aby założyć posty i tematy.

Hyde Park

PreviousPage 131 of 244Next

A to już nie są normalne ceny w Krakowie? Bo w Lublinie piwo na mieście za ok 10 zł już raczej nikogo nie dziwi 🙂

A w Lublinie ile kosztuje miś?

Nie zauważyłem 😀 myślałem, że chodzi o jakieś kosmiczne ceny 🙂

Przeklikałem, aż mi się prawie kolacja cofnęła i doszedłem do jednego wniosku- tam brzdąka Aqua (fuck, jest nawet w tytule). Czyli Mattel już nie jest obrażone, czy to była tylko taka miejska legenda?

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

xD

Cytat z Szaman data czerwiec 23, 2023, 21:10

Przeklikałem, aż mi się prawie kolacja cofnęła i doszedłem do jednego wniosku- tam brzdąka Aqua (fuck, jest nawet w tytule). Czyli Mattel już nie jest obrażone, czy to była tylko taka miejska legenda?

https://www.youtube.com/watch?v=CUj2AWEJnwQ

Nie wiem, czy nie jest już obrażone, ale wtedy były chyba nawet procesy w sądzie czy coś, więc chyba byli bardziej niż obrażeni. 😉

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Pewnie obiła się Wam o uszy informacja, że w całym kraju od niedawna nagle i z nieznanej (na dziś) przyczyny umarło sporo kotów. Możliwe, że dopadło to również jednego z moich. Niecałe 3 tygodnie temu gdy moja dziewczyna wróciła z pracy, młodszy z kotów leżał nieżywy przy drzwiach balkonowych. Rano nie miał żadnych objawów, kilka godzin później już nie żył. Miał 2 lata, nie chorował, lubił rozrabiać. Wtedy nie mieliśmy pojęcia co mogło się stać, ale być może właśnie "pomór kotów" jest powodem. Tak więc uważajcie na swoje mruczki, jeśli macie takowe.

Co ciekawe, drugi z kotów nie zachorował.

PS. Moja dziewczyna kilka dni później przeczytała, że nie powinno się nadawać imion po osobach przedwcześnie zmarłych. Mój zmarły kot miał na imię Challa, a imię otrzymał po Czarnej Panterze. Tak że ten.

Mierzwiak

Wyrazy współczucia.

Przykre 🙁

Bardzo współczuję. Nie mam kota, ale dwa mają moi rodzice i wszystkim pękłoby serce.

Ale najgorsze jest to, że nie ma żadnego klucza w tym wszystkim. A skoro nie ma klucza, to jak uchronić futrzanych podopiecznych?

Dzięki chłopaki.

Prowadzą badania, sprawa jest bardzo świeża. Może niedługo coś będzie wiadomo.

Ptasia grypa.

Na to wygląda. A ja dziś zawiozłem drugiego kota na zabieg usunięcia kamienia. Oby się nie zaraził.

Mierzwiak

Ale hity

Grzegorz Turnau nigdy nie był młody, nawet w III klasie liceum.

a Wiesław Tupaczewski był w OTTO wiele lat przed jego powstaniem (straszne to jest, jak on mógł tam wygrać)

Co do OTTO, myślałem ostatnio, że mam zwidy, ale nie, pogodzili się z Makowskim, chociaż nie wszyscy. Ale nie dziwię się, my też jakoś wytrzymujemy w pracy i domach rodzinnych z Makowskimi dla większego dobra 🙂

Mel Brooks kończy dziś 97 lat.

Ej zwariował Musk z tym limitem 600 postów przeczytanych dziennie. To nie jest jakiś żart? I na pewno tyle nie przeczytałem, pół dnia nie było mnie na Twitterze. Chyba wlicza otwarcie jakichś komentarzy i ich liczbę jako przeczytanie.

Grzebałem wczoraj w ziemi i na głębokości 43 metrów trafiłem.na coś, dawno wyrzuciłem z pamięci:

Chyba ludzie na Vivie Plus tego nie zamawiali, bo nie pamiętam 🙂

PreviousPage 131 of 244Next