Hyde Park
Cytat z Marek Pilarski data 9 listopada, 2020, 18:15Myślę, że jest spora różnica między obawami przed ewentualnymi efektami ubocznymi a wierzeniem w teorie spiskowe mówiące o wszczepianiu czipów Billa Gatesa i przejęciu kontroli nad ludźmi i światem. 😉
Myślę, że jest spora różnica między obawami przed ewentualnymi efektami ubocznymi a wierzeniem w teorie spiskowe mówiące o wszczepianiu czipów Billa Gatesa i przejęciu kontroli nad ludźmi i światem. 😉
Cytat z Marek Pilarski data 9 listopada, 2020, 18:22Co do reklam Media Expert. Tę nową z "Zakręconą" słyszałem pierwszy raz w radio, i byłem trochę zdziwiony, że zaprosili Reni Jusis, choć nie byłem na 100% pewien, czy to ona. Reni nie jest chyba obecnie w mainstreamie, kojarzę jeden z jej niedawnych utworów, który był grany przez stacje radiowe dopiero po remiksie Gromeego, ale to też już bodajże dwa lata temu. Więc nie rozpoznałem, że to Cleo. Ona faktycznie jest chyba ogólnie popularna wśród młodszych, a ta jej irytująca piosenka z zeszłego roku ma 81 mln wyświetleń.
Co do reklam Media Expert. Tę nową z "Zakręconą" słyszałem pierwszy raz w radio, i byłem trochę zdziwiony, że zaprosili Reni Jusis, choć nie byłem na 100% pewien, czy to ona. Reni nie jest chyba obecnie w mainstreamie, kojarzę jeden z jej niedawnych utworów, który był grany przez stacje radiowe dopiero po remiksie Gromeego, ale to też już bodajże dwa lata temu. Więc nie rozpoznałem, że to Cleo. Ona faktycznie jest chyba ogólnie popularna wśród młodszych, a ta jej irytująca piosenka z zeszłego roku ma 81 mln wyświetleń.
Cytat z Marek Pilarski data 9 listopada, 2020, 18:23https://marketingprzykawie.pl/espresso/zakrecona-cleo-w-media-expert/
"Piosenkarka Cleo poinformowała, że została dyrektorem artystycznym w Media Expert. Ma zająć się kreacją oraz warstwą artystyczną reklam. Występuje także w reklamie sieci sklepów."
OOOOOOKEEEEEEJJJ...
"Piosenkarka Cleo poinformowała, że została dyrektorem artystycznym w Media Expert. Ma zająć się kreacją oraz warstwą artystyczną reklam. Występuje także w reklamie sieci sklepów."
OOOOOOKEEEEEEJJJ...
Cytat z Szaman data 9 listopada, 2020, 18:26Jest zatem niewielka szansa, że to ostatnia z serii reklam-przeróbek po Lisowskiej, Chylińskiej, Budce Suflera i Cleo.
Jest zatem niewielka szansa, że to ostatnia z serii reklam-przeróbek po Lisowskiej, Chylińskiej, Budce Suflera i Cleo.
Cytat z Mierzwiak data 9 listopada, 2020, 18:36Fakt że musi pasożytować na starych hitach innego wykonawcy wiele mówi o jej własnej twórczości 🙂 (dla mnie są to niesłuchalne potworki) Ogólnie jest u nas taka dziwna tradycja, charakterystyczna chociażby dla tych wszystkich obciachowych koncertów Sylwestrowych, że wykonuje się cudze przeboje. Efekty tego bywają, jak wiemy, katastrofalne 🙂
https://youtu.be/aZsYZpVCNjg
-
Skoro już przy reklamach jesteśmy - sposób w jaki korporacje zareagowały na pandemię był dla mnie dość żenujący (teraz już się pogubili i tak np. w szczycie zachorowań w PL mamy reklamy z ludźmi bawiącymi się w pubach), natomiast chyba jeszcze bardziej godne politowania jest to silenie się na pokazanie, że "siedzimy w tym wszystkim razem". Zwróciliście uwagę jak nadużywa się teraz w reklamach zaimka my?
Fakt że musi pasożytować na starych hitach innego wykonawcy wiele mówi o jej własnej twórczości 🙂 (dla mnie są to niesłuchalne potworki) Ogólnie jest u nas taka dziwna tradycja, charakterystyczna chociażby dla tych wszystkich obciachowych koncertów Sylwestrowych, że wykonuje się cudze przeboje. Efekty tego bywają, jak wiemy, katastrofalne 🙂
-
Skoro już przy reklamach jesteśmy - sposób w jaki korporacje zareagowały na pandemię był dla mnie dość żenujący (teraz już się pogubili i tak np. w szczycie zachorowań w PL mamy reklamy z ludźmi bawiącymi się w pubach), natomiast chyba jeszcze bardziej godne politowania jest to silenie się na pokazanie, że "siedzimy w tym wszystkim razem". Zwróciliście uwagę jak nadużywa się teraz w reklamach zaimka my?
Cytat z Szaman data 9 listopada, 2020, 19:15Jest od kilku lat marketingowa moda na to aby korporacja miała osobowość. Zatem do wcześniej już obecnych form wyrażania podziękowań, kondolencji itd doszły formy bardziej zaawansowane: korporacja ma świadomość społeczną, poglądy polityczne, a wreszcie ostatecznie staje się Twoim kumplem w wyprawie do baru i podkreśla "my" jak jakiś Skynet 🙂 Mam tylko nadzieję, że nie przedobrzą, bo coś czuję, że gdy koronawirus będzie obecny w reklamach, serialach i najróżniejszych filmach to uleje mi się niczym niemowlakowi. Nie miałem wrażenia przesytu w popkulturze po ostatnim tak wielkim wydarzeniu o oddziaływaniu globalnym jakim było chyba World Trade Center.
Ciekawe jest to obrzydzanie piosenek w reklamach, na przykład do dzisiaj INXS kojarzy mi się z reklamą Plusa, Moby z reklamą Renault i nie dostaję z tego powodu drgawek. Wszyscy wykonawcy/właściciele praw autorskich którzy sprzedali swoje utwory do Media Expert dokonali na nich morderstwa ze szczególnym okrucieństwem.
Jest od kilku lat marketingowa moda na to aby korporacja miała osobowość. Zatem do wcześniej już obecnych form wyrażania podziękowań, kondolencji itd doszły formy bardziej zaawansowane: korporacja ma świadomość społeczną, poglądy polityczne, a wreszcie ostatecznie staje się Twoim kumplem w wyprawie do baru i podkreśla "my" jak jakiś Skynet 🙂 Mam tylko nadzieję, że nie przedobrzą, bo coś czuję, że gdy koronawirus będzie obecny w reklamach, serialach i najróżniejszych filmach to uleje mi się niczym niemowlakowi. Nie miałem wrażenia przesytu w popkulturze po ostatnim tak wielkim wydarzeniu o oddziaływaniu globalnym jakim było chyba World Trade Center.
Ciekawe jest to obrzydzanie piosenek w reklamach, na przykład do dzisiaj INXS kojarzy mi się z reklamą Plusa, Moby z reklamą Renault i nie dostaję z tego powodu drgawek. Wszyscy wykonawcy/właściciele praw autorskich którzy sprzedali swoje utwory do Media Expert dokonali na nich morderstwa ze szczególnym okrucieństwem.
Cytat z Mierzwiak data 9 listopada, 2020, 21:22https://m.facebook.com/damian.maliszewski.56/posts/10158069815543772?d=m
Okej 🙂
https://m.facebook.com/damian.maliszewski.56/posts/10158069815543772?d=m
Okej 🙂
Cytat z Szaman data 9 listopada, 2020, 21:26Ależ to musi być dla lekarza beznadziejne uczucie gdy poucza go osoba po nieukończonym Technikum Ogrodniczo-Pszczelarskim. Rozumiem, że pod wpływem różnych kombinacji zdarzeń z ostatniego roku może zacząć uciskać czapeczka foliowa. Staram się zrozumieć takich ludzi, ich lęki, obawy, sposoby myślenia, uważam, że analiza teorii spiskowej jest niezłym ćwiczeniem logicznym. Ale statyści w szpitalach? Naprawdę?
Ależ to musi być dla lekarza beznadziejne uczucie gdy poucza go osoba po nieukończonym Technikum Ogrodniczo-Pszczelarskim. Rozumiem, że pod wpływem różnych kombinacji zdarzeń z ostatniego roku może zacząć uciskać czapeczka foliowa. Staram się zrozumieć takich ludzi, ich lęki, obawy, sposoby myślenia, uważam, że analiza teorii spiskowej jest niezłym ćwiczeniem logicznym. Ale statyści w szpitalach? Naprawdę?
Cytat z Marek Pilarski data 9 listopada, 2020, 21:39Opole przeprasza za Edytę Górniak.
Opole przeprasza za Edytę Górniak.
Cytat z Mierzwiak data 9 listopada, 2020, 22:15Mnie rewelacje pani Edyty G. nie dziwią, wydają mi się wręcz naturalne w przypadku osoby która ujawniła, że Paul Walker zginął w wyniku trafienia w auto którym jechał rakiety wystrzelonej z drona. #pamiętamy #tobyłzamach
Kiedyś czytałem że nadużywanie botoksu może prowadzić do uszkodzenia mózgu, także...
Mnie rewelacje pani Edyty G. nie dziwią, wydają mi się wręcz naturalne w przypadku osoby która ujawniła, że Paul Walker zginął w wyniku trafienia w auto którym jechał rakiety wystrzelonej z drona. #pamiętamy #tobyłzamach
Kiedyś czytałem że nadużywanie botoksu może prowadzić do uszkodzenia mózgu, także...
Cytat z Marek Pilarski data 9 listopada, 2020, 22:43O jej wypowiedzi na temat wypadku Paula Walkera nie słyszałem 🙂
O jej wypowiedzi na temat wypadku Paula Walkera nie słyszałem 🙂
Cytat z Ernest Kubica data 9 listopada, 2020, 23:15Z nią ogólnie coś ostatnio jest nie tak. W Voice of Poland też jakieś kontrowersyjne decyzje miała odnośnie uczestników ze swojej drużyny. Nie oglądałem, ale startował koleś który uczy śpiewu w szkole muzycznej w moim mieście i ostro po niej jechali na forach bo go odrzuciła, a podobno dobrze zaśpiewał. A tu zdziwinie wszystkich w studiu, że też kogoś odrzuciła.
Z nią ogólnie coś ostatnio jest nie tak. W Voice of Poland też jakieś kontrowersyjne decyzje miała odnośnie uczestników ze swojej drużyny. Nie oglądałem, ale startował koleś który uczy śpiewu w szkole muzycznej w moim mieście i ostro po niej jechali na forach bo go odrzuciła, a podobno dobrze zaśpiewał. A tu zdziwinie wszystkich w studiu, że też kogoś odrzuciła.
Cytat z robgordon data 10 listopada, 2020, 00:06W ostatnim odcinku Voice'a był tzw. nokaut. Każdy trener wybierał 4 zawodników do dalszej rundy ze swojego 7-osobowego zespołu. Edyta wyrzuciła dziewczynę, która w mojej ocenie była najlepsza z jej zespołu, a wg innych trenerów jedną z najlepszych i na 100% powinna zostać w tej czwórce. Nie wiadomo dlaczego Górniak się jej pozbyła. Nie mam pomysłów.
W ostatnim odcinku Voice'a był tzw. nokaut. Każdy trener wybierał 4 zawodników do dalszej rundy ze swojego 7-osobowego zespołu. Edyta wyrzuciła dziewczynę, która w mojej ocenie była najlepsza z jej zespołu, a wg innych trenerów jedną z najlepszych i na 100% powinna zostać w tej czwórce. Nie wiadomo dlaczego Górniak się jej pozbyła. Nie mam pomysłów.
Cytat z Ernest Kubica data 10 listopada, 2020, 00:16https://www.youtube.com/watch?v=RJK02tcqzbk
Cytat z Mierzwiak data 10 listopada, 2020, 00:21Cytat z robgordon data Listopad 10, 2020, 00:06Nie wiadomo dlaczego Górniak się jej pozbyła. Nie mam pomysłów.
Może była Żydówką?
https://gwiazdy.wp.pl/edyta-gorniak-opublikowala-post-ktorym-urazila-wiele-osob-michal-pirog-skomentowal-6570899334925088a
Cytat z robgordon data Listopad 10, 2020, 00:06Nie wiadomo dlaczego Górniak się jej pozbyła. Nie mam pomysłów.
Może była Żydówką?
Cytat z Szaman data 12 listopada, 2020, 17:34Nie wiem kto to jest, ale walnęli mu przepiękną "klepsydrę", praktycznie gotowy napis na nagrobku 😀
https://twitter.com/DEADLINE/status/1326923578135212032
Nie wiem kto to jest, ale walnęli mu przepiękną "klepsydrę", praktycznie gotowy napis na nagrobku 😀
Israel Horovitz Dies: Prolific Playwright, Screenwriter Accused Of Sexual Abuse Was 81 https://t.co/PJcTeCVjq8
— Deadline Hollywood (@DEADLINE) November 12, 2020
Cytat z Marek Pilarski data 12 listopada, 2020, 18:30The Weeknd będzie tegoroczną gwiazdą Super Bowl. Wybór dobry, ma na koncie największy hit i jeden z najlepiej się sprzedających się albumów roku. no i show też potrafi zrobić.
https://variety.com/2020/music/news/the-weeknd-super-bowl-halftime-show-1234830214/
The Weeknd będzie tegoroczną gwiazdą Super Bowl. Wybór dobry, ma na koncie największy hit i jeden z najlepiej się sprzedających się albumów roku. no i show też potrafi zrobić.
https://variety.com/2020/music/news/the-weeknd-super-bowl-halftime-show-1234830214/
Cytat z robgordon data 18 listopada, 2020, 14:34Elisabeth Perkins kończy dziś 60 lat. Niestety musiała sobie wstrzyknąć co nieco, bo na najnowszych zdjęciach trudno ją poznać.
Elisabeth Perkins kończy dziś 60 lat. Niestety musiała sobie wstrzyknąć co nieco, bo na najnowszych zdjęciach trudno ją poznać.