aby założyć posty i tematy.

Filmowy Hyde Park

PreviousPage 30 of 75Next
Cytat z Szaman data styczeń 21, 2025, 20:57

W Discussing Film pracują, przepraszam najmocniej za wyrażenie, zasrane chujki. Przypomnijcie mi abym tam więcej nie wchodził.

Cytat z Szaman data styczeń 29, 2025, 18:13

https://twitter.com/DiscussingFilm/status/1884637570891382832?t=wLk73f5NQgihFNFY3OnYCw&s=19

<rolleyes>

Jak trafiłem na ten tweet, to wbiłem szpilę 🙂 Podobało mi się, będę częściej 🙂 Ale nie obserwuję już ich, chociaż lepszego spisu zagranicznych treści nie ma na rynku.

Cytat z Juby data styczeń 30, 2025, 12:08

Btw. macie jakieś bugi na waszym koncie na filmwebie? Bo ja mam, dwa (jedno od 2021, drugi od ostatniej zmiany w profilach userów). Wiecie gdzie można w tej sprawie do nich napisać?

Można na forum w sekcji portal filmweb.pl, tam ludzie zgłaszają takie sprawy.

Juby has reacted to this post.
Juby

Will Smith i zapowiadany teledysk matrixowy

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Kolejny dowód na to, że Batgirl mogła być koszmarem 🙂 Słabiutkie, z walącym po oczach niskim budżetem. Aż zatęskniłem za matrixowymi teledyskami z przełomu wieków, przecież dwa klipy od P.O.D.: "Sleeping Awake" i "Alive" zjadają to na śniadanie. Co do piosenki, koszmarnie przetworzony wokal w refrenie. Szkoda, bo Will kiedyś potrafił tworzyć zupełnie bezpretensjonalne, lekkie utwory.

O, widzę że Variety cytuje niepoprawne politycznie tweety Emilii Perez sprzed kilku lat. xD

Problemy hollywoodzkich odklejeńców, odcinek 726: co robić, po czyjej stronie stanąć, co wybrać!? Celebrację pierwszego w historii transa nominowanego do Oscara czy pamięć o smakoszu fentanylu!?

Cytat z Mierzwiak data styczeń 30, 2025, 21:19

Problemy hollywoodzkich odklejeńców, odcinek 726: co robić, po czyjej stronie stanąć, co wybrać!? Celebrację pierwszego w historii transa nominowanego do Oscara czy pamięć o smakoszu fentanylu!?

Zrobiłem screena tego wpisu i wyślę go do Variety, jak będziesz kiedyś nominowany do Oscara 😛

Szaman and Mierzwiak have reacted to this post.
SzamanMierzwiak

Spoko, ale mam gorsze szkielety w szafie 😉

Dzisiaj Gene Hackman skończył 95 lat.

Wrodzona skromność pana Mackiego 🙂

https://www.worldofreel.com/blog/2025/1/30/anthony-mackie-says-hes-had-at-least-four-performances-that-should-have-been-oscar-nominated

Cisza nocna pojawiła się na Netflixie.

Skok stulecia 2 wylądował na polskim VOD, w mniej niż miesiąc po amerykańskiej premierze w kinach.

https://upflix.pl/film/zobacz/den-of-thieves-2-pantera-2025

Brakowało Wam moich postów o dramie wokół It Ends With Us? 🙂

Spokojnie, tym razem coś bardziej ogólnikowego, choć związanego z filmem. Otóż pod koniec pozwu Lively umieszczone jest coś co uwielbiam, a mianowicie rzut okaz za marketingowe kulisy filmu i plan promocji stworzony przez Sony, w którym zawarto taką oto wskazówkę jak reagować w wywiadach na niewygodne tematy; druga kwestia i lanie wody jako odpowiedź na nią przecudowna:

ONLY IF ASKED

Any questions about the story not being an authentic representation of domestic violence:
This is just one perspective that is inspired by Colleen Hoover's own deeply personal story of growing up in Texas.

Any questions about the lack of diversity in the cast:
We have such a wonderful cast who all bring something unique in telling this powerful story of one woman learning to take agency over her future. I'm so proud to be part of an incredible group of women who have to make this film that is inspired by Colleen Hoover's own deeply personal story.

Z innej beczki: Harry i Sally powracają po ponad 35 latach w reklamie Hellmannsa. Tak, jest dokładnie o tym co myślicie, ale ma miłe cameo na końcu 🙂

Mierzwiak and robgordon have reacted to this post.
Mierzwiakrobgordon

Byłoby zabawniej gdyby odwrócili role 🙂

robgordon has reacted to this post.
robgordon

O dokładnie! Brakuje tutaj świeżości.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Netflix reklamuje swoje tegoroczne premiery w klipie, po którym mam PTSD i ADHD.

Z innej beczki: niesamowite jak dobrze zestarzała się wiadoma sekwencja w Oszukać przeznaczenie 2

PreviousPage 30 of 75Next