aby założyć posty i tematy.

Hyde Park

PreviousPage 144 of 244Next

Dziwacznie brzmi ta Gaga. Jakby nie wiem, próbowała udawać Arethę Franklin?

Ponad 100 śmiertelnych ofiar pożaru na weselu który wybuchł po tym, jak po odpaleniu sztucznych ogni (w pomieszczeniu!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!??!?!?) zaczęły płonąć dekoracje na suficie:

https://www.dailymail.co.uk/news/article-12575453/Iraqi-bride-lost-entire-family-including-three-brothers-grooms-mother-wedding-inferno-left-100-dead-terrifying-new-video-shows-joy-turn-horror-inside-burning-hall-dance.html

Weź, teraz będę się bał chodzić na wesela 🙂

Aż tak się do tego palisz?

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Poniżej wiadomość od słynnej Kasi, byłej Gonciarza.

Nie mogę być jedynym, którego bawi powszechne zdziwienie ilekroć okazuje się, że osoba publiczna, znany feminista, lewak czy co tam jeszcze okazuje się być prywatnie chujem, prawda? Bo i co w tym dziwnego? Gdy twoja marka osiąga określone rozmiary, siłą rzeczy nie możesz dalej milczeć na ten czy inne tematy, bo presja w komentarzach coraz większa i musisz zapewnić swoich followersów, że stoisz po właściwej stronie mocy. To aż tak proste, a kim jesteś prywatnie nie ma najmniejszego znaczenia. To znaczy ma, tylko niesamowita jest naiwność ludzi którzy wierzą, że kreowany w sieci wizerunek odpowiada temu, jaki ktoś jest prywatnie. Naiwne jest też myślenie Gonciarzy tego świata, że im się upiecze, ale to chyba cecha wspólna tego typu toksycznych jednostek czy innych narcyzów.

Także w sieci pozujesz z symbolem strajku kobiet, a na lotnisku czekasz na dziewczynę z kartką "Pojemnik na spermę." Heheszki.

Tylko tutaj rozstrzał między roztrzęsionym wizerunkiem, a prawdziwą twarzą jest niesamowicie wielki. Ludzie poza bańką znają go przede wszystkim z Hejt Parku na Kanale Sportowym, gdzie trząsł się jak przemoczony szczeniak i z tego słynnego filmiku gdzie chowa się pod łóżkiem z żalu, że w pokoju obok była Kasia ma już nowego faceta.

Nie mam pojęcia o czym piszesz, muszę zgłębić temat.

To filmik po którym stał się powszechnym pośmiewiskiem, ale nie widziałem go w całości

A dobra, to z Kasią odwołuje, to raczej fejk jest. No ale drama była.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak
Cytat z Ernest Kubica data wrzesień 27, 2023, 23:09

wyświetliło mi się to na miniaturze i w pierwszej chwili - co? Anja Taylor-Joy w jakimś filmie o tenisie?

https://www.youtube.com/watch?v=Z-hNZx_PZo0

Skoro już o niej mowa była..

Dla mnie to Gonciarz już sam nie wie kim jest - kiedy jest sobą, a kiedy postacią z youtuba, która zbiera lajki i donacje od widzów.

Szaman

Nie mam pojęcia o boksie, walkach itd, ale to jest piękne 🙂

https://twitter.com/sport_tvppl/status/1707848457124262308?t=m1D4xfHIP7trIdat8VviRA&s=19

Straszny jest ten wywiad Stanowskiego z Gonciarzem, trochę jak występ artystki, której przyszło wystąpić a cappella i okazało się, że nie umie śpiewać na żywo a bez kostiumów, tancerzy i scenografii nie da się na nią patrzeć.

Szaman

Nieźle zaszumiało temu Gonciarzowi

Przez rok nie wiedziałem o istnieniu tego kawałka, od dzisiaj nadrabiam cały ten czas gdy go nie słuchałem 🙂

Polecam też nowy album Kylie Minogue, kawałki które - oprócz singla Padam Padam - najbardziej wpadły mi w ucho to:

Widzieliście?

Nie, ale pół Polski o tym mówi. W dodatku nawet nie zna tych ludzi. Mieli swoje eldorado, czas płacić za grzechy.

Mierzwiak

Wcale mnie to nie zszokowało. Znam tych ludzi sprzed ok. 10 lat gdy mój syn ich oglądał, a ja go kontrolowałem - to czas bumu na gameplaye z minecrafta na których wypłynęli wszyscy ci najpopularniejsi. Oni mieli wtedy 16-19 lat, a mentalnie może 12. Teraz sprawdziłem, że ten Stuu ma już ponad 30 lat - jego całe życie to robienie kontentu dla dzieci,. Dodatkowo oni żyli wśród swoich kolegów youtuberów w takim hermetycznym świecie. Fani przez ten czas dorośli - mój syn przestał większość z nich oglądać w wieku 13-14 lat i potem wyśmiewał się z durnoty tych wszystkich kanałów, a twórcy pozostali ciągle na podobnym poziomie emocjonalnym. Nie bardzo mi się wydaje, żeby on był w stanie stworzyć związek z normalną 30 letnią kobietą, chyba że z youtuberką. O czym on miałby z taką kobietą rozmawiać: "widziałaś ten filmik jak kolesiowi śmietnik na głowę zakładaliśmy?". Dla niego partnerem do rozmowy na jego poziomie jest 14-15 latka. Jednym zdaniem - są po prostu odklejeni. Powinien powstać rządowy program powrotu youtuberów do realnego życia.

Szaman and Mierzwiak have reacted to this post.
SzamanMierzwiak

A mi się podoba. Rolą Twittera są zwięzłe, treściwe informacje, a nie wypracowania w jakich lubuje się np Deadline Hollywood.

Ps. Znaczy wypracowania pozostaną, ale przynajmniej zostało ucięte to co pod zdjęciem, a Musk wskazał właściwy kierunek.

Jak w pałacu Jabby 😀

Mierzwiak
PreviousPage 144 of 244Next