aby założyć posty i tematy.

Hyde Park

PreviousPage 132 of 244Next

Pamiętam to niestety. Ale w tamtych czasach pełno było takiego shitu.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Wystartował plagiat twittera od Marka Z, tu na przykładzie Discussing Film:

https://www.threads.net/@discussingfilm

Yaaaaaaaay.

Czemu mi to działa? Miało nie działać w Polsce. Dlatego, że wchodzę z Opery na telefonie?

Przy okazji, My Adventures with Superman, ewidentnie kolejne posty sponsorowane na tej stronie, od kilku dni prześcigają się w twittach o tym serialu.

Ps. To kolejna okazja do pokiwania z niedowierzaniem jak łatwo zapomniano grzechy Zuckerberga, bo pojawił się Musk 🙂

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Jakoś tak jej utwory nie zgrywają mi się kolorystycznie z Barbie

Zrobią z nią tak aby się zgrywało 🙂

To jeszcze nie koniec

Jakieś typy?

Łysy z Aquy 🙂

Prędzej z Marvela albo Brazzers. 😛

Nie sądzę, że będzie to Gaga, z którą Ronson współpracował i która ma dobre układy z Warner Bros., bo jednak w sumie odebrała Margot rolę Harley Quinn, ale na jej ostatnim albumie jest utwór, który tematycznie całkiem nieźle pasowałby do tego filmu. Ktoś go chyba nawet podłożył do któregoś ze zwiastunów.

To będzie Beyonce. Zawsze gdy ktoś w Ameryce dostaje takich spazmów, to chodzi o Beyonce 🙂

Też o tym pomyślałem.

A odnośnie Beyonce.. zauważyłem ostatnio, że na Instagramie ma ponad 300 mln obserwujących, a komentarzy i polubień zdjęć jest u niej jak na koncie poniżej 50 mln obserwujących. Czy to oznacza, że poza Zendayą i Tomem Hollandem obserwuje ją bardzo dużo botów?

Pewnie z Indii i innych tego typu farm. Ale zauważyłem też, że ludzie tak chętnie nie odlajkowują i może po prostu Beyonce ma wielu obserwujących dla których była fascynacją 10-20 lat temu, a teraz nawet nie chce im się jej odklikać.

Bardzo wiarygodne zdjęcia 🙂

Taylor Swift wystąpi na Narodowym... 1, 2 i 3 sierpnia 2024 (!!!)

https://www.antyradio.pl/muzyka/Koncerty/to-rekord-wszech-czasow-wystapi-na-pge-narodowym-3-dni-z-rzedu?fbclid=IwAR1oWlgrFRDrJa6oRtc23DuwI7Fpw2_0v9RN_tfXyFbXM2FC4eDT5ZxX648

Klikając po You Tubie uświadomiłem sobie, że znam tylko jedną piosenkę- Shake it Off z 3 mld wyświetleń. Czuję się jakbym żył na jakiejś osobnej planecie 🙂 Nic z tego co klikałem mnie nie zachęciło.

Ja znam więcej, ale lubię właśnie chyba tylko Shake It Off, pewnie kilka tysięcy wyświetleń jest ode mnie, ale na koncert się nie wybieram 😛

Tutaj z kolei 50 lat przejechane na dwóch hitach (Hotel California i New Kid in Town), oraz jednym, solowym przeboju wokalisty (Boys of Summer). Można? Można. No chyba, że się mylę.

Cytat z Szaman data lipiec 6, 2023, 20:32

Tutaj z kolei 50 lat przejechane na dwóch hitach (Hotel California i New Kid in Town), oraz jednym, solowym przeboju wokalisty (Boys of Summer). Można? Można. No chyba, że się mylę.

https://twitter.com/DEADLINE/status/1677030307298418689

A najlepiej sprzedającą się ich płytą jest składanka hitów. Która jest też numerem 5 na liście najlepiej sprzedających się albumów ever (ponad 40 mln sprzedanych egzemplarzy).

PreviousPage 132 of 244Next