aby założyć posty i tematy.

Filmowy Hyde Park

PreviousPage 26 of 75Next

Kolejny w kolejce jest dużo lepszy jakościowo Billy Bud, z 24-letnim Terencem Stampem.

Cytat z robgordon data styczeń 11, 2025, 08:38

Widzę, że @Fandorin widział. Raczej średni, tak?

Średni to i tak za dużo powiedziane. Film o punkowcach bez grama punkowej energii.

Zrealizowane przyzwoicie, ale bez zrozumienia zjawiska. Tak jakby w punku chodziło o nawalanie się z komuchami.

Nie wiem nawet co powiedzieć.

Netflix już od prawie trzech lat trzyma na półce Old Guard 2

https://www.worldofreel.com/blog/2025/1/11/old-guard-more-reshoots

Old 'Old Guard 2' 🙂

Szaman and robgordon have reacted to this post.
Szamanrobgordon

Pytanie za 10 punktów (bez korzystania z wyszukiwarki). Jakiego filmu dotyczy ten tekst?

Osobiście, nie mogę doczekać się tej premiery, choć trzeba mieć na uwadze dość skrajne oceny tego filmu, który mimo sporej popularności nie cieszy się kapitalnymi recenzjami.

Mama pana Patryka o Putinie? 🙂

uuu trudne się wylosowało - tak można powiedzieć o połowie "popularnych" filmów z ostatniego roku

Cytat z robgordon data styczeń 14, 2025, 06:17

Pytanie za 10 punktów (bez korzystania z wyszukiwarki). Jakiego filmu dotyczy ten tekst?

Osobiście, nie mogę doczekać się tej premiery, choć trzeba mieć na uwadze dość skrajne oceny tego filmu, który mimo sporej popularności nie cieszy się kapitalnymi recenzjami.

Najgorsza zagadka 2025 😛

Chodzi o Borderlands i jego premierę na Prime. Zwróciłem uwagę zwłaszcza na sporą popularność i to, że nie cieszy się kapitalnymi recenzjami 😉

To jest jednak najlepszy tytuł zeszłego roku 😀

https://upflix.pl/film/zobacz/the-american-society-of-magical-negroes-2024

robgordon has reacted to this post.
robgordon

Apple TV+ już nawet w sądach za darmo wyświetla swoje produkcje 😛

M. Night Shyamalan Faces $81 Million Copyright Trial Over Apple TV+ Show ‘Servant’

The jurors will begin the case by watching “The Truth About Emanuel” and the first three episodes of “Servant” in their entirety.

https://variety.com/2025/tv/news/m-night-shyamalan-servant-copyright-trial-apple-tv-1236274262/

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Widzę, że odważnie testują opcję udostępniania swoich treści za darmo. Mają szansę zostać pionierem w branży. Netfliksem darmowego streamingu. 😉

Szaman has reacted to this post.
Szaman

To jest faktycznie taki krindż czy tylko wyrwane z kontekstu fragmenty sprawiają takie wrażenie?

Swoją drogą jakiś czas temu Eugenio Derbez w wywiadzie skrytykował grę Seleny Gomez która nie zna hiszpańskiego (serio, Selena?) ale kilka dni później pokazał że nie ma jaj i wypuścił jakieś bełkotliwe przeprosiny o tym, że latynosi powinni się wspierać.

Emilia była ostatnią nagrodą wieczoru, dlatego Luca się tak śpieszył 🙂

Z cyklu ulubione cytaty z mediów niefilmowych:

„Kontrola bezpieczeństwa” bywa nazywana „Szklaną pułapką”, tyle że osadzoną na lotnisku.”

Autor zapewne widział tylko (albo nawet jedynie słyszał o) część pierwszą 😉

Sztuka pięknego życia zadebiutuje na Max 7 lutego.

Mam wrażenie że od tamtego wywiadu urósł jakieś trzy razy, ogółem trudno uwierzyć że to ten same facet 🙂

Bardziej niepokoi, niż imponuje.

I żaden mi nie powiedział, że to sequel Blair Witch Project! Dzięki chłopaki! 🙂

PreviousPage 26 of 75Next