aby założyć posty i tematy.

Hyde Park

PreviousPage 104 of 244Next

Och, kolejny cyniczno-sarkastyczny inteligęt który z konta na tłiterze Celnie Komentuje Rzeczywistość. (nawet feministkom się tam obrywa! oryginalne)

Co takiego ładnie wypunktował? Bo jak dla mnie tymi przykładami z mydłem i cegłą zrobił z siebie większego idiotę niż wydaje mu się, że są te dziewczyny, dalej już nie czytałem, trzeba jednak szanować swój czas. I oczy 🙂

Sugerować skąd się u niektórych bierze taka nerwowa reakcja ilekroć pojawia się temat rasizmu nawet nie zamierzam, to byłoby zbyt proste. (Żeby nie było nieporozumień, odnoszę się do pana z tłitera)

W 2019 roku ktoś stworzył taki wykres i przy ostatniej partnerce też się sprawdził

Też lubicie gdy You Tube ucina nagłówki i wychodzą takie śmieszne, wyrwane z kontekstu tytuły? 🙂

Szaman has reacted to this post.
Szaman
Cytat z Ernest Kubica data sierpień 31, 2022, 20:59

W 2019 roku ktoś stworzył taki wykres i przy ostatniej partnerce też się sprawdził

Jak w piosence Taylor Swift o jej związku ze starszym Gyllenhaalem, który ma podobny gust do Leo:

And I was never good at telling jokes, but the punch line goes
“I’ll get older, but your lovers stay my age”

O co znowu, do cholery, chodzi? Rany, jaka super zabawa!

Jak na to, że nie rozumiem większości tego, co mówi, to jest to jednak mimo wszystko dość ciekawe 😛

Taka poznańska sytuacja

Spoiler

nie ma się z czego śmiać, to wcale nie jest śmieszne...

.

.

.

.

.

.

no dobra, trochę jest

Cytat z Fandorin data wrzesień 2, 2022, 23:07

Taka poznańska sytuacja

Spoiler

nie ma się z czego śmiać, to wcale nie jest śmieszne...

.

.

.

.

.

.

no dobra, trochę jest

Niezłe. Polska w jednym obrazku.

Moje okolice. Często widuję ekipę wracając z pracy.

Poznań miasto doznań. Ta  Pani trochę zaburza kompozycje dzieła

@mierzwiak widzę walczysz z wiatrakami :p

Oj tam, zaledwie kilka strzałów w kierunku autora wyjątkowo głupiej wypowiedzi którą skomentowałeś 🙂 Brakło by życia gdyby chcieć odpisywać każdemu idiocie 😛

Kuba has reacted to this post.
Kuba

Zapoznałeś przynajmniej się z typowym odbiorca Drwala Rębajło i Nerdotic którzy przejęli polski dyskurs kulturowy wraz z premierą RoP 😛

Cóż za zaszczyt 🙂

W nawiązaniu do zwiastuna tego serialu o powodzi.. ostatnio oglądałem materiał właśnie o powodzi w 1997 roku na kanale Ciekawe historie, i tam też jest poruszany wątek wyszadzania wałów przed Wrocławiem, tak jak w tym serialu. Nie widać tam jednak nigdzie żadnej blondyny. 😛

Chyba ostatnie jej zdjęcie 🙂

Ten niesamowity moment gdy epoka mija na naszych oczach.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Zauważyliście trend zgodnie z którym przygrywająca w reklamach "muzyka" coraz częściej  przypomina coś, czego można by używać w torturach? (czytaj: dopasowana jest do tego, czego dzisiaj słucha młodzież)

Nagle Sławomir śpiewający w reklamie Shopee brzmi po prostu przyjemnie.

U mnie gangsterzy nie doszliby nawet do etapu wyrywania paznokci 🙂 Chyba im się grupy fokusowe odmłodziły. To już wolałem ten trend z przerabianiem starych przebojów, on też teraz wydaje się bardzo miły.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Śniło mi się wczoraj, że na forum udzielał się ktoś znany, ale nie pamiętam kto, chyba jakiś dziennikarz filmowy. 🙂

PreviousPage 104 of 244Next