Harry Potter / The Wizarding World
Cytat z Szaman data 28 lutego, 2022, 17:27Jeszcze plakat. Zdaje mi się, czy to zdjęcie Redmayne'a już było w poprzedniej kampanii? Albo to symbol jego zaangażowania w kolejną część 🙂
Jeszcze plakat. Zdaje mi się, czy to zdjęcie Redmayne'a już było w poprzedniej kampanii? Albo to symbol jego zaangażowania w kolejną część 🙂
Cytat z robgordon data 28 lutego, 2022, 18:23Sam zwiastun wydaje mi się fajniejszy niż poprzedni. A konflikt między panami G. jakoś tak skojarzył mi się z konfliktem między panami X i Magneto.
Sam zwiastun wydaje mi się fajniejszy niż poprzedni. A konflikt między panami G. jakoś tak skojarzył mi się z konfliktem między panami X i Magneto.
Cytat z Mierzwiak data 6 marca, 2022, 18:39To wręcz niesamowite jak bardzo ten film stara się opierać na starciu Dumbledore vs. Grindelwald mimo, że poprzednie dwa filmy poświęciły ile, 5 sekund ich "relacji" a obaj nie mieli póki co ani jednej wspólnej sceny?
To wręcz niesamowite jak bardzo ten film stara się opierać na starciu Dumbledore vs. Grindelwald mimo, że poprzednie dwa filmy poświęciły ile, 5 sekund ich "relacji" a obaj nie mieli póki co ani jednej wspólnej sceny?
Cytat z Marek Pilarski data 6 marca, 2022, 19:14A jeszcze odnośnie nieobecności Katherine Waterston w materiałach promujących film.. nie wiem jednak, ile w tym prawdy..
https://www.facebook.com/lysyzmarvela/posts/375184377942743
A jeszcze odnośnie nieobecności Katherine Waterston w materiałach promujących film.. nie wiem jednak, ile w tym prawdy..
Cytat z Kuba data 17 marca, 2022, 09:08Nowy spot filmu no przyniósł pierwsze spore zaskoczenie i jednak Dumbledore i Grindelwald również w filmie będą byłymi kochankami, nie sądziłem, że to zrobią.
Nowy spot filmu no przyniósł pierwsze spore zaskoczenie i jednak Dumbledore i Grindelwald również w filmie będą byłymi kochankami, nie sądziłem, że to zrobią.
Cytat z Kuba data 17 marca, 2022, 10:59Wiadomo, że tyle to potrwa i tak zakopia ten potencjał, film obejrzę sobie na HBO Max. Po prostu cały czas zakładałem, że nawet ten wątek się nie pojawi w jednej linijce.
Wiadomo, że tyle to potrwa i tak zakopia ten potencjał, film obejrzę sobie na HBO Max. Po prostu cały czas zakładałem, że nawet ten wątek się nie pojawi w jednej linijce.
Cytat z Marek Pilarski data 19 marca, 2022, 00:28Jest Tina/Katherine Waterston... 😛
https://www.youtube.com/watch?v=R9gxQ4ZeqHs
Jest Tina/Katherine Waterston... 😛
Cytat z Marek Pilarski data 30 marca, 2022, 07:48Dzisiaj śniło mi się, że trzecia część FB zebrała bardzo dobre recenzje. xD
Dzisiaj śniło mi się, że trzecia część FB zebrała bardzo dobre recenzje. xD
Cytat z Mierzwiak data 30 marca, 2022, 08:42Cytat z Marek Pilarski data marzec 30, 2022, 07:48Dzisiaj śniło mi się, że trzecia część FB zebrała bardzo dobre recenzje. xD
Chwaliły rewolucyjny dla tego typu kina wątek gejowski? 🙂
Cytat z Marek Pilarski data marzec 30, 2022, 07:48Dzisiaj śniło mi się, że trzecia część FB zebrała bardzo dobre recenzje. xD
Chwaliły rewolucyjny dla tego typu kina wątek gejowski? 🙂
Cytat z Marek Pilarski data 30 marca, 2022, 09:21Widziałem tylko ponad 90% na pomidorkach. 😉
Widziałem tylko ponad 90% na pomidorkach. 😉
Cytat z Mierzwiak data 30 marca, 2022, 09:4590%!? Riposta In your dreams! nigdy nie była bardziej adekwatna 🙂
90%!? Riposta In your dreams! nigdy nie była bardziej adekwatna 🙂
Cytat z Szaman data 31 marca, 2022, 08:19No nie, niestety. Ale niby jest trochę lepiej, tylko wiadomo jak to jest z tymi opiniami.
https://twitter.com/FilmozercyCOM/status/1509428036848005124?t=9apl6DbjdrAehTPmjIHl9A&s=19
No nie, niestety. Ale niby jest trochę lepiej, tylko wiadomo jak to jest z tymi opiniami.
Nieco ponad tydzień przed premierą „Fantastycznych zwierząt: Tajemnic Dumbledore'a” poznaliśmy pierwsze opinie o kolejnej odsłonie świata magii i czarodziejstwa stworzonego przez J.K. Rowling. https://t.co/oJ72n2xQMd
— Filmozercy.com (@FilmozercyCOM) March 31, 2022
Cytat z Marek Pilarski data 5 kwietnia, 2022, 20:27Cytat z Marek Pilarski data marzec 30, 2022, 09:21Widziałem tylko ponad 90% na pomidorkach.
Jakby przestawić cyferki... 😛
Cytat z Marek Pilarski data marzec 30, 2022, 09:21Widziałem tylko ponad 90% na pomidorkach.
Jakby przestawić cyferki... 😛

Cytat z Marek Pilarski data 5 kwietnia, 2022, 21:10Tak jak ogólnie plakaty tej części uważam za dość paskudne, tak te dwa mi się podobają.. może ze względu na nieco inną kolorystykę.. nie wiem
Tak jak ogólnie plakaty tej części uważam za dość paskudne, tak te dwa mi się podobają.. może ze względu na nieco inną kolorystykę.. nie wiem

Cytat z Mierzwiak data 6 kwietnia, 2022, 06:26Mugol Kowalski trzymający różdżkę jak reszta, ale bez magicznego promienia, to zabawny motyw.
Mugol Kowalski trzymający różdżkę jak reszta, ale bez magicznego promienia, to zabawny motyw.
Cytat z Marek Pilarski data 6 kwietnia, 2022, 06:42Nawet tego nie zauważyłem. 😉
Nawet tego nie zauważyłem. 😉
Cytat z Mierzwiak data 12 kwietnia, 2022, 21:39https://www.hollywoodreporter.com/movies/movie-news/fantastic-beasts-3-dumbledore-china-1235128751/
Wystarczyło usunąć dwie linijki dialogu i nagle okrzyknięty przez Grace Randolph rewolucyjny i przełomowy gejowski romans przestał istnieć. Śmieszne biorąc pod uwagę jak jednocześnie kręciła nosem na Eternals, którego bohater miał męża z którym wspólnie wychowywał dziecko a film pokazał ich pocałunek.
Ta baba ma niepokolei w głowie.
https://www.hollywoodreporter.com/movies/movie-news/fantastic-beasts-3-dumbledore-china-1235128751/
Wystarczyło usunąć dwie linijki dialogu i nagle okrzyknięty przez Grace Randolph rewolucyjny i przełomowy gejowski romans przestał istnieć. Śmieszne biorąc pod uwagę jak jednocześnie kręciła nosem na Eternals, którego bohater miał męża z którym wspólnie wychowywał dziecko a film pokazał ich pocałunek.
Ta baba ma niepokolei w głowie.
Cytat z Szaman data 12 kwietnia, 2022, 21:43Jak to było? Łaska kibica na pstrym koniu jeździ? 🙂 Ale mnie też Grace od jakiegoś czasu męczy, coraz rzadziej do niej zaglądam.
Jak to było? Łaska kibica na pstrym koniu jeździ? 🙂 Ale mnie też Grace od jakiegoś czasu męczy, coraz rzadziej do niej zaglądam.