aby założyć posty i tematy.

Filmowy Hyde Park

PreviousPage 77 of 80Next

Może być, ta fotka Rachel jest o wiele lepsza od krzyku na plakacie.

Nie wiem dlaczego spędziła w takich kreacjach całą kampanię reklamową filmu, ale życzę jej dużo radości i szczęścia z macierzyństwa 🙂

https://twitter.com/series_golden/status/2033835571861184574

Ja pierniczę, jeszcze nawet nie ostygł...

Przed Marią Goslingową puszczają w Multikinie trwającą 11 godzin reklamę Loreal polegającą na monologu Gillian Anderson prosto do kamery. Tematem była siła 50-letnich kobiet, więc przesłanie było ok, ale nie spodziewałem się ekstremalnej drogi krzyżowej w fotelu multipleksu.

Niedługo potem poleciała krótka, dynamiczna reklama Rolexa z Zendayą i pokazała jak to się robi.

Cytat z Szaman data 20 marca, 2026, 22:04

Przed Marią Goslingową puszczają w Multikinie trwającą 11 godzin reklamę Loreal polegającą na monologu Gillian Anderson prosto do kamery. Tematem była siła 50-letnich kobiet, więc przesłanie było ok, ale nie spodziewałem się ekstremalnej drogi krzyżowej w fotelu multipleksu.

Przypomniałeś mi o tej długaśnej reklamie Skody sprzed kilku lat, gdzie jakaś polska kolarka opowiadała o... sile kobiet?

A kto to się zaplątał do Strażnika Teksasu w 1994 roku? 🙂 (same słabe zdjęcia w internecie)

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Fajnie brzmi ten fragment!

Podobno Arnold ostro katuje na siłowni do nowego Conana, mam nadzieje, że wie co robi.

https://www.worldofreel.com/blog/2026/3/21/arnold-schwarzenegger-78-begins-intense-training-for-king-conan-comeback

Cytat z Szaman data 20 marca, 2026, 22:04

Wszedłem na salę gdy reklamy już trwały 10 minut i nie widziałem. Była za to Maja Ostaszewska marnująca wodę długimi prysznicami.

Niedługo potem poleciała krótka, dynamiczna reklama Rolexa z Zendayą i pokazała jak to się robi.

Pamiętałem że o tym pisałeś ale zorientowałem się że to jest to dopiero gdy na końcu pokazali zegarek 😛

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Przysięgam, że to trwało dłużej niż 3 minuty 😀

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Jeśli jesteście akurat w Rzymie, to uważajcie, bo w ten weekend grasuje tam upadły gwiazdor serii Transformers.

Pamiętacie po ilu publicznych wybrykach Britney została ubezwłasnowolnionym więźniem?

https://pagesix.com/2026/03/23/celebrity-news/reacher-star-alan-ritchson-allegedly-attacks-neighbor-in-front-of-kids-in-violent-video/

Kiedy kasacja Reachera?

Spoiler z Project Hail Mary

Spoiler

Alternatywne zakończenie Send Help

Spoiler

W dobrym kościele dzwoniło, ale przegadane, zwłaszcza jak na finał thrillera.

O Boże, o nie

Oj tam, to tylko wersja sceniczna. Dopóki nie powstaje nowy film wszystko gra.

Szaman has reacted to this post.
Szaman
PreviousPage 77 of 80Next