aby założyć posty i tematy.

Filmowy Hyde Park

PreviousPage 31 of 75Next
Cytat z Marek Pilarski data luty 1, 2025, 21:40

Netflix reklamuje swoje tegoroczne premiery w klipie, po którym mam PTSD i ADHD.

Przeczytałem ponad 160-stronicowy timeline opublikowany przez adwokata Justina Baldoniego pokazujący sposób w jaki szantażami Blake Lively (w smsie do reżysera nieironicznie pisząca o sobie (i o nim) że jest woke lol) przejęła film i co wyprawiał Reynolds.

Mam do powiedzenia o tych ludziach tylko jedno: toksyczne, obrzydliwe kurwy.

Szkoda, że Jackman w ostatnich latach mocniej zaplątał się w to towarzystwo.

Ciekawostka. Mark Ivanir, aktor Homeland, Babylon Berlin, Burmistrz Kingstown i innych seriali, a przede wszystkim Emilii Perez, polubił kilka moich zdjęć na Insta 🙂 Ciekawe, co go do mnie zawiało 😉

Ernest Kubica, Marek Pilarski and Szaman have reacted to this post.
Ernest KubicaMarek PilarskiSzaman

The Order wkrótce na Prime.

Szaman has reacted to this post.
Szaman

A pod koniec lutego mają pojawić się Nickel Boys.

robgordon has reacted to this post.
robgordon
Cytat z Szaman data luty 2, 2025, 07:46

Czemu szkoda? Być może wizerunek super miłego, mega profesjonalnego dżentelmena to, no cóż, tylko wizerunek i prywatnie jest tak samo okropnym człowiekiem jak Lively i Reynolds, ostatecznie ciągnie swój do swego.

Deklarowany, niski budżet Brutalisty wcale już tak nie dziwi po seansie. Widać, że film tworzono w cwany sposób, a skalę wydarzeń tak naprawdę bardziej odczuwamy, niż widzimy.

Wcześniej zaskoczył mnie niski budżet Prawdziwego bólu (mimo, że film kręcono w Polsce i to ze znacznym udziałem naszej ekipy). Ale teraz te 3 miliony USD już mnie dziwią zdecydowanie mniej.

Cytat z robgordon data luty 2, 2025, 13:28

Deklarowany, niski budżet Brutalisty wcale już tak nie dziwi po seansie. Widać, że film tworzono w cwany sposób, a skalę wydarzeń tak naprawdę bardziej odczuwamy, niż widzimy.

Wcześniej zaskoczył mnie niski budżet Prawdziwego bólu (mimo, że film kręcono w Polsce i to ze znacznym udziałem naszej ekipy). Ale teraz te 3 miliony USD już mnie dziwią zdecydowanie mniej.

Czemu nie pod opinią o filmie? 🙂

Uznałem, że to raczej nie opinia o filmie, a bardziej rozkmina o współczesnej produkcji filmowej i ewentualny przyczynek do dyskusji o tymże. Wspomniałem o Prawdziwym bólu, ale oglądałem też ostatnio Watchera, kręconego za psie pieniądze w Bukareszcie. Nie dziwi, że taki Netflix czy Max chętnie inwestują w produkcję seriali i filmów na innych rynkach. Koszty są pewnie kilkakrotnie niższe niż w USA.

Inna rozkmina. Jakie polskie seriale byśmy dziś oglądali, gdyby nie Max, Netflix czy Canal Plus 😉

Cytat z Mierzwiak data luty 2, 2025, 12:18
Cytat z Szaman data luty 2, 2025, 07:46

Czemu szkoda? Być może wizerunek super miłego, mega profesjonalnego dżentelmena to, no cóż, tylko wizerunek i prywatnie jest tak samo okropnym człowiekiem jak Lively i Reynolds, ostatecznie ciągnie swój do swego.

Właśnie chodziło mi o wizerunek 🙂

Milionów na koncie Ci przez to nie ubędzie 🙂 jemu też nie, tym bardziej że będzie grać Logana do końca świata.

Szaman

Od 12:30. Przez ten montaż odnowiła mi się egzema na prawej dłoni.

Szaman

🙂

Janko, Szaman and 2 other users have reacted to this post.
JankoSzamanMierzwiakrobgordon

Wydaje mi się, że Klub Seniora to może nie być zbyt dobry pomysł 🙂

Dodane pliki:
  • FB_IMG_1738824093113.jpg
Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Mój przeżarty filmowymi skojarzeniami i AI mózg w reakcji na baner reklamujący fotowoltaikę:

*Fotowoltaika Waititi*

Dodane pliki:
  • grok_image_x53t7pp.jpg
Ernest Kubica, Szaman and 2 other users have reacted to this post.
Ernest KubicaSzamanMierzwiakrobgordon

Przecież to on po klapie Next Goal Wins 🙂

Marek Pilarski and Mierzwiak have reacted to this post.
Marek PilarskiMierzwiak
Cytat z Szaman data luty 6, 2025, 07:43

Wydaje mi się, że Klub Seniora to może nie być zbyt dobry pomysł 🙂

Dziś Seniorzy to zupełnie inni Seniorzy niż kiedyś, tak więc niekoniecznie 😉

The Order wjechał na Prime.

Szaman and Mierzwiak have reacted to this post.
SzamanMierzwiak

A dla sadomasochistów nowy Kruk.

Szaman
PreviousPage 31 of 75Next