Filmowy Hyde Park
Cytat z Szaman data 21 stycznia, 2025, 20:57W Discussing Film pracują, przepraszam najmocniej za wyrażenie, zasrane chujki. Przypomnijcie mi abym tam więcej nie wchodził. Właśnie wrzucili dokładne zdjęcie Nosferatu, bo można sobie zamówić jego kartonową podobiznę. Czyli zupełnie bez powodu. Widziałem już mniej więcej jak wygląda, ale cholera, nie w pełnym oświetleniu.
W Discussing Film pracują, przepraszam najmocniej za wyrażenie, zasrane chujki. Przypomnijcie mi abym tam więcej nie wchodził. Właśnie wrzucili dokładne zdjęcie Nosferatu, bo można sobie zamówić jego kartonową podobiznę. Czyli zupełnie bez powodu. Widziałem już mniej więcej jak wygląda, ale cholera, nie w pełnym oświetleniu.
Cytat z Marek Pilarski data 21 stycznia, 2025, 20:59Dzięki za ostrzeżenie.
Przy okazji napiszę, że w Opolu też będzie grany w jednym z Heliosów w ten weekend i właśnie kupiłem bilet na sobotę. 🥹
Dzięki za ostrzeżenie.
Przy okazji napiszę, że w Opolu też będzie grany w jednym z Heliosów w ten weekend i właśnie kupiłem bilet na sobotę. 🥹
Cytat z Szaman data 21 stycznia, 2025, 21:23Will Smith kręci nowy teledysk, stąd całe matrixowe zamieszanie kilka dni temu. Chociaż ja jednak upieram się przy reklamie na Super Bowl, inaczej niż autor artykułu.
https://naekranie.pl/aktualnosci/matrix-will-smith-wideo-1737486733
Will Smith kręci nowy teledysk, stąd całe matrixowe zamieszanie kilka dni temu. Chociaż ja jednak upieram się przy reklamie na Super Bowl, inaczej niż autor artykułu.
https://naekranie.pl/aktualnosci/matrix-will-smith-wideo-1737486733
Cytat z Mierzwiak data 21 stycznia, 2025, 22:00Cytat z Szaman data styczeń 21, 2025, 20:57W Discussing Film pracują, przepraszam najmocniej za wyrażenie, zasrane chujki.
No nie wiem. Tam film mają w kinach od miesiąca a od dzisiaj na VOD, myślę że Discussing Film nie ma obowiązku dbać o widzów z krajów trzeciego świata, gdzie to dystrybutor jest zasranym chujkiem 🙂
Cytat z Szaman data styczeń 21, 2025, 20:57W Discussing Film pracują, przepraszam najmocniej za wyrażenie, zasrane chujki.
No nie wiem. Tam film mają w kinach od miesiąca a od dzisiaj na VOD, myślę że Discussing Film nie ma obowiązku dbać o widzów z krajów trzeciego świata, gdzie to dystrybutor jest zasranym chujkiem 🙂
Cytat z Szaman data 21 stycznia, 2025, 22:03No ok, tylko nie było zbytnio powodu aby tego Nosferatu pokazywać. Podobnie postąpili dwa lata temu z zakończeniem Johna Wicka 4.
No ok, tylko nie było zbytnio powodu aby tego Nosferatu pokazywać. Podobnie postąpili dwa lata temu z zakończeniem Johna Wicka 4.
Cytat z Mierzwiak data 21 stycznia, 2025, 22:08Niby nie, ale mamy takie czasy, że w premierowy piątek spoilery z filmu masz już na głównej, więc film sprzed miesiąca to już staroć 😉
Niby nie, ale mamy takie czasy, że w premierowy piątek spoilery z filmu masz już na głównej, więc film sprzed miesiąca to już staroć 😉
Cytat z Marek Pilarski data 22 stycznia, 2025, 14:56Cytat z Szaman data styczeń 21, 2025, 20:57W Discussing Film pracują, przepraszam najmocniej za wyrażenie, zasrane chujki. Przypomnijcie mi abym tam więcej nie wchodził. Właśnie wrzucili dokładne zdjęcie Nosferatu, bo można sobie zamówić jego kartonową podobiznę. Czyli zupełnie bez powodu. Widziałem już mniej więcej jak wygląda, ale cholera, nie w pełnym oświetleniu.
Kurde, też chyba natrafiłem na jakieś zdjęcie, ale szybko przewinąłem dalej..
Cytat z Szaman data styczeń 21, 2025, 20:57W Discussing Film pracują, przepraszam najmocniej za wyrażenie, zasrane chujki. Przypomnijcie mi abym tam więcej nie wchodził. Właśnie wrzucili dokładne zdjęcie Nosferatu, bo można sobie zamówić jego kartonową podobiznę. Czyli zupełnie bez powodu. Widziałem już mniej więcej jak wygląda, ale cholera, nie w pełnym oświetleniu.
Kurde, też chyba natrafiłem na jakieś zdjęcie, ale szybko przewinąłem dalej..
Cytat z Mierzwiak data 22 stycznia, 2025, 17:10Fajerwerki próżności De Palmy do obejrzenia na kanale Warnera.
https://youtu.be/kFT2kd7ulN0?si=tzWsf8L-RPUCg2Iw
Fajerwerki próżności De Palmy do obejrzenia na kanale Warnera.
Cytat z Szaman data 22 stycznia, 2025, 17:13Jest jeszcze Przypadkowy turysta (Oscar Geeny Davis) i Michael Collins. Jakaś nowa akcja. Zaraz będą mieli tej klasyki więcej niż polskie HBO 🙂
Jest jeszcze Przypadkowy turysta (Oscar Geeny Davis) i Michael Collins. Jakaś nowa akcja. Zaraz będą mieli tej klasyki więcej niż polskie HBO 🙂
Cytat z robgordon data 22 stycznia, 2025, 20:36Szaman, widziałeś Yentl? Włączyliśmy dziś początek i akcja dzieje się we wsi pod Lublinem 🙂 Choć raczej nie kręcili tego u nas.
Szaman, widziałeś Yentl? Włączyliśmy dziś początek i akcja dzieje się we wsi pod Lublinem 🙂 Choć raczej nie kręcili tego u nas.
Cytat z Szaman data 22 stycznia, 2025, 20:42Bychawa. Przyznam, że kojarzę z nazwy, ale nigdy nie byłem. Ale rzeczywiście, ok 1982 raczej do nas nie przyjechali.
Edit: Jeśli wierzyć Wikipedii wszystko nakręcili w Londynie i pewnie w okolicach.
Bychawa. Przyznam, że kojarzę z nazwy, ale nigdy nie byłem. Ale rzeczywiście, ok 1982 raczej do nas nie przyjechali.
Edit: Jeśli wierzyć Wikipedii wszystko nakręcili w Londynie i pewnie w okolicach.
Cytat z robgordon data 22 stycznia, 2025, 20:48Kręcili też w Czechach. Te plenery wyglądają mi na tamtejsze.
Kręcili też w Czechach. Te plenery wyglądają mi na tamtejsze.
Cytat z Mierzwiak data 23 stycznia, 2025, 07:32Jedne serwisy chwalą się oglądalnością swoich produkcji, inne jak Apple TV+...
Later on Wednesday, the plaintiffs called a damages expert to testify about the revenue Apple earned from “Servant.” Apple’s lawyers asked to close the courtroom, noting that the testimony would touch on trade secrets, such as the show’s viewership data and the defendants’ compensation.
🙂
https://variety.com/2025/film/news/m-night-shyamalan-servant-testimony-copyright-trial-apple-1236282282/
Jedne serwisy chwalą się oglądalnością swoich produkcji, inne jak Apple TV+...
Later on Wednesday, the plaintiffs called a damages expert to testify about the revenue Apple earned from “Servant.” Apple’s lawyers asked to close the courtroom, noting that the testimony would touch on trade secrets, such as the show’s viewership data and the defendants’ compensation.
🙂
Cytat z Szaman data 26 stycznia, 2025, 11:05Jak ktoś Wam zarzuci, że tylko stare filmy oglądacie i starej muzyki słuchacie, to pamiętajcie, że Eggersowi niedobrze na myśl o kadrowaniu samochodu 🙂
https://deadline.com/2025/01/robert-eggers-not-making-contemporary-film-1236268186/
Jak ktoś Wam zarzuci, że tylko stare filmy oglądacie i starej muzyki słuchacie, to pamiętajcie, że Eggersowi niedobrze na myśl o kadrowaniu samochodu 🙂
https://deadline.com/2025/01/robert-eggers-not-making-contemporary-film-1236268186/