aby założyć posty i tematy.

Hyde Park

PreviousPage 138 of 244Next

A jest wersja, że śpiewa Miss Friendship? 😀

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Widziałem to niedawno, chyba ktoś reagował na ten występ 😛

James Hetfield skończył w weekend 60 lat.

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Szaman

A słyszeliście może o bransoletkach na koncertach Taylor Swift? 🙂 Kiedyś zajmowałoby się tym Bravo i Popcorn 🙂

Mierzwiak

Newsy w serwisach plotkarskich są jednak głupsze:

Szaman

"Dziennikarka" gazeta.pl kupiła bilet na koncert The Weeknda na Narodowym opisany jako "bez widoku na scenę" i ma pretensje, że miała miejsce bez widoku na scenę.

https://kultura.gazeta.pl/kultura/7,114526,30063262,kupilam-bilet-bez-widoku-na-koncert-the-weeknd-na-narodowym.html#s=BoxOpMT

Scena szła przez prawie cały stadion i 2/3 czasu występował na środku i na końcu, a nie na głównej. Poza tym były telebimy z obu stron głównej sceny.

Szczerze, to żal mi było trochę tych, którzy stali na płycie przy scenie głównej. Pewnie pojawili się najwcześniej że wszystkich, a tylko przez 1/3 byli naprawdę blisko miejsca akcji.

Mierzwiak

Za stary już jestem na taką muzykę (a jeszcze bardziej na tekst), ale jak to usłyszałem w radio to się przeniosłem w czasy szkoły średniej i sale gimnastyczne czy salki Domów Kultury, gdzie licealiści próbowali zaistnieć na lokalnym podwórku. A jak zobaczyłem jeszcze tan zgrabny teledysk to gęba mi się cały czas śmiała - chociaż Panowie wyglądają na trochę starszych licealistów. Jakieś to takie świeże, mimo że w zwrotce Mata, a w refrenie Blink 182

Mierzwiak

Trochę chyba inaczej rozumiemy w muzyce świeżość 😉 Mnie bardziej kojarzy się z wczesnym Happysad lub Hurt (choć patrząc na skład, chłopaki pewnie woleliby byś zestawiani z The Black Keys lub Royal Blood). Ciekaw jestem skąd wziął się tytuł (tym bardziej, że w tekście pojawia się ze 2 pokolenia młodsza Taylor S.). Może dziewczyna była podobna do młodej Francoise? Obiektu westchnień francuskich studentów w czasie rozruchów w '68? Tylko kto dziś ją u nas kojarzy? Raczej nie ci, do których skierowany jest ten numer 😉 Klip w porządku: nawiązania do filmów/seriali, dziewczyna z "Klangora". Kolesia wcześniej nie widziałem, ale jego vibe nasuwa skojarzenia z Charlie Plummerem.

Reklama na początku tego wideo 😀

Boże, co ja obejrzałem 🙂

Mierzwiak

Mila Kunis skończyła 40 lat.

Szaman

@szaman zapisujesz się? 🙂

Po co mam się zapisywać na kurs który sam przygotowałem 🙂

Mierzwiak
Cytat z Ernest Kubica data sierpień 11, 2023, 22:05

Za stary już jestem na taką muzykę (a jeszcze bardziej na tekst), ale jak to usłyszałem w radio to się przeniosłem w czasy szkoły średniej i sale gimnastyczne czy salki Domów Kultury, gdzie licealiści próbowali zaistnieć na lokalnym podwórku. A jak zobaczyłem jeszcze tan zgrabny teledysk to gęba mi się cały czas śmiała - chociaż Panowie wyglądają na trochę starszych licealistów. Jakieś to takie świeże, mimo że w zwrotce Mata, a w refrenie Blink 182

https://www.youtube.com/watch?v=yirSVaeHK1A

Dopiero teraz włączyłem i po prostu nie wierzę, że ONA też tutaj jest. Zaczynam się obawiać, że to wszystko mi się wydaje 🙂 Boję się włączać stare filmy, a jeśli stoi gdzieś przy studni w Armii Ciemności? 🙂

Ale by to grzali w Radiu Bis, aż by im tarczowe dyski psuło 🙂

Mierzwiak
Cytat z Szaman data sierpień 15, 2023, 11:21

Dopiero teraz włączyłem i po prostu nie wierzę, że ONA też tutaj jest.

Szaman
Cytat z Szaman data sierpień 15, 2023, 11:21
Cytat z Ernest Kubica data sierpień 11, 2023, 22:05

https://www.youtube.com/watch?v=yirSVaeHK1A

Dopiero teraz włączyłem i po prostu nie wierzę, że ONA też tutaj jest. Zaczynam się obawiać, że to wszystko mi się wydaje 🙂 Boję się włączać stare filmy, a jeśli stoi gdzieś przy studni w Armii Ciemności? 🙂

Ale by to grzali w Radiu Bis, aż by im tarczowe dyski psuło 🙂

To jeszcze coś.

https://lubimyczytac.pl/swifteratura-w-belgii-mozna-studiowac-dziela-szekspira-dickensa-i-taylor-swift?fbclid=IwAR0649ykIB4p67wkin4RSRWHvsVj5pL9QkNFQn2JDPbezVdpOyP6NWkekBE

Już drugi raz w tym miesiącu post na fanpage'u BOZG musiał zostać wyłapany przez algorytm czy coś, bo od wczorajszych godzin porannych doszło już ponad 550 polubień, kilkadziesiąt komentarzy, głównie od jakichś randomków, którzy zrobili szambo, i kilka udostępnień. Przez pierwszą dobę było standardowe 30-40 polubień, ale wczoraj rano zaczął nagle masowo zbierać lajki. W momencie napisania tego komentarza może być już ponad 600 polubień. Może ostatecznie dobije do 1000. 😛

Nie sprawdzałem, ale to z dużym prawdopodobieństwem najbardziej lajkowany post w historii fanpage'a.

Na początku sierpnia inny post z podsumowaniem weekendu w Polsce zebrał ponad 200 polubień.

Dodane pliki:
  • Zrzut-ekranu-2023-08-26-164803.png
PreviousPage 138 of 244Next