podejmują takie sensowne decyzje!
In the summer of 2019, Star Wars: The Rise of Skywalker director J.J. Abrams signed a huge overall five-year deal with Warner Bros. It was reported to be worth as much as $500 million, with the plan being for him to find new talent for the studio and develop projects for them.
Half a decade later, the studio has little to nothing to show for all that money. Despite that, he's just struck a new, far more modest agreement which will keep him tied to Warner Bros. for at least a couple more years.
https://comicbookmovie.com/superman/superman-jj-abrams-reboot-hasnt-been-scrapped-but-it-appears-work-has-completely-stalled-a215011#gs.iiydgi
Kto by pomyślał, że Warner może mieć kłopoty finansowe, przecież podejmują takie sensowne decyzje!
In the summer of 2019, Star Wars: The Rise of Skywalker director J.J. Abrams signed a huge overall five-year deal with Warner Bros. It was reported to be worth as much as $500 million, with the plan being for him to find new talent for the studio and develop projects for them.
Half a decade later, the studio has little to nothing to show for all that money. Despite that, he's just struck a new, far more modest agreement which will keep him tied to Warner Bros. for at least a couple more years.
Cytat z Marek Pilarski data 11 grudnia, 2024, 21:42Sprzedali TVN, ale przynajmniej mają teraz kasę dla J.J. Abramsa, żeby nadal nic nie robił. 😛
Sprzedali TVN, ale przynajmniej mają teraz kasę dla J.J. Abramsa, żeby nadal nic nie robił. 😛
Cytat z Marek Pilarski data 11 grudnia, 2024, 21:43"I loved it" - Zgadnijcie, kto to powiedział. 😛
"I loved it" - Zgadnijcie, kto to powiedział. 😛
Dodane pliki:Cytat z Szaman data 11 grudnia, 2024, 21:47Ta złotowłosa którą podejrzewam o bycie także MyTimeToShineHello, zgodnie z popularną plotką 🙂 Kurcze, kusi ten Kraven, może to będzie tak zabawnie nieudolne jak Madame Web? Ale tam był zły Spider-Man, tutaj nie ma żadnego, ciekawego punktu zahaczenia.
Ta złotowłosa którą podejrzewam o bycie także MyTimeToShineHello, zgodnie z popularną plotką 🙂 Kurcze, kusi ten Kraven, może to będzie tak zabawnie nieudolne jak Madame Web? Ale tam był zły Spider-Man, tutaj nie ma żadnego, ciekawego punktu zahaczenia.
Cytat z Marek Pilarski data 11 grudnia, 2024, 21:48Mnie jej recenzja zachęciła do seansu. 😛
Mnie jej recenzja zachęciła do seansu. 😛
Cytat z Mierzwiak data 11 grudnia, 2024, 21:50Już od jakiegoś czasu zauważyłem, że jej ocena zależy od obecności easter eggów. Straszne.
Już od jakiegoś czasu zauważyłem, że jej ocena zależy od obecności easter eggów. Straszne.
Cytat z Szaman data 12 grudnia, 2024, 11:00Quentin ponownie w sprawie Jokera
https://www.filmweb.pl/news/Quentin+Tarantino+o+%22Jokerze+2%22%3A+%22Jestem+dupkiem%2C+bo+podoba%C5%82+mi+si%C4%99+film+%22-158576
Quentin ponownie w sprawie Jokera
Cytat z Mierzwiak data 13 grudnia, 2024, 09:49Na Netfliksa zawitał Emily the Criminal z Aubrey Plazą. Polecam.
Na Netfliksa zawitał Emily the Criminal z Aubrey Plazą. Polecam.
Cytat z Mierzwiak data 13 grudnia, 2024, 15:41W remasterze Se7en Fincher wyczyścił Freemanowi okulary.
Ten facet nie jest normalny 🙂
W remasterze Se7en Fincher wyczyścił Freemanowi okulary.
Ten facet nie jest normalny 🙂

Cytat z Marek Pilarski data 13 grudnia, 2024, 16:45Oglądam na telefonie i poza kolorkami nie widzę różnicy. W którym miejscu okulary na górnym zdjęciu są brudne? 😅
Oglądam na telefonie i poza kolorkami nie widzę różnicy. W którym miejscu okulary na górnym zdjęciu są brudne? 😅
Cytat z Szaman data 13 grudnia, 2024, 16:53Od kilku minut szukam, ale nie chciałem wyjść na ślepego z moim +1 i astygmatyzmem na minusie 🙂
Od kilku minut szukam, ale nie chciałem wyjść na ślepego z moim +1 i astygmatyzmem na minusie 🙂