aby założyć posty i tematy.

Harry Potter / The Wizarding World

PreviousPage 3 of 12Next

Jeszcze plakat. Zdaje mi się, czy to zdjęcie Redmayne'a już było w poprzedniej kampanii? Albo to symbol jego zaangażowania w kolejną część 🙂

Sam zwiastun wydaje mi się fajniejszy niż poprzedni. A konflikt między panami G. jakoś tak skojarzył mi się z konfliktem między panami X i Magneto.

To wręcz niesamowite jak bardzo ten film stara się opierać na starciu Dumbledore vs. Grindelwald mimo, że poprzednie dwa filmy poświęciły ile, 5 sekund ich "relacji" a obaj nie mieli póki co ani jednej wspólnej sceny?

A jeszcze odnośnie nieobecności Katherine Waterston w materiałach promujących film.. nie wiem jednak, ile w tym prawdy..

https://www.facebook.com/lysyzmarvela/posts/375184377942743

Nowy spot filmu no przyniósł pierwsze spore zaskoczenie i jednak Dumbledore i Grindelwald również w filmie będą byłymi kochankami, nie sądziłem, że to zrobią.

Nie mogę się doczekać tego wątku któremu poświęcą 10 sekund! 🙂

Wiadomo, że tyle to potrwa i tak zakopia ten potencjał, film obejrzę sobie na HBO Max. Po prostu cały czas zakładałem, że nawet ten wątek się nie pojawi w jednej linijce.

Jest Tina/Katherine Waterston... 😛

Dzisiaj śniło mi się, że trzecia część FB zebrała bardzo dobre recenzje. xD

Mi śniło się, że awansowaliśmy do Kataru. A nie, czekaj... 🙂

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak
Cytat z Marek Pilarski data marzec 30, 2022, 07:48

Dzisiaj śniło mi się, że trzecia część FB zebrała bardzo dobre recenzje. xD

Chwaliły rewolucyjny dla tego typu kina wątek gejowski? 🙂

Widziałem tylko ponad 90% na pomidorkach. 😉

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

90%!? Riposta In your dreams! nigdy nie była bardziej adekwatna 🙂

Marek Pilarski and Szaman have reacted to this post.
Marek PilarskiSzaman

No nie, niestety. Ale niby jest trochę lepiej, tylko wiadomo jak to jest z tymi opiniami.

Cytat z Marek Pilarski data marzec 30, 2022, 09:21

Widziałem tylko ponad 90% na pomidorkach. 😉

Jakby przestawić cyferki... 😛

Tak jak ogólnie plakaty tej części uważam za dość paskudne, tak te dwa mi się podobają.. może ze względu na nieco inną kolorystykę.. nie wiem

Mugol Kowalski trzymający różdżkę jak reszta, ale bez magicznego promienia, to zabawny motyw.

Nawet tego nie zauważyłem. 😉

https://www.hollywoodreporter.com/movies/movie-news/fantastic-beasts-3-dumbledore-china-1235128751/

Wystarczyło usunąć dwie linijki dialogu i nagle okrzyknięty przez Grace Randolph rewolucyjny i przełomowy gejowski romans przestał istnieć. Śmieszne biorąc pod uwagę jak jednocześnie kręciła nosem na Eternals, którego bohater miał męża z którym wspólnie wychowywał dziecko a film pokazał ich pocałunek.

Ta baba ma niepokolei w głowie.

Jak to było? Łaska kibica na pstrym koniu jeździ? 🙂 Ale mnie też Grace od jakiegoś czasu męczy, coraz rzadziej do niej zaglądam.

PreviousPage 3 of 12Next