aby założyć posty i tematy.

Filmowy Hyde Park

PreviousPage 19 of 75Next

Na CDA Premium znajdziecie odrestaurowane Wściekłe psy Tarantino a dla miłośników podłóg, ścian i sufitów - eksperymentalny Skinamarink.

Budowlaniec ze mnie żaden 🙂

O rany.

Super/Man: Historia Christophera Reeve'a wleciał na Maxa.

Paul Mescal był wczoraj w SNL

Finchera zabaw ciąg dalszy - zmieniona krew i usunięte odbicie sprzętu na planie:

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Kto by pomyślał, że Warner może mieć kłopoty finansowe, przecież podejmują takie sensowne decyzje!

In the summer of 2019, Star Wars: The Rise of Skywalker director J.J. Abrams signed a huge overall five-year deal with Warner Bros. It was reported to be worth as much as $500 million, with the plan being for him to find new talent for the studio and develop projects for them.

Half a decade later, the studio has little to nothing to show for all that money. Despite that, he's just struck a new, far more modest agreement which will keep him tied to Warner Bros. for at least a couple more years.

https://comicbookmovie.com/superman/superman-jj-abrams-reboot-hasnt-been-scrapped-but-it-appears-work-has-completely-stalled-a215011#gs.iiydgi

Sprzedali TVN, ale przynajmniej mają teraz kasę dla J.J. Abramsa, żeby nadal nic nie robił. 😛

Szaman

"I loved it" - Zgadnijcie, kto to powiedział. 😛

Dodane pliki:
  • Zrzut-ekranu-2024-12-11-214026.png

Randolph, czerwononosy recenzent.

Szaman

Ta złotowłosa którą podejrzewam o bycie także MyTimeToShineHello, zgodnie z popularną plotką 🙂 Kurcze, kusi ten Kraven, może to będzie tak zabawnie nieudolne jak Madame Web? Ale tam był zły Spider-Man, tutaj nie ma żadnego, ciekawego punktu zahaczenia.

Mnie jej recenzja zachęciła do seansu. 😛

Już od jakiegoś czasu zauważyłem, że jej ocena zależy od obecności easter eggów. Straszne.

Quentin ponownie w sprawie Jokera

https://www.filmweb.pl/news/Quentin+Tarantino+o+%22Jokerze+2%22%3A+%22Jestem+dupkiem%2C+bo+podoba%C5%82+mi+si%C4%99+film+%22-158576

Na Netfliksa zawitał Emily the Criminal z Aubrey Plazą. Polecam.

Szaman and robgordon have reacted to this post.
Szamanrobgordon

W remasterze Se7en Fincher wyczyścił Freemanowi okulary.

Ten facet nie jest normalny 🙂

Strach pomyśleć czego wymaga od swojej gosposi 🙂

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Oglądam na telefonie i poza kolorkami nie widzę różnicy. W którym miejscu okulary na górnym zdjęciu są brudne? 😅

Od kilku minut szukam, ale nie chciałem wyjść na ślepego z moim +1 i astygmatyzmem na minusie 🙂

PreviousPage 19 of 75Next