aby założyć posty i tematy.

Filmowy Hyde Park

PreviousPage 59 of 75Next

Może po prostu widząc że na OBAA jest mało widzów zrobili miejsce dla potencjalnie większych hitów?

PS. Obiecałem recenzję, wczoraj już mi się nie chciało, dzisiaj na pewno będzie 🙂

Czy naprawdę wszyscy muszą jej tak lizać tyłek? No ale tak, przyznaję, marketingowo to jest mistrzostwo gdy pół świata oblizuje się z zadowoleniem konsumując coś tak pozbawionego smaku.

Mam wrażenie, że to może nie tyle lizanie tyłka, co po prostu większość amerykańskich stron filmowych targetuje się teraz na nastolatków, lub młodych dorosłych. Mocno widać, że np World of Reel, czy polski Filmweb (nawet przy okazjonalnych głupawkach) są nastawione na trochę starszego, innego odbiorcę.

Jakaś część mnie jest w stanie to zrozumieć, bo z Hollywood potrafi przez tydzień wiać kompletną nudą, a o czymś trzeba pisać, no ale jest to kompletne zanurzenie w świecie plastiku.

Hmm, bardziej chodziło mi o Pixara aniżeli DF, no ale Pixar i Swift mają praktycznie ten sam target wiekowy więc w sumie... 🙂

Trochę się zdziwiłem, jak pod wieczór wszedłem na dzisiejsze dwa seanse tego eventu o 21:30 w nowym Heliosie w Opolu i na żaden z nich nie był sprzedany ani jeden bilet xD

W ogóle, ona nie miała wypuścić jakiegoś teledysku? Czy to dpiero po weekendzie i tym evencie w kinach?

Chyba to drugie, najwierniejsi fani nie odpu$zczą przez to wizyty w kinie a nagłówki na niedzielne popołudnie już się piszą 🙂

To mógłby być (mój) mocno zapełniony seans Jednej bitwy po drugiej, ale oni tego filmu nawet nie puszczają w tym kinie. xD

Dodane pliki:
  • Zrzut-ekranu-2025-10-04-114748.png
Szaman and Mierzwiak have reacted to this post.
SzamanMierzwiak

Bez powodu, dla zabawy, bo taki już jestem 🙂

Czasy trwania ostatnich dziesięciu filmów z Leo:

162 minuty
206
138
162
157
180
143
165
137
148

robgordon has reacted to this post.
robgordon

Ale już średnia minut na rok jest gdzieś w okolicach 100, więc w sumie dawka Leonardo jest akceptowalna 😉

Wytrzymuje tak długo, dzięki doświadczeniu zebranym na 25-letnich modelkach 🙂

Mierzwiak and robgordon have reacted to this post.
Mierzwiakrobgordon
Cytat z Marek Pilarski data październik 4, 2025, 11:49

To mógłby być (mój) mocno zapełniony seans Jednej bitwy po drugiej, ale oni tego filmu nawet nie puszczają w tym kinie. xD

W Łodzi są fani Swift bo trochę (TROCHĘ) zajętych miejsc jest, ale szaleństwa nie widać.

Oscarową przemowę Vanessy Redgrave może znacie, ale w tym filmiku ciekawie przedstawiona jest jej cała działalność jako aktywistki. No i generalnie bardzo aktualny materiał, bo choć dużo czasu mięło, niewiele się zmieniło.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak
Cytat z Marek Pilarski data październik 3, 2025, 23:13

Trochę się zdziwiłem, jak pod wieczór wszedłem na dzisiejsze dwa seanse tego eventu o 21:30 w nowym Heliosie w Opolu i na żaden z nich nie był sprzedany ani jeden bilet xD

Psychofanki Taylor muszą być o godz.22 w łóżku.

W Tomaszowie jutro na 15:30 jest 2 miejsca zajęte. Zdecydowanie przegrywa z Andre Rieu

CC Łódź, 17:30:

Cytat z Ernest Kubica data październik 5, 2025, 00:31
Cytat z Marek Pilarski data październik 3, 2025, 23:13

Psychofanki Taylor muszą być o godz.22 w łóżku.

W Tomaszowie jutro na 15:30 jest 2 miejsca zajęte. Zdecydowanie przegrywa z Andre Rieu

Nawet Thanos nie miałby szans z Andre Rieu 🙂

Poklikałem wczoraj po Lublinie i też bardzo przeciętnie w temacie Taylor. Może wyrosły? Kupują na ostatnią chwilę? Wersow zjadła target?

https://www.worldofreel.com/blog/2025/10/5/amazon-removes-james-bonds-gun-from-new-posters-who-thought-this-was-a-good-idea

Pytanie o seans One Battle… Czy w trakcie pościgu samochodowego w trzecim akcie kręciło Wam się w głowie?

Nie ale jest to tak nakręcone że wyobrażam sobie, że niektórym mogło 🙂

Juby has reacted to this post.
Juby

Nie, ale rzeczywiście mogło wgnieść w fotel.

Juby has reacted to this post.
Juby
PreviousPage 59 of 75Next