aby założyć posty i tematy.

Filmowy Hyde Park

PreviousPage 27 of 75Next

Nie powiedziałem, bo jeszcze go nie widziałem i też nie wiedziałem..

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Który z reżyserów miał tak udane, w pełni satysfakcjonujące jego fanów zakończenie kariery, jak David Lynch z trzecim sezonem Twin Peaks?

Będziemy komentować pomysł amerykańskiego prezydenta elekta? Czy spuścimy zasłonę milczenia.

Zależy, co wymyślił..

To ja napiszę tyle, że ośmieszył tych trzech panów nawet bardziej niż siebie. A z Sylwkiem od kilku lat dzieje się coś dziwnego i było to widać przy jego publicznych żalach na Instagramie.

Cytat z Szaman data styczeń 17, 2025, 09:14

Który z reżyserów miał tak udane, w pełni satysfakcjonujące jego fanów zakończenie kariery, jak David Lynch z trzecim sezonem Twin Peaks?

Doskonałe zakończenie kariery ORAZ doskonałe zakończenie Twin Peaks. Ostatnia scena serialu to jest coś niesamowitego, co do dzisiaj przeszywa mnie jak o niej pomyślę.

Pomysł Trumpa? Nie wiem, zależy co z tego faktycznie wyniknie. Ze Space Force też się wszyscy śmiali a tylko w 2023 roku mieli ponad $26 mld budżetu 🙂

Widziałem ostatnią scenę, po tym jak bardzo ją zachwalaliście kilka lat temu. Znakomita.

Cytat z Marek Pilarski data styczeń 17, 2025, 16:07

Zależy, co wymyślił..

Ok, w końcu znalazłem info.. dobra, i co ci emeryci mają niby zrobić?

Jon Voight będzie nosił ze sobą łuk 🙂

Tymczasem nie wiedziałem, że Lynch zrobił pokręconą reklamę Play Station 2

Oglądam sobie najnowszy film z generatora Netfliksa, czyli powrót Cameron Diaz. I tak jeden ze złoli to Białorusin, który razem z grupą jego rodaków i z Czeczenami chcą coś tam zdobyć. W filmie są 3 sceny w których rozmawiają miedzy sobą w ojczystym języku. Czyli po polsku. Tego Baltazara Gora gra urodzony w Polsce Robert Besta stąd jego polszczyzna jest dobra (ten skurwysyn ładnie wybrzmiał) u pozostałych kompanów wypadło trochę gorzej.

Szaman, Mierzwiak and robgordon have reacted to this post.
SzamanMierzwiakrobgordon

https://twitter.com/kochamkino_/status/1880296078240842048?t=e32nBq3nGC_RQK8OCNEk2Q&s=19

Janko and Szaman have reacted to this post.
JankoSzaman
Cytat z Janko data styczeń 17, 2025, 23:32

Oglądam sobie najnowszy film z generatora Netfliksa, czyli powrót Cameron Diaz. I tak jeden ze złoli to Białorusin, który razem z grupą jego rodaków i z Czeczenami chcą coś tam zdobyć. W filmie są 3 sceny w których rozmawiają miedzy sobą w ojczystym języku. Czyli po polsku. Tego Baltazara Gora gra urodzony w Polsce Robert Besta stąd jego polszczyzna jest dobra (ten skurwysyn ładnie wybrzmiał) u pozostałych kompanów wypadło trochę gorzej.

Czytałem dziś o tym w NaEkranie. Niezłe mają tam pojęcie o naszym regionie 😉

Cytat z Marek Pilarski data styczeń 17, 2025, 23:34

https://twitter.com/kochamkino_/status/1880296078240842048?t=e32nBq3nGC_RQK8OCNEk2Q&s=19

Nawet odcień różu może kojarzyć się z kombinezonami skoczków 🙂

Kevin Costner kończy dzisiaj 70 lat.

Zaczyna się rozjaśniać sytuacja z niskim budżetem Brutalisty, którym wszyscy się podniecali. Że też nie wpadłem na to od razu, że chodzi o AI. Na razie niby przy języku węgierskim i budynkach.

https://screenrant.com/brutalist-movie-ai-use-criticism-explained/

Z drugiej strony wydaje mi się, że ludzie dostają piany na ustach, jak tylko słyszą "AI", niezależnie od kontekstu czy stopnia, w jakim zostało ono użyte. 😛

Tak, jesteśmy właśnie w tym momencie dziejowym. Jednocześnie AI wchodzi pod strzechy w smartfonach, czy na Ceneo i za chwilę tempetatura wokół niego znacznie spadnie.

Przede wszystkim to nie jest żadne AI, ale na prostowanie tego jest już chyba za późno.

Ale zrobienie węgierskich dialogów nie wyjaśnia niskiego budżetu w stosunku do filmów, w których języka węgierskiego nie ma.

Uuuuuuuuuu 😀

PreviousPage 27 of 75Next