Hyde Park
Cytat z Mierzwiak data 2 czerwca, 2023, 09:49Mrozu przeszedł ciekawą ewolucję.
Pamiętacie jeszcze tego potworka który miał go wykreować na polskiego Timberlake'a czy coś w tym stylu?
https://www.youtube.com/watch?v=1YM_ZJatPwI
Mrozu przeszedł ciekawą ewolucję.
Pamiętacie jeszcze tego potworka który miał go wykreować na polskiego Timberlake'a czy coś w tym stylu?
Cytat z Marek Pilarski data 2 czerwca, 2023, 09:56Tak, chyba nawet pisaliśmy o tym już kiedyś. 😉
Tak, chyba nawet pisaliśmy o tym już kiedyś. 😉
Cytat z Szaman data 2 czerwca, 2023, 10:02Cytat z Marek Pilarski data czerwiec 2, 2023, 09:46Cytat z Szaman data czerwiec 2, 2023, 09:32Mi przeszkadza tylko tekst. Nie wiem dla kogo mieliby wrzucać do radia w 2023 roku rockową piosenkę
Takie Maneskin grają jednak dość często w Esksch i innych. Pewnie są jeszcze inne rockowe nowości, które teraz nie przychodzą mi do głowy.
Nie pytaj mnie o moje zdanie na temat Maneskin, bo jest bardzo niepopularne 😀 dla mnie to plastik taki, że przy tym Nickelback to drapieżny heavy metal 🙂
Cytat z Marek Pilarski data czerwiec 2, 2023, 09:46Cytat z Szaman data czerwiec 2, 2023, 09:32Mi przeszkadza tylko tekst. Nie wiem dla kogo mieliby wrzucać do radia w 2023 roku rockową piosenkę
Takie Maneskin grają jednak dość często w Esksch i innych. Pewnie są jeszcze inne rockowe nowości, które teraz nie przychodzą mi do głowy.
Nie pytaj mnie o moje zdanie na temat Maneskin, bo jest bardzo niepopularne 😀 dla mnie to plastik taki, że przy tym Nickelback to drapieżny heavy metal 🙂
Cytat z Szaman data 2 czerwca, 2023, 10:06Ps. W sumie to mi Kroeger na nerwy nie działa, mieli zjadliwe dwie pierwsze płyty, potem im się odechciało, a potem mi się odechciało ich śledzić i na przykład ostatnio, po 17 latach zorientowałem się, że zmienili perkusistę 🙂
Ps. W sumie to mi Kroeger na nerwy nie działa, mieli zjadliwe dwie pierwsze płyty, potem im się odechciało, a potem mi się odechciało ich śledzić i na przykład ostatnio, po 17 latach zorientowałem się, że zmienili perkusistę 🙂
Cytat z robgordon data 2 czerwca, 2023, 14:11Szaman, nie poddawaj się. Jakby co pamiętaj, pierwsze koty za płoty 😉
https://www.youtube.com/watch?v=5Xn9W-HSCCM
Szaman, nie poddawaj się. Jakby co pamiętaj, pierwsze koty za płoty 😉
Cytat z Szaman data 2 czerwca, 2023, 14:22Łezka w oku, tyle czasu tego nie słyszałem. Kiedyś puszczaliśmy do wódki 😀
Łezka w oku, tyle czasu tego nie słyszałem. Kiedyś puszczaliśmy do wódki 😀
Cytat z robgordon data 2 czerwca, 2023, 14:52Cytat z Szaman data czerwiec 2, 2023, 14:22Łezka w oku, tyle czasu tego nie słyszałem. Kiedyś puszczaliśmy do wódki
Ja poznałem to dopiero właśnie przed chwilą. Nie wybaczę sobie. Ile chwil przy wódce utraconych 😉
Cytat z Szaman data czerwiec 2, 2023, 14:22Łezka w oku, tyle czasu tego nie słyszałem. Kiedyś puszczaliśmy do wódki
Ja poznałem to dopiero właśnie przed chwilą. Nie wybaczę sobie. Ile chwil przy wódce utraconych 😉
Cytat z Mierzwiak data 2 czerwca, 2023, 15:09A cóż to się dzieje wokół sędziego Marciniaka?
Cancel culture na dobre zawitało nad Wisłę?
A cóż to się dzieje wokół sędziego Marciniaka?
Cytat z Szaman data 2 czerwca, 2023, 15:47Jeśli zawitało, wieloletnia działalność stowarzyszenia Nigdy więcej znajdzie swoje prawdziwe powołanie. Nie jestem tylko pewien, czy gdy wreszcie wejdą do mainstreamu to ludzie będą zachwyceni.
Jeśli zawitało, wieloletnia działalność stowarzyszenia Nigdy więcej znajdzie swoje prawdziwe powołanie. Nie jestem tylko pewien, czy gdy wreszcie wejdą do mainstreamu to ludzie będą zachwyceni.
Cytat z Szaman data 2 czerwca, 2023, 15:54https://twitter.com/AdamSlawinski/status/1664535856609124352?t=OeHtfc0I5tbO7LGkmcK7RQ&s=19
https://twitter.com/AdamSlawinski/status/1664535856609124352?t=OeHtfc0I5tbO7LGkmcK7RQ&s=19
Cytat z Mierzwiak data 2 czerwca, 2023, 16:20Wiem że miało tu nie być polityki, a jeśli już to ograniczonej do niezbędnego (?) minimum, ale widzę tu "najlepsze" wzorce zza Oceanu i jest w tym coś niezwykle smutnego, bo z jednej strony płaczemy nad umierającą na naszych oczach demokracją i wolnością, z drugiej niszczymy kogoś dlatego, że ma odmienne poglądy.
Wiem że miało tu nie być polityki, a jeśli już to ograniczonej do niezbędnego (?) minimum, ale widzę tu "najlepsze" wzorce zza Oceanu i jest w tym coś niezwykle smutnego, bo z jednej strony płaczemy nad umierającą na naszych oczach demokracją i wolnością, z drugiej niszczymy kogoś dlatego, że ma odmienne poglądy.
Cytat z Ernest Kubica data 2 czerwca, 2023, 16:59Cytat z Szaman data czerwiec 2, 2023, 14:22Łezka w oku, tyle czasu tego nie słyszałem. Kiedyś puszczaliśmy do wódki
To bardziej brzmi jak utwór do słuchania pod celą, bo jak próbuję sobie wyobrazić ilość alkoholu jaką bym musiał wypić przy słuchaniu tego, to jest on poza moimi możliwościami.
Cytat z Szaman data czerwiec 2, 2023, 14:22Łezka w oku, tyle czasu tego nie słyszałem. Kiedyś puszczaliśmy do wódki
To bardziej brzmi jak utwór do słuchania pod celą, bo jak próbuję sobie wyobrazić ilość alkoholu jaką bym musiał wypić przy słuchaniu tego, to jest on poza moimi możliwościami.
Cytat z Fandorin data 2 czerwca, 2023, 17:15Cytat z Mierzwiak data czerwiec 2, 2023, 15:09A cóż to się dzieje wokół sędziego Marciniaka?
Przesadzasz. Do żadnego zcancelowania nie doszło i raczej nigdy nie było na to żadnych szans. Jedyne zagrożenie, jakie ja widzę w tym wydarzeniu, polega na jakości "dziennikarstwa", które na podstawie opinii wydanej przez stowarzyszenie wykonujące swoją robotę (czy się z nią zgadzamy, czy nie to już inna sprawa) nakręciło aferę podchwyconą przez "obrońców zdrowego rozsądku" w Tymkraju. Marciniak może sobie posiadać dowolne poglądy, ale jako osoba publiczna powinien uważniej podejmować decyzje o swojej działalności pozasportowej (w tym przypadku o udziale w imprezie promującej kontrowersyjnego polityka).
Zresztą, widzę że już pan sędzia wydał oświadczenie, w którym odcina się od tego środowiska. Brawo! Koniec sensacji, można się rozejść.
Cytat z Mierzwiak data czerwiec 2, 2023, 15:09A cóż to się dzieje wokół sędziego Marciniaka?
Przesadzasz. Do żadnego zcancelowania nie doszło i raczej nigdy nie było na to żadnych szans. Jedyne zagrożenie, jakie ja widzę w tym wydarzeniu, polega na jakości "dziennikarstwa", które na podstawie opinii wydanej przez stowarzyszenie wykonujące swoją robotę (czy się z nią zgadzamy, czy nie to już inna sprawa) nakręciło aferę podchwyconą przez "obrońców zdrowego rozsądku" w Tymkraju. Marciniak może sobie posiadać dowolne poglądy, ale jako osoba publiczna powinien uważniej podejmować decyzje o swojej działalności pozasportowej (w tym przypadku o udziale w imprezie promującej kontrowersyjnego polityka).
Zresztą, widzę że już pan sędzia wydał oświadczenie, w którym odcina się od tego środowiska. Brawo! Koniec sensacji, można się rozejść.
Cytat z Ernest Kubica data 2 czerwca, 2023, 17:25Męskie granie i kadr z Pan Kleks w kosmosie
Męskie granie i kadr z Pan Kleks w kosmosie
Dodane pliki:Cytat z Szaman data 2 czerwca, 2023, 17:56Cytat z Fandorin data czerwiec 2, 2023, 17:15Cytat z Mierzwiak data czerwiec 2, 2023, 15:09A cóż to się dzieje wokół sędziego Marciniaka?
Pytanie czy gdy Mentzen prowadzi działalność biznesową to prowadzi zawsze działalność polityczną. Sam nie wiem. Pytaniem jest też czy to taka świetna utopia jest w której biletem do określonych aktywności społecznych jest określona zgodność poglądów. Nie brzmi to zbyt dobrze.
Cytat z Fandorin data czerwiec 2, 2023, 17:15Cytat z Mierzwiak data czerwiec 2, 2023, 15:09A cóż to się dzieje wokół sędziego Marciniaka?
Pytanie czy gdy Mentzen prowadzi działalność biznesową to prowadzi zawsze działalność polityczną. Sam nie wiem. Pytaniem jest też czy to taka świetna utopia jest w której biletem do określonych aktywności społecznych jest określona zgodność poglądów. Nie brzmi to zbyt dobrze.
Cytat z Szaman data 2 czerwca, 2023, 17:58Cytat z Ernest Kubica data czerwiec 2, 2023, 16:59Cytat z Szaman data czerwiec 2, 2023, 14:22Łezka w oku, tyle czasu tego nie słyszałem. Kiedyś puszczaliśmy do wódki
Ależ to ma autentycznie porywający, słodko-gorzki refren który podsumowuje wszystkie znoje i trudy z całego tygodnia 🙂
Cytat z Ernest Kubica data czerwiec 2, 2023, 16:59Cytat z Szaman data czerwiec 2, 2023, 14:22Łezka w oku, tyle czasu tego nie słyszałem. Kiedyś puszczaliśmy do wódki
Ależ to ma autentycznie porywający, słodko-gorzki refren który podsumowuje wszystkie znoje i trudy z całego tygodnia 🙂
Cytat z Ernest Kubica data 2 czerwca, 2023, 18:05Czy to by oznaczało, że jeśli Konfederacja wygrałaby wybory to polskie kluby zostaną wykluczone z rozgrywek UEFA, gdyby polski związek przyjął od takiego rządu jakiekolwiek dofinansowanie?
Czy to by oznaczało, że jeśli Konfederacja wygrałaby wybory to polskie kluby zostaną wykluczone z rozgrywek UEFA, gdyby polski związek przyjął od takiego rządu jakiekolwiek dofinansowanie?
Cytat z Szaman data 2 czerwca, 2023, 18:05Ps. Jeszcze co do Marciniaka. O takimi zachowaniami nigdy nie zmienią świata, najwyżej partia bliska ich sercu nie wejdzie znowu do Sejmu, tak jak w 15 roku. Afery z dupy nie sprawią, że np. wizerunek twardego dresa przestanie być pożądany przez kobiety i budzący podziw wśród mężczyzn. Tutaj tkwi pole do zmiany. A nie w durnowatej działalności warszawskich, kanapowych fundacyjek od lat przyssanych do samorządowego i zagranicznego cycka.
Ps. Jeszcze co do Marciniaka. O takimi zachowaniami nigdy nie zmienią świata, najwyżej partia bliska ich sercu nie wejdzie znowu do Sejmu, tak jak w 15 roku. Afery z dupy nie sprawią, że np. wizerunek twardego dresa przestanie być pożądany przez kobiety i budzący podziw wśród mężczyzn. Tutaj tkwi pole do zmiany. A nie w durnowatej działalności warszawskich, kanapowych fundacyjek od lat przyssanych do samorządowego i zagranicznego cycka.
Cytat z Fandorin data 2 czerwca, 2023, 18:16Ale przecież to nie fundacja Nigdy Więcej nakręciła aferę. Nakręciły ją media a podłapali domorośli "Polske szkalujo" patrioci.
Ale przecież to nie fundacja Nigdy Więcej nakręciła aferę. Nakręciły ją media a podłapali domorośli "Polske szkalujo" patrioci.
Cytat z Szaman data 2 czerwca, 2023, 18:20Złozyła donos czy jak to nazwać do UEFA. Skuteczny, bo łysy jeszcze w nocy został zwolniony, ale rano rudy pan wstał, przeciągnął się we włoskiej rezydencji i zakasał rękawy 🙂
Złozyła donos czy jak to nazwać do UEFA. Skuteczny, bo łysy jeszcze w nocy został zwolniony, ale rano rudy pan wstał, przeciągnął się we włoskiej rezydencji i zakasał rękawy 🙂