aby założyć posty i tematy.

Hyde Park

PreviousPage 149 of 244Next

Jest z Travisem (ekhm, rzekomo), reżyser Deadpoola 3 po prostu należy do tego kółeczka znajomych.

Jackman musi coś ze sobą zrobić po rozwodzie i ciągle wstrzymanym Deadpoolu.

Cytat z Szaman data październik 26, 2023, 21:25

A ona nie jest z tym Travisem Kielce, czy jak mu tam?

Nie dałem żadnej enotki na końcu, wiec pewnie pomyślałeś, że piszę na poważnie. 😉

Szaman and Mierzwiak have reacted to this post.
SzamanMierzwiak

Ciekawostka piłkarska. Przed chwilą zakończył się mecz Bundesligi między Bayernem, a SV Darmstadt 98. Niby zwykła ligowa kopanina, ale to chyba jeden z najbardziej zwariowanych meczy, o jakim słyszałem. W pierwszej połowie sędzia anulował 1 strzelonego gola, 3 rzuty karne i 1 żółtą kartkę oraz wlepił 3 czerwone kartki. Pierwsze 45 minut skończyło się bez bramek. W drugiej Bayern strzelił... 8 bramek. WTF?

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Ale śmierdzi polską ligą lat 90-tych. Nie wrzuił sobie czasem bramkarz Darmstadt piłki za kołnierz? 🙂

Haha no prawie! Nie wiedziałem gdy pisałem wcześniejszego posta 🙂

https://twitter.com/Sportowy_Kanal/status/1718288672884207704?t=yWl0wQ2h7X5XlwfD_21f-A&s=19

robgordon has reacted to this post.
robgordon

Powiedzmy, że dorównał Tomkowi Hajto

Widzę, że 7 bramek padło w 25 minut

Myślę, że po emocjach z pierwszej połowy i pierwszej straconej bramce w drugiej, zawodnicy Darmstadt stanęli w miejscu. Wynik tego efektem.

Szaman has reacted to this post.
Szaman

bawiliście się kiedyś sztuczną inteligencją do grafik na Bing?

Po wpisaniu "plakat Gwiezdnych wojen w styli polskiej szkoły plakatu" wyrzuca takie rzeczy

Dodane pliki:
  • OIG.L.jpg
Marek Pilarski and robgordon have reacted to this post.
Marek Pilarskirobgordon

Pewnie nie znacie czegoś takiego dla dzieci jak Kocie historie -  młodsze dziecko tego słucha przed snem. Ogólnie jest to świetna książka, konkretnie odjechana. Ale teraz najciekawsze. Słuchałem tego kilka razy jak sobie leciało i dopiero za którymś załapałem, że to nie jest słuchowisko tylko audiobook a głosy wszystkich postaci naśladuje Boberek -myślałem że jest tylko narratorem i gra ze dwie trzy role, a tam jest ich z dziesięć.

robgordon

No i tworzy się nowa, popkukturowa rodzina

Przed chwilą dostałem dwa maile z potwierdzeniem sprzedaży biletu z systemu rezerwacji Heliosa, mimo że nie kupowałem nic na mój adres mailowy w tym czasie (ostatnio w piatek). Oba maile wyglądają inaczej niż zwykle, ale w obu jest załączony PDF podpisany jako "Ticket".

Ktoś z Was też może dostał coś takiego?

Oczywiście nie otwierałem załączników i napisałem już do nich maila z prośbą o wyjaśnienie.

Ja w ogóle Heliosa nie mam u siebie 🙂 Ale wygląda na jakieś oszustwo, dobrze, że zachowałeś czujność.

Maski na Halloween w Carrefour - Hulk, Batman, Czarna Pantera

W której będziesz straszyć ludzi? 🙂

Ja straszę bez maski

robgordon

Nowa, podobno niby ostatnia piosenka

1:03 - to całkiem skopiowane i jeszcze w kilku miejscach słychać skopiowanie. Ogólnie wpada w ucho.

ja przy użyciu AI próbowałem zrobić logo i byłoby zarąbiaszcze gdyby nie to, że albo ma problem z literami albo robi to specjalnie

Dodane pliki:
  • logo.jpg
Marek Pilarski has reacted to this post.
Marek Pilarski
PreviousPage 149 of 244Next