Filmowy Hyde Park
Cytat z Mierzwiak data 3 października, 2025, 08:17Może po prostu widząc że na OBAA jest mało widzów zrobili miejsce dla potencjalnie większych hitów?
PS. Obiecałem recenzję, wczoraj już mi się nie chciało, dzisiaj na pewno będzie 🙂
Może po prostu widząc że na OBAA jest mało widzów zrobili miejsce dla potencjalnie większych hitów?
PS. Obiecałem recenzję, wczoraj już mi się nie chciało, dzisiaj na pewno będzie 🙂
Cytat z Mierzwiak data 3 października, 2025, 21:59Czy naprawdę wszyscy muszą jej tak lizać tyłek? No ale tak, przyznaję, marketingowo to jest mistrzostwo gdy pół świata oblizuje się z zadowoleniem konsumując coś tak pozbawionego smaku.
https://twitter.com/DiscussingFilm/status/1974151975861432514
Czy naprawdę wszyscy muszą jej tak lizać tyłek? No ale tak, przyznaję, marketingowo to jest mistrzostwo gdy pół świata oblizuje się z zadowoleniem konsumując coś tak pozbawionego smaku.
Pixar has revealed what their character’s favorite songs would be from Taylor Swift’s new album, including:
• Lightning McQueen - Cancelled
• Dory - Opalite
• Edna Mode - Elizabeth Taylor
• Violent Parr - Eldest Daughter pic.twitter.com/a8H0f22L46— DiscussingFilm (@DiscussingFilm) October 3, 2025
Cytat z Szaman data 3 października, 2025, 22:19Mam wrażenie, że to może nie tyle lizanie tyłka, co po prostu większość amerykańskich stron filmowych targetuje się teraz na nastolatków, lub młodych dorosłych. Mocno widać, że np World of Reel, czy polski Filmweb (nawet przy okazjonalnych głupawkach) są nastawione na trochę starszego, innego odbiorcę.
Jakaś część mnie jest w stanie to zrozumieć, bo z Hollywood potrafi przez tydzień wiać kompletną nudą, a o czymś trzeba pisać, no ale jest to kompletne zanurzenie w świecie plastiku.
Mam wrażenie, że to może nie tyle lizanie tyłka, co po prostu większość amerykańskich stron filmowych targetuje się teraz na nastolatków, lub młodych dorosłych. Mocno widać, że np World of Reel, czy polski Filmweb (nawet przy okazjonalnych głupawkach) są nastawione na trochę starszego, innego odbiorcę.
Jakaś część mnie jest w stanie to zrozumieć, bo z Hollywood potrafi przez tydzień wiać kompletną nudą, a o czymś trzeba pisać, no ale jest to kompletne zanurzenie w świecie plastiku.
Cytat z Mierzwiak data 3 października, 2025, 22:35Hmm, bardziej chodziło mi o Pixara aniżeli DF, no ale Pixar i Swift mają praktycznie ten sam target wiekowy więc w sumie... 🙂
Hmm, bardziej chodziło mi o Pixara aniżeli DF, no ale Pixar i Swift mają praktycznie ten sam target wiekowy więc w sumie... 🙂
Cytat z Marek Pilarski data 3 października, 2025, 23:13Trochę się zdziwiłem, jak pod wieczór wszedłem na dzisiejsze dwa seanse tego eventu o 21:30 w nowym Heliosie w Opolu i na żaden z nich nie był sprzedany ani jeden bilet xD
Trochę się zdziwiłem, jak pod wieczór wszedłem na dzisiejsze dwa seanse tego eventu o 21:30 w nowym Heliosie w Opolu i na żaden z nich nie był sprzedany ani jeden bilet xD
Cytat z Marek Pilarski data 3 października, 2025, 23:21W ogóle, ona nie miała wypuścić jakiegoś teledysku? Czy to dpiero po weekendzie i tym evencie w kinach?
W ogóle, ona nie miała wypuścić jakiegoś teledysku? Czy to dpiero po weekendzie i tym evencie w kinach?
Cytat z Mierzwiak data 3 października, 2025, 23:23Chyba to drugie, najwierniejsi fani nie odpu$zczą przez to wizyty w kinie a nagłówki na niedzielne popołudnie już się piszą 🙂
Chyba to drugie, najwierniejsi fani nie odpu$zczą przez to wizyty w kinie a nagłówki na niedzielne popołudnie już się piszą 🙂
Cytat z Marek Pilarski data 4 października, 2025, 11:49To mógłby być (mój) mocno zapełniony seans Jednej bitwy po drugiej, ale oni tego filmu nawet nie puszczają w tym kinie. xD
To mógłby być (mój) mocno zapełniony seans Jednej bitwy po drugiej, ale oni tego filmu nawet nie puszczają w tym kinie. xD
Dodane pliki:Cytat z Mierzwiak data 4 października, 2025, 13:36Bez powodu, dla zabawy, bo taki już jestem 🙂
Czasy trwania ostatnich dziesięciu filmów z Leo:
162 minuty
206
138
162
157
180
143
165
137
148
Bez powodu, dla zabawy, bo taki już jestem 🙂
Czasy trwania ostatnich dziesięciu filmów z Leo:
162 minuty
206
138
162
157
180
143
165
137
148
Cytat z robgordon data 4 października, 2025, 13:48Ale już średnia minut na rok jest gdzieś w okolicach 100, więc w sumie dawka Leonardo jest akceptowalna 😉
Ale już średnia minut na rok jest gdzieś w okolicach 100, więc w sumie dawka Leonardo jest akceptowalna 😉
Cytat z Szaman data 4 października, 2025, 13:49Wytrzymuje tak długo, dzięki doświadczeniu zebranym na 25-letnich modelkach 🙂
Wytrzymuje tak długo, dzięki doświadczeniu zebranym na 25-letnich modelkach 🙂
Cytat z Mierzwiak data 4 października, 2025, 16:50Cytat z Marek Pilarski data październik 4, 2025, 11:49To mógłby być (mój) mocno zapełniony seans Jednej bitwy po drugiej, ale oni tego filmu nawet nie puszczają w tym kinie. xD
W Łodzi są fani Swift bo trochę (TROCHĘ) zajętych miejsc jest, ale szaleństwa nie widać.
Cytat z Marek Pilarski data październik 4, 2025, 11:49To mógłby być (mój) mocno zapełniony seans Jednej bitwy po drugiej, ale oni tego filmu nawet nie puszczają w tym kinie. xD
W Łodzi są fani Swift bo trochę (TROCHĘ) zajętych miejsc jest, ale szaleństwa nie widać.
Cytat z Marek Pilarski data 4 października, 2025, 23:31Oscarową przemowę Vanessy Redgrave może znacie, ale w tym filmiku ciekawie przedstawiona jest jej cała działalność jako aktywistki. No i generalnie bardzo aktualny materiał, bo choć dużo czasu mięło, niewiele się zmieniło.
https://youtu.be/uqcCBmp5BsU?t=1
Oscarową przemowę Vanessy Redgrave może znacie, ale w tym filmiku ciekawie przedstawiona jest jej cała działalność jako aktywistki. No i generalnie bardzo aktualny materiał, bo choć dużo czasu mięło, niewiele się zmieniło.
Cytat z Ernest Kubica data 5 października, 2025, 00:31Cytat z Marek Pilarski data październik 3, 2025, 23:13Trochę się zdziwiłem, jak pod wieczór wszedłem na dzisiejsze dwa seanse tego eventu o 21:30 w nowym Heliosie w Opolu i na żaden z nich nie był sprzedany ani jeden bilet xD
Psychofanki Taylor muszą być o godz.22 w łóżku.
W Tomaszowie jutro na 15:30 jest 2 miejsca zajęte. Zdecydowanie przegrywa z Andre Rieu
Cytat z Marek Pilarski data październik 3, 2025, 23:13Trochę się zdziwiłem, jak pod wieczór wszedłem na dzisiejsze dwa seanse tego eventu o 21:30 w nowym Heliosie w Opolu i na żaden z nich nie był sprzedany ani jeden bilet xD
W Tomaszowie jutro na 15:30 jest 2 miejsca zajęte. Zdecydowanie przegrywa z Andre Rieu
Cytat z Szaman data 5 października, 2025, 08:41Cytat z Ernest Kubica data październik 5, 2025, 00:31Cytat z Marek Pilarski data październik 3, 2025, 23:13Trochę się zdziwiłem, jak pod wieczór wszedłem na dzisiejsze dwa seanse tego eventu o 21:30 w nowym Heliosie w Opolu i na żaden z nich nie był sprzedany ani jeden bilet xD
Nawet Thanos nie miałby szans z Andre Rieu 🙂
Poklikałem wczoraj po Lublinie i też bardzo przeciętnie w temacie Taylor. Może wyrosły? Kupują na ostatnią chwilę? Wersow zjadła target?
Cytat z Ernest Kubica data październik 5, 2025, 00:31Cytat z Marek Pilarski data październik 3, 2025, 23:13Trochę się zdziwiłem, jak pod wieczór wszedłem na dzisiejsze dwa seanse tego eventu o 21:30 w nowym Heliosie w Opolu i na żaden z nich nie był sprzedany ani jeden bilet xD
Nawet Thanos nie miałby szans z Andre Rieu 🙂
Poklikałem wczoraj po Lublinie i też bardzo przeciętnie w temacie Taylor. Może wyrosły? Kupują na ostatnią chwilę? Wersow zjadła target?
Cytat z Mierzwiak data 5 października, 2025, 18:50https://www.worldofreel.com/blog/2025/10/5/amazon-removes-james-bonds-gun-from-new-posters-who-thought-this-was-a-good-idea
https://youtu.be/VoBBu_0b-Pc?si=P3QtpTtMoknUxJcN
Cytat z robgordon data 5 października, 2025, 18:57Pytanie o seans One Battle… Czy w trakcie pościgu samochodowego w trzecim akcie kręciło Wam się w głowie?
Pytanie o seans One Battle… Czy w trakcie pościgu samochodowego w trzecim akcie kręciło Wam się w głowie?
Cytat z Mierzwiak data 5 października, 2025, 18:59Nie ale jest to tak nakręcone że wyobrażam sobie, że niektórym mogło 🙂
Nie ale jest to tak nakręcone że wyobrażam sobie, że niektórym mogło 🙂